Şimdi Ara

HONDA JAZZ, SEAT İBİZA VE FORD TOURNEO COURİER??? YARDIMINIZ GEREK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim 3 araç hakkındaki forumdaki yazıları okudum ancak bi türlü toparlayamıyorum ve karar aşamasındayım aile için düşündüğüm

2.el honda jazz ki zaten 0ı yok.(2009-2010 joy düz vitese ancak gücüm yetiyor) fiyat 30.000-35.000

0 seat ibiza station wagon 1.4 85hp o da tükenmiş ocak yada şubata gün veriyorlar, ayrı aracın 1.2 tsi 105 hp dsg de tükenmek üzere fiyat 46.500 faiz oranı 1.07 civarında araba yaklaşık olarak 52-53 bin tl ye mal oluyor.

ve yeni ford toruneo courier arasındayım 1.5 tdci deluxe için 42.500 1.6 tdci 95 hp titanyum için 45.900 gibi bi fiyat verdiler. 0 faiz kampanyası olmakla birlikte vade uzatılması istendiğinde miktara göre 0.07 0.35 0.44 gibi faiz oranları veriyorlar(not: courieri hafif ticari sınıfında alıp hususi kullanacağım her yıl muayenesi olacak, vergisi 859 tl + hız sınırı bunları kabul ettiğimi beyan ederek soruyorum)...

yardımcı olursanız sevinirim.

şimdiden YAZAN OKUYAN HERKESE TEŞEKKÜRLER

• Oyak kampanyasına bakmanızı öneririm.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Couriet ticari araç. Eleyin baştan. Ha İbiza konusunda yardım edebilirim.

• Ford ticari olduğundan dolayı kafadan eleyin ilk başta
    İbiza ise özellikle iç ve dış tasarımı hoşuma giden araçlardan. Şirket aracı gibi durmuyor en azından. Farklı bir görüntüsü var ve malzeme kalitesi tatminkar.
    Ama jazzın güncel kasasını bunlara değişmem. Geçenlerde maltepe mutluhana gidip inceledim. Özellikle iç mekanı çok hoşuma gitti. Helede cam tavanlıysa tadından yenmez :) Ben olsam jazz alırdım.
  • Aralarından Jazz'ı seçin bence de.

• sayın hocalarım fiyat performans olarak yorumunuzu bekliyorum favorilerimde 10 larca jazz var. ama hasar kayıtsızını kazasızını boyasızını bulmak bulsanda istediğin fiyata almak çok zor.
    seat ibizanın dsg sinden çok şikayet okudum ama 0 alınırsa en azından garanti kapsamında olur fakat satarken sorun yaşayabileceğimi düşünüyorum
    courier ise ticari olduğu için görüntü dışında işlevselliğini yorumlamanızı isterim çünkü 50 bini geçen her tl beni üzüyor arabada :)

herkese teşekkür ediyorum yorumlarınızı beklemeye devam ediyorum efendim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cakabey71 -- 28 Kasım 2014; 13:00:25 >
  • Courier, Fiesta nın konforunu ve sürüş keyfini veren oldukça donanımlı otomobil hissinde bir ticaridir.

Aile içinse kesinlikle denemenizi tavsiye ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Corolla Hatchback vs Leon
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ticari araç kullanımı hakkında kafanizda sorular varsa her türlü cevaplarım. Fordu titantum almanızi tavsiye ederim hatta soğuk yerde yaşıyorsaniz plus da yapmanızi tavsiye ederim. Muayeneyi takmayin yıllık her şey dahil 200 lira tutuyor. SEAtin servisi oldukça tuzlu aradaki farkı muayeneye veriyor gibi düşünebilirsiniz. Forddan çok memnun kalırsınız ozellikle daha sonra binek araçlarda bunalicaksiniz.

• Seçenekleriniz aynı sınıf olmadığı için yorum yapmak çok zor. Bir kere otomatik vites olmazsa olmazınız mı bilemiyorum. Çünkü bu 3 araçtan Tourneo Courier'ın otomatik seçeneği yok. Diğer iki araç da birisi mini MPV (B-MPV de denilebilir) sınıfıyken, diğeri SW.

Ayrıca Jazz'ı ikinci el düşünürken, diğerlerini sıfır düşündüğünüzü söylüyorsunuz ve bu yüzden bütçenizin de ne olduğu konusunda fikir yürütemiyorum.

Tavsiyem, önce önceliklerinizi (otomatik vites, büyük bagaj hacmi, ferah iç hacim vb.) belirleyip sonrasında borçlanacağınız miktar da dahil bütçenizi belirleyin. Ondan sonra sorularınıza daha kolay cevap bulursunuz bence.

Saygılar.
  • Ticari alınmazcılara aldırma sen boşver. Ford courier için gir bayiye bir test Sürüşü yap. Her ticari aracı doblo zannedenler var. Bu araç bildiğin binek araç konforunda, güvenlik donanımları zaten yerinde, titanium versiyonu donanım anlamında gayet tatminkar, arka süspansiyonlar bağımsız. Dezavantajlari zaten belli ve bunlari goze almissin. Geniş iç hacim ile fiyatina gore dolu ve az yakan bir dizel araç sahibi olursun. Ikinci elde de milletin nasıl kullandığını bilmediğin araclariyla ugrasmazsin. Sormak istediğin soru olursa sorabilirsin courier titanium sahibiyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nulla Poena Sine Lege -- 28 Kasım 2014; 13:26:32 >
  • cakabey71 C kullanıcısına yanıt
    Bende sizin gibi 1.4 85 bg ibiza st için 1.5 ay evvel bayiye gittim. Ama aracin ellerinde olmadığını ve 2015 senesini bulacağını söylediler. Showroomda ibiza st 1.2 tsi dsg vardı. Fiyatta 46.000 civarında idi. Benim büyük bir bagaja ihtiyacım vardı. Neyse olay döndü seat toledoya ve 550 lt liftback açılan bir bagaj ım oldu. 49.000 arabayı aldım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2012 cvt Jazz kullandım.o aracın Manuel'i neden alınır hala anlamış değilim.
    Jazz dışında ne istersen al.Sırf az yakan sorunsuz otomatik diye almıştım.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gone With The Wind

Seçenekleriniz aynı sınıf olmadığı için yorum yapmak çok zor. Bir kere otomatik vites olmazsa olmazınız mı bilemiyorum. Çünkü bu 3 araçtan Tourneo Courier'ın otomatik seçeneği yok. Diğer iki araç da birisi mini MPV (B-MPV de denilebilir) sınıfıyken, diğeri SW.

Ayrıca Jazz'ı ikinci el düşünürken, diğerlerini sıfır düşündüğünüzü söylüyorsunuz ve bu yüzden bütçenizin de ne olduğu konusunda fikir yürütemiyorum.

Tavsiyem, önce önceliklerinizi (otomatik vites, büyük bagaj hacmi, ferah iç hacim vb.) belirleyip sonrasında borçlanacağınız miktar da dahil bütçenizi belirleyin. Ondan sonra sorularınıza daha kolay cevap bulursunuz bence.

Saygılar.

kararımı verdim hocam, herkese teşekkür ederim ford tourneo courier aldım gitti hayırlısı bakalım. ne kadar doğru ve ya yanlış karar verdiğimi zaman gösterecek.

• Farklı arabalar ama ben jazz diyorum

• farklı ama fiyatını en çok hak eden aileye de hitap eden araç grubu olarak düşünüyordum örnekler çoğaltılabilir veya değiştirilebilir tabii courier kampanyası olmasaydı alman veya japondan birini seçecektim. ne diyeyim Allah utandırmasın...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.