Şimdi Ara

honda jazz almak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.782
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar arkakadaşlar ben 2004 model honda jazz 1.4 elitie (tiptronik)almayı düşünüyorum fiyatı 21.400 araç 55.000 km de sizce nasıl fiyatı bu aracaın standart güvenlik özellikleri(airbag,fren sistemleri) nelerdir başka önereceğiniz otomatik veya tiptroonik araba var mı bu arada alacağım arabayı hemen satabilmeliyim yani ikinci eli güçlü olan bir araç arıyorum şimdiden ilginize teşekkür ederim...

• bence iyi bi seçim aracınızın şanzumanı tam otomatik sistemdir çok beğenilidi zamanında 2. el fiyatını pek bilmiyorum ama bence 2005 de yada 2006 da makyaj geçirdi jazz lar otomatik klima eklendi bide tipi biraz daha güzelleşti motoru aynı kaldı onlara baksanız bence daha iyi genede siz bilirsiniz yanlız yakıt tüketi baya düşük
  • evet 2005 ten sonra djital klima eklendi benim bildiğim değişiklik bu fakat bu değişikliklerden dolayı ikinci elde fiyat yalaşık 4-5 milyar oynuyor... sizce hangisi etkili seçim olur... acaba 2005 te güvenlik sistlemlerinde de değişiklik oldu mu
  • valla güvenlik ekipmanlarını hiç bilmiyorum yanlız eski kasa jazzların hiç birinde esp yok. belki 2 3 tane hava yastığı eklemiştir makyajlılarda ekstra başka bişey olabilceğini tahmin etmiyorum zaten abs var. he bide 4 fren disk oldu makyajda şimdi hatırladım karar sizin ama makyajlılar daha bi güzel duruyor benim gözüme araç zaten bu araç en son satıldığı zaman 31 lira gibi bir rakamdan satılıyordu onu hesaba katıp pazarlık vesairenizi yapın
  • ilginize çok teşekkür ederim eğer esp yoksa zaten eski kasalar defteri benim için kapanmıştır artık hedef yeni kasa jazz lar bu arada alternatif olarak renault modüsler nasıl ikinici eli kuvvetli mi
  • evet esp yoksa zaten araç benim için bitmiştir yeni kasalara yönelecez bu arada modüs jazzla kıyaslanmaz ama alternatif olarak düşünülebilinir mi ikinci el durumu iyi mi
  • meslektaşım 2006 model 30.000deki sport modelini 17.000ne vermişti.Gerçi ev almıştı takasa vermişti ama yinede sizinkinin fiyatı yüksek geldi bana.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    qashqai almak istiyorum.
    9 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet o konuda biraz yüksek fakat
    1-araba tiptronik
    2-boya kaza yok
    otomatik olması diğerlerinden 1-2 fark ediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: bacey

limitiniz nedir...

http://www.sahibinden.com/yeni_kasa_jazz_joy_duz_vites-46WQQaXQQ16235486WQQpXQQdisplayitem

bence pahalı ...sıfırı zaten 31500 2010 model..ilandaki 27500, sigorta dahil yaklaşık 600-700 masraf olacak. 28200 e falan gerekecek sıfırı ile 3000 TL fiyat farkı var ki o da zaten 2009 2010 model farkı...demek ki iknci ele düşme ile hiç değer kaybetmiyor...ben 3bin TL için nasıl kullanıldığı ve niye satıldığı belli olmayan böyle bir araba almazdım..bir de mart 15-30 çıkışlı ise bu arabanın satın alındığı rakamdan daha pahalıya staılıyor olması muhtemelen .Bu duruma da prensipte karşıyım ilahı olsa alındığı fiyattan daha pahalı satılanı almam ben..ama alan olur tabii ..

sahibinden.com da dendiği gibi alan arkadaşa şimdiden hayırlı olsun...

• 1.4 otomatik aracta esp gereksiz. araci virajli akdeniz yollarinda performansli kullandim. esp gereksiz, yol tutus gayet yeterli. ama 4 kisi binilip klima acilirsa benzini emiyor.
  • arkadaşlar şu an 2004 model tiptronk vites 56.000 de araç boya ve değişen yok 20.500 son fiyat ne dersiniz araç 1.4 elite yani sunroof falan var kararsız kaldım çok mu veriyorum bu arabaya çok değer kaybeder mi .... biliyorum düzleri daha uygun ama otomatik alıcam
  • bence fiyatı biraz daha kırdırmaya bakın bu arada gözüme çarpan birkaç ilan oldu onları da sizinle paylaşayım iyi bir pazarlıkla fiyatlarını indirebilirsiniz...

http://www.sahibinden.com/acil_satilik-48WQQaXQQ15289863WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/2005_jazz_1_4_elite_full_full_sunroof_lu_ilk_el_super_temiz_-41WQQaXQQ16203171WQQpXQQdisplayitem

http://www.sahibinden.com/cok_temiz_2007_honda_jazz-94WQQaXQQ12808998WQQpXQQdisplayitem => manuel ama fiyat bence çok iyi pazarlıkla indirilebilir biraz daha

• teşekkürler bakayım bunlaradda
  • bu arada benim alcağım araba da buhttp://www.sahibinden.com/56_200_km_de_2004_model_jazz-41WQQaXQQ15938887WQQpXQQdisplayitem
    yorumlarınızı bekliyorum arakdaşlar
  • jazz güzel araç, tam şehir içi otomobili ama

fiyatı biraz pahalı geldi. sonuçta 5 yaşında bir araç. bu fiyata bir segment yukarı 2005-2007 focus megane gibi arabalar da var. böyle bir durum da var yani.

tabiki karar sizin. 20 nin altına düşerse güzel bir seçim olabilir.
  • işte beni de bekleten bu kadar düşündüren o 6 yaşında arabaya 20.500 vermek sigortası devri falan derken 21i geçecek çok kararsız kaldım aslında amacım ikinci eli çok iyi otomatik bir araba almak
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.