Bildirim
HONDA RIDGELINE Pick-up
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
arka kısmı standart pick-uplar gibi dar değil daha geniş
-
her yerinde kalite varquote:
Orijinalden alıntı: suzitusi
arka kısmı standart pick-uplar gibi dar değil daha geniş
-
bunlar son fotolar...quote:
her yerinde kalite var
Alıntıları Göster
-
arkdaşım bu amerikadan bi versiyon honda türkiye ye pikap sunsa bilee bölee olmass eğer bu gelip navarayı tahtından indirirse amerikadaki ford pikaplarda gelir bunu tahtından inndirirquote:
bunlar son fotolar...
Alıntıları Göster
-
bu türkiyeye gelirse navarrayı tahtından indirir, fordun pikapları gelirsede navarrayla 2.lik için çekişirlerquote:
Orijinalden alıntı: connectgücü
arkdaşım bu amerikadan bi versiyon honda türkiye ye pikap sunsa bilee bölee olmass eğer bu gelip navarayı tahtından indirirse amerikadaki ford pikaplarda gelir bunu tahtından inndirir
Alıntıları Göster
-
bence pick-up da degismeyen ve 1 numara olan marka ford ister kabul ederiz ister etmeyiz biraz araştırın sizde inanacksınız...quote:
Orijinalden alıntı: Untouch
bu türkiyeye gelirse navarrayı tahtından indirir, fordun pikapları gelirsede navarrayla 2.lik için çekişirler
Alıntıları Göster -
bence navaranın satışlarını geçer gelirsequote:
Orijinalden alıntı: whitewolf06
bence pick-up da degismeyen ve 1 numara olan marka ford ister kabul ederiz ister etmeyiz biraz araştırın sizde inanacksınız...
Alıntıları Göster -
satış rakamları nasıl acaba bunu da dikkate almak gerek...quote:
Orijinalden alıntı: biddy_074
bence navaranın satışlarını geçer gelirse
Alıntıları Göster -
fordun amerikadaki pick-up'ları ayrı bir sınıf zaten onlara lafımız yokquote:
Orijinalden alıntı: Bocék
satış rakamları nasıl acaba bunu da dikkate almak gerek...
Alıntıları Göster
sanırım Türkiye'ye getirseler epey bir pahalı olur ve satış rakamları çok düşük kalır. belki ilerde Türkiye için de bir pick-up tasarlar honda güzel olur bence
-
Bu araç amerikada çok tutuldu en çok satılan pick-uplar arasında kesinlikle gelirse navarayı tahtından eder.quote:
fordun amerikadaki pick-up'ları ayrı bir sınıf zaten onlara lafımız yok
sanırım Türkiye'ye getirseler epey bir pahalı olur ve satış rakamları çok düşük kalır. belki ilerde Türkiye için de bir pick-up tasarlar honda güzel olur bence
Alıntıları Göster
-
Arkadaşım bizlere gösterdiğin araç hakikaten güzel. Teşekkürler.quote:
Orijinalden alıntı: Can_vtec
Bu araç amerikada çok tutuldu en çok satılan pick-uplar arasında kesinlikle gelirse navarayı tahtından eder.
Alıntıları Göster
Ben asıl şunu merak ediyorum. Honda şu an sadece C-RV modelini Türkiye'ye getiriyor,( H_RV üretimden kalktı galiba ) Honda bu segmentte sadece C-RV ile mi yer alacak yoksa yakın zamanda yeni modelleri görebilecek miyiz ? Rakipleri en az iki tane araçla bu segmentte yar alıyor da. Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum . Herkese selam...
-
ben bu modelin resimlerini 2005de indirmiştim ama hala satılıyor. Aslında Hondanın Türkiye'de olmayan diğer modelleri için (civic'in diğer modelleri de dahil)http://automobiles.honda.com bu linke tıklayabilirsiniz. Türkiye'ye yeterli önemin verilmediğini göreceksiniz.quote:
Orijinalden alıntı: icebergin
Arkadaşım bizlere gösterdiğin araç hakikaten güzel. Teşekkürler.
Ben asıl şunu merak ediyorum. Honda şu an sadece C-RV modelini Türkiye'ye getiriyor,( H_RV üretimden kalktı galiba ) Honda bu segmentte sadece C-RV ile mi yer alacak yoksa yakın zamanda yeni modelleri görebilecek miyiz ? Rakipleri en az iki tane araçla bu segmentte yar alıyor da. Bilgisi olan arkadaşların yorumlarını bekliyorum . Herkese selam...
Alıntıları Göster
-
kamyon ve tır ı var mı?quote:
ben bu modelin resimlerini 2005de indirmiştim ama hala satılıyor. Aslında Hondanın Türkiye'de olmayan diğer modelleri için (civic'in diğer modelleri de dahil)http://automobiles.honda.com bu linke tıklayabilirsiniz. Türkiye'ye yeterli önemin verilmediğini göreceksiniz.
Alıntıları Göster
-
Arkadaşım verdiğin link çok hoş sağolasın..quote:
ben bu modelin resimlerini 2005de indirmiştim ama hala satılıyor. Aslında Hondanın Türkiye'de olmayan diğer modelleri için (civic'in diğer modelleri de dahil)http://automobiles.honda.com bu linke tıklayabilirsiniz. Türkiye'ye yeterli önemin verilmediğini göreceksiniz.
Alıntıları Göster
Ancak bakınca dengem bozuldu. Özellikle fiyatlar ve bizde olmayan modelleri görünce...
Honda PİLOT suv 27000$ Honda CİVİC te 15000$ dan başlayan fiyatları görünce dengemin bozulması normal. Pilot Suv gerçekten hoş bir araca benziyor.
Selamlar...
quote:
Orjinalden alıntı: suzitusi
-
fiyatların düşük olması normal çünkü adamlarda vergi o kadar düşükkiquote:
Orijinalden alıntı: icebergin
Arkadaşım verdiğin link çok hoş sağolasın..
Ancak bakınca dengem bozuldu. Özellikle fiyatlar ve bizde olmayan modelleri görünce...
Honda PİLOT suv 27000$ Honda CİVİC te 15000$ dan başlayan fiyatları görünce dengemin bozulması normal. Pilot Suv gerçekten hoş bir araca benziyor.
Selamlar...
quote:
Orjinalden alıntı: suzitusi
Alıntıları Göster
bizde ise ödediğimiz paranın neredeyse yarıya yakını devlete gidiyor. Eyvallah devlete tabiki vergimizi verecez ama bu vergilerin bu kadar yüksek olmasının nedeninin hortumcular, devleti sömüren kişiler olması insana dokunuyor, onların verdiği zararı karşılamak için vatandaşa yükleniyorlar zaten dünyada birinci olabildiğimiz konular vergi oranları ve yolsuzluk
neyse konuyu saptırmayayım
hondanın Türkiye'ye yeterli önemi vermediği konusunda haksızmıyım. Bence hondanın Türkiye'ye daha çok önem vermesi gerekiyor. Türkiye gibi önemli pazarı geri tepiyor. Audinin Q7'yi Türk müşterilerin istekleri doğrultusunda tasarlayıp dünyada ilk Türkiye'de satışa sunduğu, Porsche Cayman in 2008 de çıkacak yeni modelinin ilk olarak sadece Türkiye'de bu yıl 2007 model olarak satışa sunacağı bir ülkeye sadece birkaç model ile girmenin ne mantığı var anlayamıyorum. siz ne düşünüyorsunuz
-
quote:
Orijinalden alıntı: by-e
kamyon ve tır ı var mı?
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: by-e
kamyon ve tır ı var mı?
hondanın kamyon ve çekicisi yok. en azaından bugüne kadar ne duydum ne gördüm, olsa mutlaka bilirdim -
gerçekten çok hoş bir araç. ben navara'ya bayılırdım ama bu ondan da güzelmişquote:
Orijinalden alıntı: suzitusiquote:
Orjinalden alıntı: by-e
kamyon ve tır ı var mı?
hondanın kamyon ve çekicisi yok. en azaından bugüne kadar ne duydum ne gördüm, olsa mutlaka bilirdim
Alıntıları Göster
-
1.50 boyundaki Japonların bunu kullandığını düşünüyorum da.quote:
Orijinalden alıntı: PATOZ
gerçekten çok hoş bir araç. ben navara'ya bayılırdım ama bu ondan da güzelmiş
Alıntıları Göster
At kolunda kelebek gibi... -
quote:
Orijinalden alıntı: funkmaster
1.50 boyundaki Japonların bunu kullandığını düşünüyorum da.
At kolunda kelebek gibi...
Alıntıları Gösterquote:
Orjinalden alıntı: funkmaster
1.50 boyundaki Japonların bunu kullandığını düşünüyorum da.
At kolunda kelebek gibi...
ben de düşünemiyom
Benzer içerikler
- efs yakıt tasarruf cihazı yorumları
- honda accord nasıl araba
- honda civic otomatik şanzıman tipi
- honda city alınır mı
- honda hrv yorum
- honda zrv 2024 fiyat
- honda freed
- honda civic 2022 fiyat listesi
- yeni honda accord
- honda jazz hibrit yorum
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X