Şimdi Ara

HONDA TÜRKİYE'DEN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
715
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Honda Türkiye’den beklenen açıklama geldi

Honda Türkiye üretime devam edecek mi? Honda Türkiye fabrikaları kapatılacak mı?

Geçtiğimiz günlerde Civic Sedan modelinin 2022 yılına kadar üretimini durduracağını açıklayan Honda, yeni bir açıklamayla gündeme geldi.

Yapılan açıklamada Civic Sedan modelini takiben Türkiye fabrikasında üretim yapmama kararını açıkladı. Açıklamada küresel otomotiv sektöründeki elektrifikasyon alanında yaşanan gelişmelere uyum sağlamak amacıyla üretimin durdurulduğu belirtildi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

“Türkiye’deki otomobil üretim faaliyetlerini 22 yıldır başarıyla sürdüren Honda Türkiye, bu dönemde tüm hedeflerine ulaşmış olmaktan gurur duymaktadır. Honda’nın Türkiye’de son birkaç yılda ortaya koyduğu etkileyici performans, şirketin Türkiye piyasasına duyduğu büyük güvenin en önemli kanıtıdır. Bu nedenle Honda Türkiye, satış ve satış sonrası operasyonlarını müşterilerine sunduğu yüksek hizmet kalitesiyle 2021 yılından sonraki dönemde de sürdürecektir. Bu doğrultuda, Türkiye’de araç ithalatı ve dağıtımını içeren otomobil operasyonları kesintisiz olarak devam edecektir. Honda Motosiklet operasyonları bu karardan etkilenmeyecektir.”HONDA TÜRKİYE'DEN BEKLENEN AÇIKLAMA GELDİ
    https://www.otomobilhakkinda.com/honda-turkiyeden-beklenen-aciklama-geldi/

• Gemiyi önce fareler terkedermiş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bravaman

Gemiyi önce fareler terkedermiş.
    sebebi daha önce açıklandı diye biliyorum, madem öyle diğer markalar niye duruyor?
  • Göçük faciasından sonra zor toparlar Honda.
  • Muhtemelen Distrübitörlüğe döneceklerdir. Buda aracı üretecek daha ucuz iş gücü olan yerlere gidecekleri anlamına geliyor. Bunu diğer firmaların takip etmesi olasılığı korkutuyor beni çünkü bu ülkede devlet işverendende işçidende ciddi vergiler alıyor. Yanlış anlaşılmasın işçiye çok para veriliyor demiyorum işveren çok para verse de işçiye gidene kadar katlanarak vergiye dönüşüyor işçinin cebine kuşa dönmüş olarak giriyor bir o kadarı da işverene vergi yükü olarak geri dönüyor. Kayıt altındaki büyük firmalar bazı firmalar gibi bu giderlerden kaçınamıyor, Her şeyi kanuni nizamlar çerçevesinde yapayım desen iş ve işçi güvenliği için harcanan paralar bile çok ciddi rakamlar tutuyor firmalar için. Türkiyede kayıt altına girdiğinde maalesef iki yakan bir araya gelmiyor kendini kayıt altın sokmayan firmalar kafalarına göre takılıyor.

• bu açılan 3.konu oldu. yetti gari.
  • Hiç alakası yok. Göçüklü denilen (ki göçük çıkma oranı 2016-17 üretimlerinde % 3 civarı ama 2018-19 üretimlerinde hiç yok gibi) Civic satış rekorları kırdı ve halen de eskiye göre çok iyi satıyor honda modelleri arasında.

hiç bilginiz olmadan yorum yaptığınız ortada.
  • Aynı konudan bir sürü oldu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.