Şimdi Ara

'' Honda mı Hyundai mi?? ''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaskar araba almayı dusunuyorum ama bi turlu karar veremedım ıkı model arasında kaldım Honda Jazz 1.4 elite mi yoksa hyundai accent 1,4 era team bunların hangısı yakıt, yedek parca, servis acısından daha hesaplıdır. 2004-2007 arası bı sey dusunuyorum. Yardımcı olan arkadslara sımdıden tesk. edıorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi daredevil_m22 -- 21 Mart 2010; 12:34:32 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Honda mı Hyundai mi: Farklılıkları ve Benzerlikleri

Honda ve Hyundai, otomotiv endüstrisinde tanınmış iki otomobil üreticisidir. İki marka da benzer fiyat aralıklarında ve araç türlerinde modeller sunarken, bazı önemli farklılıkları da bulunmaktadır.

Honda ve Hyundai Arasındaki Farklar:

• Güvenilirlik: Honda, geleneksel olarak Hyundai'den daha güvenilir bir marka olarak kabul edilmektedir. JD Power ve Consumer Reports gibi bağımsız kuruluşlar tarafından gerçekleştirilen araştırmalar bunu desteklemektedir.
    • Performans: Honda, spor otomobil üretimiyle ünlüdür ve modelleri genellikle Hyundai'den daha iyi performans göstermektedir. Civic Type R ve NSX gibi modeller, yüksek performanslı sürüş tutkunları arasında popülerdir.
    • Teknoloji: Hyundai, son yıllarda teknolojik yenilikler konusunda Honda'yı geride bırakmıştır. Hyundai modelleri, gelişmiş sürücü destek sistemleri, bilgi-eğlence sistemleri ve bağlantı özellikleri sunmaktadır.

Honda ve Hyundai Arasındaki Benzerlikler:

• Fiyat Aralığı: Honda ve Hyundai modelleri benzer fiyat aralıklarında sunulmaktadır ve bütçeye uygun seçenekler sunmaktadır.
    • Araç Türleri: İki marka da sedanlar, hatchback'ler, SUV'lar ve kamyonetler dahil olmak üzere çok çeşitli araç türleri üretmektedir.
    • Yakıt Verimliliği: Honda ve Hyundai modelleri, yakıt verimliliği konusunda iyi bir üne sahiptir ve çoğu modelde yüksek kilometre değerleri sunmaktadır.

Hangisi Daha İyi: Honda mu Hyundai mi?

En iyi seçim, bireysel ihtiyaçlarına ve tercihlerine bağlıdır. Güvenilirlik ve performans senin için öncelikliyse, Honda daha iyi bir seçenek olabilir. Teknoloji ve yenilik arıyorsan, Hyundai daha iyi bir uyum sağlayabilir.

Sonuç olarak, Honda ve Hyundai, farklı güçlü ve zayıf yanları olan iki saygın otomobil üreticisidir. İhtiyaçlarını ve tercihlerini dikkatlice değerlendirerek, her iki marka arasında bilinçli bir karar verebilirsin.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hyundai yedek parçada daha hesaplıdır yakıtı bilemiyeceğim fakat tercihim honda olurdu H
  • Honda derim bende , yakıt kousunda da jazz daha iyidir.. ancak belki hyundai parça olarak biraz daha ucuz olabilir.
  • hyundainin yedek parçası çok daha ucuzdur honda ya göre ancak jazz ve era arasında ciddi bir kalite ve fiyat farkı vardır bunuda unutmayın jazz eraya göre daha kullanışlı ve içi geniş bir araçtır ikisininde 2. eli gayet iyi size hangisi hitap ediyorsa onu alın
  • honda tabiki eşit kullanımda honda çok daha geç parça eskitir
  • parça fiyatlarını buradan karşılaştırabilirsiniz.
    www.parcatreni.com
  • Sıradan olmak istiyorsan Era al. Trafikte peşpeşe 10 tane görebilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Volkswagen mi? Renault mu?
    11 ay önce açıldı
    Hyundai i20 mi Honda jazz mı
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabii ki Honda
  • ucuz,az yakıt,ucuz parça,ve kötü bir arabada degil performans konusunda

lakin,sıradan bir araç
  • Honda Hyundai'den ne kadar reel sayı varsa o kadar gömlek üstündür
  • Bi ara eralara merak sarmış biri olarak hatta almanın kıyısından dönmüş biri olarak kesinlikle honda diyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Honda Hyundai'den ne kadar reel sayı varsa o kadar gömlek üstündür

Karşılaştırılan araç geely ya da chery değil bu kadar abartmanın ne gereği var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kaan Aras

quote:

Orijinalden alıntı: Ali Dogukan

Honda Hyundai'den ne kadar reel sayı varsa o kadar gömlek üstündür

Karşılaştırılan araç geely ya da chery değil bu kadar abartmanın ne gereği var ?

• ne kadar da güzel sallamışsınız ya.
    iki aracıda bilmesek kullanmasak ap ayrı bişey sanacaz.
    ikiside b segmenti araçlar ve malzeme kaliteleri aynı.
    iç hacimleri ise tamamen aynı ölçülerdedir.
    çünkü jazz ile era'nın dingil mesefesi 2500mm'dir ve genişlikleri ise 1695mm'dir.
    bu sayede 2 aracında iç hacimi aynı boyuttadır.
    era, jazz dan daha alçak'tır.
    honda daki motor 1.4lt 16 valve 100hp 127nm tork SOHC'tur
    era'daki motor 1.4 lt 16 valve 97hp 128nm tork DOHC'tur.
    ama şanzımanı sayesinde jazz, hyundai'den daha az tüketime sahip'tir.
    yedek parça konusunda ise era daha ucuz ve bol'dur.
  • birbirine yakın araçlar ancak genç işi araba istiyorsan bende jazz öneririm
  • quote:

Orijinalden alıntı: kritios

ne kadar da güzel sallamışsınız ya.
    çünkü jazz ile era'nın dingil mesefesi 2500mm'dir ve genişlikleri ise 1695mm'dir.

doğru söylüyorsun köyün akıllısı sensin herkes sallamış!

• quote:

Orijinalden alıntı: kritios

ne kadar da güzel sallamışsınız ya.

Era veya Jazz'ın içine dahi binmedim daha,iki araç için bir şey söyleyemeyeceğim fakat sokak 1 tane Jazz görüyorsam 5 tane de Era görüyorum,demek ki bir sebebi var.Bu sözümden Jazz'ın kötü olduğu anlamını çıkarmayın lütfen.Sonuçta o bir ''HONDA''

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ali Dogukan -- 22 Mart 2010; 15:17:19 >

• ben iki aracıda kullandım

jazz lpgli elit donanımdı triptonic vites açılır tavan vardı.

era ise lpgli team donanımı mp3 çalar

performans:era sanki uçacak gibi çok ataktı jazz ise ona göre hantal kalıyor.

2. el : ikisininde 2. eli kuvvetli

parça fiyatı:sanırım honda daha pahalı olur hyundaiye göre

sonuç:eğer çocuklu bir aile iseniz erayı tek yada sadece eşiniz ile kullanacaksanız jazzı tavsiye ediyorum.

not:ali doğukan arkadaşım marka fanatiğisin sanırım bu araçları kullanmadığını tahmin ediyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fatihen

doğru söylüyorsun köyün akıllısı sensin herkes sallamış!

sen devam et...
  • quote:

Orijinalden alıntı: dkerem2

ben iki aracıda kullandım

jazz lpgli elit donanımdı triptonic vites açılır tavan vardı.

era ise lpgli team donanımı mp3 çalar

performans:era sanki uçacak gibi çok ataktı jazz ise ona göre hantal kalıyor.

2. el : ikisininde 2. eli kuvvetli

parça fiyatı:sanırım honda daha pahalı olur hyundaiye göre

sonuç:eğer çocuklu bir aile iseniz erayı tek yada sadece eşiniz ile kullanacaksanız jazzı tavsiye ediyorum.

not:ali doğukan arkadaşım marka fanatiğisin sanırım bu araçları kullanmadığını tahmin ediyorum.

İkisine de binmediğimi yukarıda belirtmiştim zaten.Bu benimki fanatiklik değil de,sağlamlığını bildiğim markalar grubuna giriyor.Honda'nın Type-R den başka arabasını da sevmem

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.