Bildirim
Honda NSX Lansman (The Makina-Doğan Kabak)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Şuraya mesajımı bırakayımda bakalım ilk saçma yorumu kim yapacak merakla bekliyorum :) -
quote:
Orijinalden alıntı: HondatugraL
Şuraya mesajımı bırakayımda bakalım ilk saçma yorumu kim yapacak merakla bekliyorum :)
Kapı sesi tok değil....
(aklıma başka bir şey gelmedi)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok para beeh
1.6 Dizel otomatiği gelmediği sürece satılmaz
Makina ateş ediyor
Cok guzel...
-
2017 yılı gerçekten Hondanın yılı oldu. Makineye gelince, YANIYOR -
2 milyonluk araca göre tipsiz ve cılız bir arac olmuş -
Tasarım muhteşem, ateş ediyor.
Videoyu izlemedim. motor hacim ve gücü nedir,merak ettim çünkü fiyat süper sport'larla yarışıyor
Tasarım mükemmel ama 2milyon nedir ya.senede 3-4tane satar anca
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
türkiye'ye sadece 3 tane satılıcak zaten. -
quote:
Orijinalden alıntı: BOLDVIPER
2 milyonluk araca göre tipsiz ve cılız bir arac olmuş
Fiyat tipe göre verilmiyor üstündeki argeye teknik donanıma göre veriliyor tip kişiseldir bence çok sexy karizmatik duruyor.
Tıpkı geçmişteki gibi NSX gene italyanın almanın içinden geçiyor. Hoşgeldin ferrari killer -
Arac tanitim videolarinda suanda favorim dogan kabak. Hem muhabbeti guzel hem anlatimi guzel.
Araci konusmaya luzum yokhethalde
Honda sonunda kendine özgü bir tasarım dili oluşturdu. İ:yiye doğru gidiyor. Umarım bozmazlar. -
söylediğin çok mantıksız araçların dış görünüşü ilgi çekmese sürekli aynı tip araçlar üretilirdi.. insanlar tasarım için arge yapmıyor mu ? onlarca tasarım mühendisi çalıştırıyorlar ferrari tasarlayan farina gibi insanlar araçları tipine görede alıyor
bugattinin kendine has bir tipi ve vardı... artık projektör tip farlar dikkat çektiği ve hoş durdugu ıcın bugatti veyron chiron modelinde bu tip farlar kullandı ve ciddi değişikliğe gitti..
nsx (fiyatına göre) , araç son derece tipsiz lexus lfa çakması bir araç olmuş kendi fiyatında ki araçlara baktığın zaman en çirkinlerden biridir. bunu söylemeye çalışıyorum -
Araclarin birde arkasini koy :)
araba harika, tasarımını çok beğendim. ama 2 milyon verip "honda" markasına sahip olmak garip geldi bana. biraz gerikafalıyım bu konuda sanırsam. italyan arabalarının çekeceği ilgi daha fazla olur sanırsam. ama gönlümün tek sahibi var o da 4C. -
Tasarımına laf eden çarpılır :)
quote:
Orijinalden alıntı: zeytinkoy
Tasarım muhteşem, ateş ediyor.
Videoyu izlemedim. motor hacim ve gücü nedir,merak ettim çünkü fiyat süper sport'larla yarışıyor
3 elektrikli motor 1 benzinli motor totalde 561hp tork ise bir videoda 641(buğra) bir videoda 646 deniyor
Benzer içerikler
- dizel araba uzun süre çalışmazsa ne olur
- senetle araba almak
- hgs etiketi yapıştırmak zorunlu mu
- linea airbag arızası kılavuza bakın
- araba ne zaman alınır
- byd dolphin menzil
- bmw x1 elektrikli menzil
- renault 2024
- nissan qashqai 2024 fiyat listesi
- honda civic 2024 fiyat listesi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X