Honda Jazz Otomatik Vites araç alamayı düşünüyorum, benim ilk aracım olacak inşallah. Benim için şanzumanda sorun olmaması önemli, satan arkadaş telefonda şanzumanda hiçbir sorun olmadığını söyledi. Bakımlarını falan da hep serviste yaptırmış, yağını falan düzenli değiştirmiş. Satıcı internette araç için TEMİZ KAZASIZ demiş, telefonla konuştum ufak tefek boyaları var dedi. Boya takıntınız yoksa gelin bakın dedi. Zaten benim boya takıntım yok, büyük kaza olmasın yeter. Aracı Tramer 5664'den sorguladım. 6 tane hasar gözüküyor; HSR1: 03/02/2013, Çarpma HSR2: 12/09/2012, Çarpma 1075TL HSR3: 08/04/2011, Çarpma 3115.12TL HSR4: 18/08/2010, Çarpma 590TL HSR5: 31/05/2010, Çarpma 750 TL HSR6: 20/03/2008, Çarpma 2468.5TL
HSR1'de tutar yazmıyor bu ne demek? 2468.5 ve 3114.12 tutarındaki kazalar ne boyuttadır, deneyimlerinizi paylaşır mısınız?
Teşekkür ederim.
Hasar yazmayan şu demek. O tarihte başka bir araçla kaza tutanağı tutulmuş. Tutar gorunmedigine göre sizin aracin sahibi kasko yada karşı tarafın sigortasindan birşey yaptirmamis. Belkide onda hasar olusmadi.. belki kasko delinmesin diye cepten yaptırdı bilinmez.
Yanlış soru sormuşsun. Kazasız denilen arabada 8 bin liralık hasar nerden olmuş? Güvercin mi pislemiş üstüne? Alınmaz,binilmez,bulaşılmaz. Acemiyseniz palio alın onu da ekleyeyim.
Cevaplar için teşekkür ederim. Kazasız araba bulunması çok zor, böyle arabalara da fahiş fiyatlar isteniyor, benim için ufak tefek kazaların veya değişimlerin bir önemi yok. Serviste düzgün bir şekilde yapıldığı sürece, ama bu son hasar beni kıllandırdı. 3000 lira civarı bir hasar ne anlama geliyordur?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme