Şimdi Ara

Honda Jazz Ses Sistemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
4.089
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

2008 Jazzımın standart teybinden oldukça memnunum.Hoperlörler ise idare eder.Fakat bu sistemi biraz iyileştirmek istiyorum.Fakat şöyle bi nokta var arabam konusunda acayip titizimdir.arabamın orjinalliğini bozacak birşey hayatta yapmak istemiyorum.Şimdi bu orjinal teybe sanırım bir dönüştürücü takılıyormuş amfi ve subwoofer bağlayabilmek için.O dönüştürücüyü takmak için teybin sökülmesi gerekiyor mu ?Yoksa kolonlara giden herhangi bir yerden (örneğin kapı içinden ) hat çekilip dönüştürücü takılabiliyor mu?

Öte yandan kullanacağım amfi ve subwoofer küçük olmalı,bagajda çok yer kaplamamalı. Çook kuvvetli çook kaliteli bir ses vermesi gerekmiyor, temiz net bir ses versin bana yeter.13 lük kolonlarla birlikte ortalama ne kadara çıkar sizce bu sistem.?

teşekkürler şimdiden

• O apartı gerektirmeyen, direk kolon çıkışlarının da bağlabildiği amfiler var.
    Madem woofer küçük olacak, kapalı kutuda 25 cm olabilir.
    13 lük kolondan kastınız ne?
    Bu yazdığınızdan kimse 1 şey anlayamaz.
    Ona göre amfi ve fiyatlar belirlenir.
    Sistem devlet sırrı olmayacaksa, biraz açık yazın, ona göre yardımcı olsun forumdakiler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 10 Ocak 2010; 16:46:12 >
  • Teşekkürler öncelikle.
    Yok tabi ki devlet sırrı olmayacak.Ses sistemi konusunda çok az bilgim var.Çok uzun yazınca da çoğu kişi okumaya üşeniyor, o nedenle özetlemek istedim.

13lükten kastım; arka hoperlörlerimin boyutu: 14 cm civarı."Bildiğim kadarıyla" 13 cm, 16cm, 18cm, olarak gidiyor hoparlör boyutları.

Kafamda tasarladığım sistemde de : -ön arka hoparlör takımı , woofer ve amfi. Maliyetin çok yüksek olmaması , ve ebat olarak ufak olmaları.Bu bağlamda ses ustalarından öneriler gelirse çok sevinirim. Dediğiniz direk kolon çıkışından bağlanabilen amfi olduğunu ilk defa duyuyorum o çok hoşuma gitti.Çünkü bu zamana kadar tesisatı ertelememin nedeni hep o kapı döşemelerinin, stünların sökülerken doğacak kusurlardan korkmam.
  • Amfi olarak Kicker ZX 650.4 tam sizin aradığınız amfi.
    250-300 watt RMS arası, tek bobin 4 ohm ya da çift bobin 2 ohm 25 cm woofer alabilirsiniz, amfi ile tam uyumlu olur, Kicker marka olabilir mesela.
    Amfinin Bass Remote aparatı kutu içeriğine dahil, yani wooferı sistemden bağımsız, tek başına kontrol edebilirsiniz.
    13 cm dediğiniz kolon için, ön kapılara Hertz ESK 130 (13 cm) ya da 165 (16,5 cm) alın, amfi ile bu da uyumlu olur.
    Arka kapıları ellemeyin, orjinal kalsın, teypten besleyin ya da iptal edin.

Honda Jazz Ses Sistemi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MustangGT39 -- 10 Ocak 2010; 17:15:24 >
  • çok teşekkürler tüm bu dediklerinizn çıktısını alıp torpidoya koyuyorum.
  • Ben teşekkür ederim.
    Ses sistemine ilk başlarken yapılabilecek ilk değişikliklerdir bunlar.
    Ön kapılara uyumlu boyda kaliteli mid takım almak, bagaja kabinli 1 woofer almak ve bunları besleyecek uyumlu amfi almak.
    Şöföre ses önden geleceği için arka kapılara 1 şey takılmasına gerek yok.
    İlerde teybi değiştirirsiniz, ses ve ayar fonksiyonu daha iyi olur.
  • Aslında arka kapı dememin nedeni arabamda 4 kolon var.ön kapılarda ve arka kapılarda.ön kapılardakilerin kalitesinden memnunum, tiz ağarlıklı.arka kapılardaki daha boğuk.O nedenle böyle düşünmüştüm.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ford focus ses sistemi
    11 yıl önce açıldı
    Peugeot 301 ses sistemi
    4 hafta önce açıldı
    Honda Jazz Ses Yalıtımı
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.