Şimdi Ara

...:::HONDA JAZZ FUN CVT SEYİR DEFTERİ:::... (9. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.488
Cevap
25
Favori
172.725
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: SystemCode

son zamanlarda bayileri gezen var mı? honda jazz cvt fun donanım 'ın olduğu bir bayi biliyor musunuz?

istanbul cevizlibağ honda cem geçen hafta iki adet vardı hazırda biri beyaz biri siyah 1 hafta da ne olmuştur durumu bilemiyorum
  • Honda Cem'de bir adet beyaz Joy cvt vardı iki gün önce, ay sonuna doğru da Siyah Fun Cvt gelecekmiş.
  • hayirli olsun..bu aracin 2006 yada 2007 modeline binmistim tam hatirlayamadim cok hosuma gitmisti..
  • Hayırlı olsun gerçekten çok güzel bir tercih yapmışsınız showroom'da incelemiştim çok ferah ve rahat bir araç.
    Kazasız belasız kullanmanız dileği ile.
  • Cumartesi günü aracı teslim aldık. Alırken tereddütlerim vardı, neredeyse kaporayı yakıp vaz mı geçsem diye bile düşündüm ama şu ana kadar gerçekten çok memnunum. İçi gayet geniş ve çok ferah. Bagajı da oldukça iyi. Aile arabası olarak da kullanılabilir. CVT kullanımı çok kolay ve zevkli. Durmadan aracı kullanasım geliyor. Fiyat problem değilse, dizel aranmıyorsa alternatif tüm arçların içine oturmuş az çok kullanmış biri olarak Honda Jazz Fun'ı tek geçerim. Bu sınıfta bence daha uygunu yok.
  • arkadaşlar jazz ile birlikte gelen yarı sentetik yağı tam sentetik yağ ile değiştirmek isteyen var mı?ben 3.000 km doen sonra yağ değişimi yapıp 5w40 tam sentetik yağa geçmeyi düşünüyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

arkadaşlar jazz ile birlikte gelen yarı sentetik yağı tam sentetik yağ ile değiştirmek isteyen var mı?ben 3.000 km doen sonra yağ değişimi yapıp 5w40 tam sentetik yağa geçmeyi düşünüyorum

Servis buna müsade ediyor mu? Garantiyi bozar demezler mi?
    Tam sentetik yağın araca ne faydası olacak. Eğer ki faydalıysa üretici firma niye kullanmıyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: feelhurricane

quote:

son zamanlarda bayileri gezen var mı? honda jazz cvt fun donanım 'ın olduğu bir bayi biliyor musunuz?

istanbul cevizlibağ honda cem geçen hafta iki adet vardı hazırda biri beyaz biri siyah 1 hafta da ne olmuştur durumu bilemiyorum

teşekkürler aradım ama olmadığı söylendi. aysonuna doğru siyah renk geleceğini söylediler.
  • quote:

quote:

quote:

teşekkürler aradım ama olmadığı söylendi. aysonuna doğru siyah renk geleceğini söylediler.

doğrudur hocam aslında yanlış yazmışım beyaz ellerinde hazırda vardı siyah olan da gelecekti. demek ki ellerinde olan beyaz satılmış.

neyse sıkmayın canınızı hayırlısı olsun bulursunuz umarım

• quote:

quote:

quote:

quote:

doğrudur hocam aslında yanlış yazmışım beyaz ellerinde hazırda vardı siyah olan da gelecekti. demek ki ellerinde olan beyaz satılmış.

hayırlısı artık, gerçi kampanya da yapmıyor bu honda. Aralık ayında diğer markalar iyi kötü indirim yaptı ama jazz az getirdikleri için gelen de hemen satılıyor. araç yok bu yüzden indirim yapmaya da yanaşmıyorlar. Neyse biraz daha bekleyelim bakalım.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

hayırlısı artık, gerçi kampanya da yapmıyor bu honda. Aralık ayında diğer markalar iyi kötü indirim yaptı ama jazz az getirdikleri için gelen de hemen satılıyor. araç yok bu yüzden indirim yapmaya da yanaşmıyorlar. Neyse biraz daha bekleyelim bakalım.

Alıntıları Göster

ben en son o beyaz cvt için 40500 fiyat almıştım. 41.000 liste fiyatı var zaten. 40500 den de 1 lira daha inenem demişti satış yetkilisi arkadaş malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi feelhurricane -- 15 Aralık 2011; 20:47:24 >

• HONDA JAZZ Euro NCAP TESTİ(2009)
    http://www.euroncap.com/results/honda/jazz/358.aspx

HONDA JAZZ Euro NCAP ÇARPIŞMA VİDEOSU(2009)
    http://www.youtube.com/watch?v=mJjUmZKNtbs&feature=player_embedded

HONDA JAZZ Euro NCAP ESP TEST VİDEOSU(2009)
    http://www.youtube.com/watch?v=N3LV71XFnVc&feature=player_embedded

• quote:

Orijinalden alıntı: muallim53

quote:

Orijinalden alıntı: aliserpil2006

arkadaşlar jazz ile birlikte gelen yarı sentetik yağı tam sentetik yağ ile değiştirmek isteyen var mı?ben 3.000 km doen sonra yağ değişimi yapıp 5w40 tam sentetik yağa geçmeyi düşünüyorum

Servis buna müsade ediyor mu? Garantiyi bozar demezler mi?
    Tam sentetik yağın araca ne faydası olacak. Eğer ki faydalıysa üretici firma niye kullanmıyor?

bildoiğiniz gibi yarı sentetik yağlar 10 bin km dayanır.honda da servisten para kazanmak ve 10 bin km bir aracı bakıma sokmak için yarı sentetik yağ kullanıyor.avrupa ülkelerinde servise 15 bin km bir girilip tam sentetik yağ konuluyor.tam sentetiğin yararı daha ince ve akışkan olması nedeniyle özellikle soğuk havalarda daha iyi yağlama yaparak ilk çalıştırmalarda ve km lerde aşınmanın minimuma indirilmesini sağlıyor.yarı sentetik özellikle şehir içi kullanımlarda 8 bin km sonra özelliğini yitiriyor ve çamur gibi oluyor.bazım servislerde tam sentetik yağ bulunuyor.yağ değişiminde tam sentetki isteniz mi bu yağdan koyuyorlar.ama servise kendinizde yağ götürebiliyorsunuz.ama faturasını saklama şartıyla.zira bazı sahte yağlar olabileceğinden yağla ilgili bir problem olduğunda honda sıkıntı çıkarabilir.bu nedenle en iyisi servisin kendi kullandığı tam sentetik yağdan koydurmak veya yağın onların tarafından temin edilmesini istemek

• @aliserpil2006

Verdiğin bilgiler için sağol. O zaman ben de 10000 bakımında tam sentetik yağ isteyeyim.
  • Şu anda aracın 1000 bakımını yaptırıyorum.
    Burda (Kocaeli Uzuner) BEYAZ JOY CVT satılmayı bekleyen bir araç var. Arayıp da bulamayanlara duyurulur. Almak isteyenler satış temsilcisi Aysu Hanımla irtibata geçsin. Çok yardımcı oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 53*MURAT -- 17 Aralık 2011; 10:49:43 >
  • quote:

Şu anda aracın 1000 bakımını yaptırıyorum.
    Burda (Kocaeli Uzuner) BEYAZ JOY CVT satılmayı bekleyen bir araç var. Arayıp da bulamayanlara duyurulur. Almak isteyenler satış temsilcisi Aysu Hanımla irtibata geçsin. Çok yardımcı oluyor.

Türkiye geneli neredeyse her bayide 1 joy cvt mevcut. Ancak benim gibi fun cvt bekleyen sayısı oldukça fazla
    Aracın Konya'ya gelmesini 4 gözle bekliyorum..
    bu arada aklıma gelen bir soru varda honda bayilerden aracı alan arkadaslar anahtar teslim alıyor dimi.yani aracı aldıktan sonra bakıma kadar herhangi bir masraf kalıyor mu bize ?
  • HONDA işte hayat ond arkadaş bu jazz lar baya saglam araba mtoru falan de parçası sıkıntılı işte pahalı :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozi_ben

quote:

Şu anda aracın 1000 bakımını yaptırıyorum.

Türkiye geneli neredeyse her bayide 1 joy cvt mevcut. Ancak benim gibi fun cvt bekleyen sayısı oldukça fazla
    Aracın Konya'ya gelmesini 4 gözle bekliyorum..
    bu arada aklıma gelen bir soru varda honda bayilerden aracı alan arkadaslar anahtar teslim alıyor dimi.yani aracı aldıktan sonra bakıma kadar herhangi bir masraf kalıyor mu bize ?

MTV, Trafik Sigortası bayi tarafından ödeniyor. Tabii bayi ile bu konuyu konuşmak gerekiyor. Yoksa ödemeleri size bırakabilirler.

• Dogru karar vermissiniz gecen haftada bir arkadasim aldi oda cok memnun zaten o paraya B segmenti alinabilecek en uygun ve en iyi donanimli aractir. Gule gule kullanin kazasin belasiz insallah
  • Sürüş izlenimlerime kaldığım yerden devam ediyorum;
    * S moduna alıp gaza yüklendiğinizde ivmelenmesi çok tatminkar. Sollamaları artık S modunda yapıyorum.
    * Özellikle yağmurlu havalarda oluşan buğuyu, buğu çözücü düğmeye bastığınızda çok kısa süre içerisinde gideriyor. Bu düğmenin açık kalması benzin tüketimine olumsuz bir etki yaratır mı acaba? Çünkü bu düğmeyi kapattığımda kısa sürede buğulanma tekrar oluyor. Sürekli açık bıramak zorunda kalıyorum.
    * Panoramik camın perdesini açtığınızda aracın içinin ısınması biraz daha zorlaşıyor.
    * Yağmur sensörü bazen dengesiz çalışıyor. Az yağmur varken arka arkaya silecekler çalışıyor, bazen de cam iyice yağmurlanmasına rağmen silecekler geç çalışıyor.
    * Sis farının aydınlatması güzel. Özellikle gece yağmurlu havalarda aracın ön yan çevresini iyi aydınlatıyor.
    * Aracı kullanırken insanı yormuyor. Daha önce kullandığım 2001, 2005 Fabia ve 2000 Mercedes A160'da yoruluyordum. Ancak uzun yol siftahını daha yapamadım. Esas görüş o zaman belli olacak.

1400 km'deyim.
    Yakıt ortalamam; 6 lt.
    Ortalama hız; 34 km/h.
    Yol şartları; düz yol, dur-kalkı fazla olmayan trafik, ışıklar az.

• 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.