Şimdi Ara

Honda Kent yaşamı için SUV

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
0
Favori
2.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Honda SUV sınıfında atağını başlattı.

Teaser görüntüsüyle internette dolaşan bu model ocak ayı itibariyle dünya prömiyerini gerçekleştirecek. Bu tasarımın kent yaşamına uygun bir model olacağı gelen duyumlar arasında.

kaynak:http://www.arabam.com/haber/Son-Haberler-Hondadan-SUV-atagi/Detay-296304

bir vide ekleyelim:

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurozer -- 26 Şubat 2013; 12:46:41 >

• İyi
  • Tiguan Qashqai ayarında bir araç olacak heralde.
  • İnsanlar kentte neden SUV kullanır ki ?
  • çin malı!
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa 09

çin malı!

tamam..
  • quote:

Orijinalden alıntı: mustafa 09

çin malı!

??
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lifeanddead

İnsanlar kentte neden SUV kullanır ki ?

Trafiğe hakim konumda olmak,yerden yüksek aracın verdiği güven duygusuna sahip olmak(yerden yüksek araç güvenlidir demiyorum),cipe biniyorum demek ve sportif görünümlü geniş bir araca sahip olmak için.

SW araçlar herkese hitap etmiyor,sedanlar kullanışsız(bence),hatchbackler de dar.Geriye yumuşak huylu SUV'lar kalıyor.
  • Hr-v'nin veliahtı olarak gelecek bi araç. 13 ocak 'da yapılacak olan tokyo otomobil fuarında tanıtılacak.

1.6 dizel motor ile avrupa'da da satışa sunulma ihtimali yüksek.
  • Zamanında SUV ile Crossover arasındaki farklar için konu açmıştım forumda, hey gidi günler :) Medya bile birbirine karıştırabiliyor bu kavramları.. Bu bildiğin Crossover işte ve Honda'ya da çok yakışacak bu model.. Muhtemelen abartı fiyatlarda satılacaktır ve Honda Türkiye'nin de ne kadar ciddiye alacağı şüpheli bir model olur. Takipte olmakta fayda var, Peugeot'un yeni 2008'ini gördükten sonra bunu da beklemek lazım.
  • Eğer iyi bir tasarıma sahip olursa ve 1.6 dizel bu araç da sunulursa ülkemizdeki jip meraklılarına güzel bir alternatif olur.

Şehir SUV lerinde de büyük bir rekabet başlayacak gibi duruyor.
  • iş yapar bu

59 a 1.6 dizel gelir mi acaba?
  • honda yaparsa tutar bence.
  • HRV tarzı bir de 1.6Dizel tamamdir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Birisi şu SUV işine dur demeli artık

SUV üretmeyen firma kalmayacak mübarek
  •  Honda Kent yaşamı için SUV

Honda'nın şu aletide ülkemize getirmesi lazım artık. 1.3 hybrid motor ve şehir içi 4 lt tüketimi var.
  • Acaba böyle bi şey mi olacak? http://reviewscarsnew.blogspot.com/2012/01/2013-honda-civic-crossover.html
    Eğer böyle olacaksa hondanın bence yeni tasarımcılara ihtiyacı var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hakangunes40 -- 6 Ocak 2013; 23:38:57 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakangunes40

Acaba böyle bi şey mi olacak? http://reviewscarsnew.blogspot.com/2012/01/2013-honda-civic-crossover.html
    Eğer böyle olacaksa hondanın bence yeni tasarımcılara ihtiyacı var

Bu önü CR-Z'den arkası Civic HB'den alınmış bir photoshop yani gerçek değil.
  • Dizel motor ile gelme ihtimali doğruysa çok iş yapar.
  • Civic bandının üzerine yapacaklar diye biliyorum ben.. Bir yıl önce sanırım dedikoduları çıkmıştı zaten.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.