Bildirim
honda jazz-toyota yaris
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ikiside Japon yani kolay klay üzmez seni. Ben olsam Honda'yı tercih ederdim çünkü Yaris'ten daha büyük ve bildiğim kadarıyla yaris'in ses yalıtımı pek iyi değil içeri çok ses alıyor yolda -
yariste dizel motor var jazz da yok.Jazz ın içi çok geniş.Ekonomi dersen yaris dizel , eğer genişlik dersen jazz...quote:
Orijinalden alıntı: nero67
ikiside Japon yani kolay klay üzmez seni. Ben olsam Honda'yı tercih ederdim çünkü Yaris'ten daha büyük ve bildiğim kadarıyla yaris'in ses yalıtımı pek iyi değil içeri çok ses alıyor yolda -
Çok net Jazz....quote:
Orijinalden alıntı: sevozgur
yariste dizel motor var jazz da yok.Jazz ın içi çok geniş.Ekonomi dersen yaris dizel , eğer genişlik dersen jazz...
Alıntıları Göster -
hangısını alırsan pısman olmassın.. eger genıs ısterım ben dıosan jazz alırsın yok ben az ksıı bınerım dersen yarıs al.. yakıt olarak yarıs daha uygunquote:
Orijinalden alıntı: burakNSX
Çok net Jazz....
Alıntıları Göster -
jazz'a bindikten sonra yaris'e binerseniz gerçekten küçük kalır...quote:
Orijinalden alıntı: okdogu
hangısını alırsan pısman olmassın.. eger genıs ısterım ben dıosan jazz alırsın yok ben az ksıı bınerım dersen yarıs al.. yakıt olarak yarıs daha uygun
Alıntıları Göster
ama nerede-niçin-nasıl kullanıcağınıza da bağlı...
benim tercihim jazz'dan yana olurdu...
hayırlı olsun... -
ikisi arasında fiyat farkı yoksa ve durumları aynı ise JAZZ (ben bir yaris kullanıcısıyım) çünkü Jazz da C sınıfı hatchback kadar bagaj var, iç haçmi daha geniş, vitesi cvt , yarisin iç hacmi yeterli ama bagaj çok küçük, ayrıca M/M vites alışkanlık gerektiriyor ve bazıları hiç mutlu olamıyor bu vites ile (bizimki de M/M ama biz mutluyuz o ayrı)quote:
Orijinalden alıntı: okdogu
hangısını alırsan pısman olmassın.. eger genıs ısterım ben dıosan jazz alırsın yok ben az ksıı bınerım dersen yarıs al.. yakıt olarak yarıs daha uygun
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: kir-pi
ikisi arasında fiyat farkı yoksa ve durumları aynı ise JAZZ (ben bir yaris kullanıcısıyım) çünkü Jazz da C sınıfı hatchback kadar bagaj var, iç haçmi daha geniş, vitesi cvt , yarisin iç hacmi yeterli ama bagaj çok küçük, ayrıca M/M vites alışkanlık gerektiriyor ve bazıları hiç mutlu olamıyor bu vites ile (bizimki de M/M ama biz mutluyuz o ayrı)
yarislerdeki mmt vites probleminden daha doğrusu alışkanlık gerektirdiğinden çok bahsediyorlar.cvt viteste bu problem yok bildiğim kadarı ile.her iki aracı da bilen arkadaşlar yakıt değerleri hakkında bilgi verirlerse sevinirim.hangisi daha ekonomik özellikle şehir içi kullanımında?eğer yakıt değerlerinde çok bariz fark yok ise jazz a daha yakınım.yardımlarınız için teşekkürler...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gonailesi -- 15 Ağustos 2010; 16:53:19 > -
jazz+lpg ile hem okonomi hem konforu yakalarsınız jazz gerçekten çok geniş.quote:
Orijinalden alıntı: gonailesiquote:
ikisi arasında fiyat farkı yoksa ve durumları aynı ise JAZZ (ben bir yaris kullanıcısıyım) çünkü Jazz da C sınıfı hatchback kadar bagaj var, iç haçmi daha geniş, vitesi cvt , yarisin iç hacmi yeterli ama bagaj çok küçük, ayrıca M/M vites alışkanlık gerektiriyor ve bazıları hiç mutlu olamıyor bu vites ile (bizimki de M/M ama biz mutluyuz o ayrı)
yarislerdeki mmt vites probleminden daha doğrusu alışkanlık gerektirdiğinden çok bahsediyorlar.cvt viteste bu problem yok bildiğim kadarı ile.her iki aracı da bilen arkadaşlar yakıt değerleri hakkında bilgi verirlerse sevinirim.hangisi daha ekonomik özellikle şehir içi kullanımında?eğer yakıt değerlerinde çok bariz fark yok ise jazz a daha yakınım.yardımlarınız için teşekkürler...
Alıntıları Göster
-
Benim tercihim HONDA Jazz olurduquote:
Orijinalden alıntı: dkerem2
jazz+lpg ile hem okonomi hem konforu yakalarsınız jazz gerçekten çok geniş.
Alıntıları Göster -
Dizel yarisle daha fazla performans ve yakıt tasarrufu sağlarsın.Yokuşlarda bayılmak istiyorsan jazz..quote:
Orijinalden alıntı: Ali Dogukan
Benim tercihim HONDA Jazz olurdu
Alıntıları Göster -
toyota tasarim olarak daha guzel bence.ici daha dar olabilir ama yol konforu iyidir.(daha yumusak araba sanki?)M/M 1.3 kullandim ve gayet basarili buldum. Jazz icin de "daha sert arabadir" diyemiyorum cunku test etmedim hic ama Hondalarin genel itibariyle ben de biraktigi izlenim yol konforunun iyi olmamasi.quote:
Orijinalden alıntı: Ali Dogukan
Benim tercihim HONDA Jazz olurdu
Alıntıları Göster
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Northern_Wind -- 15 Ağustos 2010; 19:51:21 > -
yaris cok kucuk ,hele bagaji...quote:
Orijinalden alıntı: Northern_Wind
toyota tasarim olarak daha guzel bence.ici daha dar olabilir ama yol konforu iyidir.(daha yumusak araba sanki?)M/M 1.3 kullandim ve gayet basarili buldum. Jazz icin de "daha sert arabadir" diyemiyorum cunku test etmedim hic ama Hondalarin genel itibariyle ben de biraktigi izlenim yol konforunun iyi olmamasi.
Alıntıları Göster
aracindan cok memnun olan bir jazz kullanicisi olarak size jazz oneririm
sizin alacaginiz eski kasa oluyor ama onu kullanan jazzcikardesler de cok memnunlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: gonailesi
quote:
iki araç arasında bariz yakıt farkı olacağını sanmıyorum çünkü Jazz 1.4 araçlar arasında en az yakıt tüketini benim bildiğim, hem bir arkadaşımın eşi, hemde kuzenim kullanıyor, ikiside araçlarından ve yakıtından çok memnunlar
-
quote:
quote:
quote:
iki araç arasında bariz yakıt farkı olacağını sanmıyorum çünkü Jazz 1.4 araçlar arasında en az yakıt tüketini benim bildiğim, hem bir arkadaşımın eşi, hemde kuzenim kullanıyor, ikiside araçlarından ve yakıtından çok memnunlar
Dizel yaris daha az yakar.Şehir dışını söylemiyorum bile.
-
çok km yapıosan yaris al, eğer yok 10-15K arasındayım dersen jazz ii nede olsa sınıf farkı varquote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuEquote:
quote:
quote:
Dizel yaris daha az yakar.Şehir dışını söylemiyorum bile.
Alıntıları Göster
-
quote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
Dizel yarisle daha fazla performans ve yakıt tasarrufu sağlarsın.Yokuşlarda bayılmak istiyorsan jazz..
dizel almayı düşünmüyorum.benzinlide mmt vites yüzünden yokuşlarda yarisde hem bayılma hem geri kaçırmalardan bahsediyorlar.bildiğim kadarı ile jazz larda geri kaçırma yok ve oldukça seri bir araç... -
jazz c sınıfı kadar genişquote:
Orijinalden alıntı: gonailesiquote:
Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE
Dizel yarisle daha fazla performans ve yakıt tasarrufu sağlarsın.Yokuşlarda bayılmak istiyorsan jazz..
dizel almayı düşünmüyorum.benzinlide mmt vites yüzünden yokuşlarda yarisde hem bayılma hem geri kaçırmalardan bahsediyorlar.bildiğim kadarı ile jazz larda geri kaçırma yok ve oldukça seri bir araç...
Alıntıları Göster
-
Jazz CVT candırquote:
Orijinalden alıntı: psikolojik user
jazz c sınıfı kadar geniş
Alıntıları Göster -
quote:
Orijinalden alıntı: savelor
çok km yapıosan yaris al, eğer yok 10-15K arasındayım dersen jazz ii nede olsa sınıf farkı var
bende jazzı öneririm ama, arada sınıf farkı yoktur 2'side B sınıfı hb kategorisinde
Benzer içerikler
- mini cooper countryman kronik arızaları
- fiat albea neden tutulmuyor
- audi a1 kronik sorunları
- 1.0 tce motor
- chevrolet aveo 1.4
- en az yakan arabalar
- uçan araba fiyatları
- renault logan
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X