Şimdi Ara

HONDA´nin kaportasi bu kadar mi dayaniksiz? (6. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
116
Cevap
1
Favori
22.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu Civiclerin saç kalınlığı / inceliği meselesi azıcık şehir efsanesine dönüşmeye başladı sanırım. Ben bu sınıftaki arabalaırn kaporta inceliği arasında dağlar gibi fark olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca birçok araç özellikle hafif ve ince malzemeden yapıyor araçları. Renault'ların kaportanın önemli bir kısmı plastik malzeme mesela. Sanırım darbe sönümlemesi çok daha iyi bu şekilde. Bilinçli olarak bu şekilde yapılıyor ve o araçlar herkesin itibar ettiği ncap testlerinden hep 5 yıldız alıyor. Yoksa her tarafı 4mm saçtan araba yap ve o araba ile 80km hızla duvara gir bakalım içerideki adama neler oluyor? Birkaç arkadaş ta yazmış önemli olan aracın iskeleti, çelik barlar vb vb.
  • bir kaç yıl önce otomobil fabrikasında çalışan bir mühendis abim anlatmıştı. bütün firmalar rakiplerinin araclarını hemen alır ve arge labına çeker demişti. hatta (şimdi marka ve model hatılayamayacagım) markanın biri sadece kalite hissi veren ama hiçbir fonksiyonelliği olmayan o meşhur bloppp şeklindeki kapı kapanma sesini yapabilmek için baya bir kasmış. düşünün insanlardaki kalite anlayışını. karpuz alıyoruz sanki...
  • müthiş yol sesini içeri alıyor reno 12 gibi
  • Zaten Volvo'daki sac kalınlıgı 10 cm olduğu için çok güvenli oluyorlar, o yüzden kimse sakın HONDA almasın, tamam mı?Hatta artık ABS'yi de kaldıracaklar Volvol'lardan onun yerine sac kalınlıgını 20 cm yapacaklar.Ondan alın.

Bir daha aynı konuyu açmaya gerek kalmasın. Almayın Civic
  • Saç kalınlığı ile güvenliği ölçmeyelim arkadaşlar komik oluyor.Hondalar için yol sesini alır vs derlerdi daha önce hiç japon arabasına dahi binmemiştim bugune kadar hep ya opel ya volkswagen arabamız oldu.Civic'ler vs durum nasıl açıkcası bilmiyorum fakat ben yeni jazz'ımın ne motor sesini duyuyorum ne yol sesini hiç bi yerinde ufacık tıkırtı bile yok açıkcası çok şaşırmıştım ilk bindiğimde heleki motorunun sessizligi gerçekten garipBabamda opel zafira var ben onu sessiz sanırdım o bile sesli geliyor artık.Biraz önyargı var sanırım japon araçlarına özelliklede honda için yol sesini alır vs gibi.Ayrıca kapıları çok hafif ciddi anlamda anlıyorsunuz bunu tık diye kapanıyor belki bu bazısına güven vermeyebilir fakat hem hafif hemde güvenli bi kapı yapabilmişse hondaya helal olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerf -- 15 Nisan 2009; 18:29:48 >

• quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

arkadaşlar geçenlerde discovery de mercedes ve diğerlerinin kaporta ve dayanıklılık testlerini ölçüyolardı.Mercedesin kaportasında denedikleri matkap ı daha sonra diğer markalarada denediler ama aynı matkap ucu diğer kaportalara bişey yokmuşcasına geçti mercedese ise sadece ovallik yarattı.birde kaza testi yaptılar yaklasık 20tane park halindeki araca uzaktan 120km hızla değişik marka araçlar gonderdiler.mercedes marka aracın hayat kafesi sapasağlam duruken uno ları,renoları, opel leri filan gorunce şok yaşadım.ha birde unutmadan volvonun jipleride diğer jiplerden daha saglam çıkmıştı.discovery izxliyorsanız ara ara yayınlıyolar...saygılarla

İnsanlar zaten uno'yu reno'yu çok sevdiğinden almıyo. Herkesin parası ne kadarsa o kadar.

Herkes ister Mercedes'e binmeyi. Discovery halt etmiş yani, gitsin dengi araçlarla karşılaştırsın Mercedes'i.

• Bence de discovery halt etmiş...denk arabaları kıyaslarlarsa o zaman sonuç değişir işte.
  • HONDA
  • quote:

Orjinalden alıntı: desci

quote:

Orjinalden alıntı: enteresavar

arkadaşlar geçenlerde discovery de mercedes ve diğerlerinin kaporta ve dayanıklılık testlerini ölçüyolardı.Mercedesin kaportasında denedikleri matkap ı daha sonra diğer markalarada denediler ama aynı matkap ucu diğer kaportalara bişey yokmuşcasına geçti mercedese ise sadece ovallik yarattı.birde kaza testi yaptılar yaklasık 20tane park halindeki araca uzaktan 120km hızla değişik marka araçlar gonderdiler.mercedes marka aracın hayat kafesi sapasağlam duruken uno ları,renoları, opel leri filan gorunce şok yaşadım.ha birde unutmadan volvonun jipleride diğer jiplerden daha saglam çıkmıştı.discovery izxliyorsanız ara ara yayınlıyolar...saygılarla

İnsanlar zaten uno'yu reno'yu çok sevdiğinden almıyo. Herkesin parası ne kadarsa o kadar.

Herkes ister Mercedes'e binmeyi. Discovery halt etmiş yani, gitsin dengi araçlarla karşılaştırsın Mercedes'i.

discovery almış parayı mercedesten gidip içi boş tofaşlarla çarpıştiriyor
    120ile gitsin duvara vursun hayat kafesini görelim

• arkadaşlar her araç hurda olabilir.
    önemli olan az zayii ile kurtulabilmek.
  • 9.....8......7......

HONDA´nin kaportasi  bu kadar mi dayaniksiz?

quote:

Orjinalden alıntı: drvanilya

arkadasım gecmıs olsun...9 candan ıkısını yemıssın kaldı 7....ncap testlerını yapan manken gıbısın masallah ..allah korusun............
  • bak arkadaşım nasıl bir telefonun cin malı varsa bence bu kaportası eziq olan aracnda kaportasında öle bir kalitede malzeme kulanılma payı olabilir
  • öle hondalara kaportalara basmakla olmaz paran varsa durumun iyise git arabayı ağaca tosla o zaman görürsün sağlammı değilmi diye...
  • Geçen hafta otoyolda 110km\h civarı süratka giderken yandan bi aracın çarpması sonucu ailemle beraber kaza yaptım. Araba savruldu bi kaya çarpıp yan döndü. ama 1 haftalık bebeğimle beraber hepimiz hiç bir şey olmadan çıktık hamdolsun.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Büyük geçmiş olsun.
  • Teşekkür Ederim. Allah kimseye göstermesin.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.