Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: dtabibi , Reis-ül Küttab , brs17 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5.962
Cevap
143
Favori
276.681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam dediğiniz gibi hard reset deneyeyim :) teşekkürler öneri için

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt

Üstadım açıkcası çok kamera odaklı bir kullanıcı değilim,nadiren işim olunca bas-çek denen tabirle kullanan biriyim :)

S23 serisi kamerada başarılıydı,Honor'u daha bir kaç gündür kullansam da ; odaklaması,ön ve arka kameranın ekranda çekince gördüğüm kalitesi ve çekim anında ai olayının devreye girip yaptığı düzeltmeler vs üstün körü yorumlarsam beni oldukça tatmin etti.

S23/Honor 200 kameralarını net kıyas noktasında kullanım şeklim nedeniyle ikisi içinde "şu önde,bu geride" diyemem çünkü nadiren bas-çek kullanıcısı olarak ikisinden de gördüğümden memnunum ama bu konuda uzman değilim o nedenle çok tatmin edici cevap veremiyorum :)

Nacizane teknosa ya da vatan'da Honor 200 var,s24 serisi de keza var,kendiniz bir deneyimleyin ya da kullanıp benden daha faydalı bilgi verebilecek arkadaşlarım mutlaka vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Bir kaç fotoğraf da ben ekleyeyim öyle üzerine fazla düşünülmeden bas çek hesabı çekilen fotoğraflar. 200 Pro ile çekildi.

• haqoco kullanıcısına yanıt

Pro modelinin renk tonları ve netliği daha iyi bariz belli ediyor kendisini.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt
    Sensör farkı var ve işlemci fotoğrafı daha farklı işliyor. Gece çekimi mukayesesini görmek lazım. Gürültü temizliği farkı nasıl acaba. Benim için kamera önemli olduğundan pro modeli almaya çok yakınım.

• Merhaba arkadaşlar 200 pro aldım bugün elime geçti. biraz fazla mı ısınıyor telefon yoksa ilk kurulumdan mı kaynaklı bu durum?

• mdbjk kullanıcısına yanıt

Teşekkürler hocam :) Telefon seçme işi inanılmaz zorlaştı artık, ekonomi de ortada olunca kılı kırk yarıp cihaz seçiyoruz

• samsun__ S kullanıcısına yanıt

Honor 90 kullanıyorum, aynı durum söz konusu. Sanırım uygulamalarda aktif olmuyor veya pil kullanımını düşürmek için 3. parti yazılımlarda yüksek yenileme hızı devre dışı bırakılıyor. Açıkçası 90hz de beni tatmin etmediği için hep 120hz'de tutuyorum.

• i.Emniyet İ kullanıcısına yanıt
    Normal zamanla düzeliyor hocam

• haqoco kullanıcısına yanıt

Pro modelin kamerası gerçekten çok iyi gözüküyor

• Kullananlar cevaplayabilir mi?

Telefonun şarj hızı nasıl? Bazıları 1 saatte doluyor demiş, bazıları 30-35 dk'da %100 oluyor demiş.

Telefonu %10 seviyesinden %100'ye kapalı veya açık (açıksa arka planda uygulama çalışmayacak şekilde) şarj edip yaklaşık süre bilgisi verebilir misiniz?

Bu hızlı şarj özelliği Honor'da genel bir sorun mu görebilmek açısında soruyoru. Honor 90'da da %10'dan %100'e 65-70 dk'da geliyor. Kapalı şarj edersem tam 60dk veya 1-2 dk fazla sürüyor. 66w için çok iyi değil. Eski telefonum 33w idi ve benzer sürede şarj oluyordu. Batarya kapasitesi de biraz daha fazlaydı.

100w şarj hızından beklentim daha fazlası. En fazla 45dk'da şarj olması gerekir diye düşünüyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mamad -- 31 Ağustos 2024; 15:17:16 >
  • i.Emniyet İ kullanıcısına yanıt
    İlk kurulumdan kaynaklı hocam merak etmeyin bir de play store aynı anda üç uygulama yükleme ve kurmaya imkan tanıyor artık, haliyle de ısınıyor.

• mamad kullanıcısına yanıt

100w sabit şarj olmuyor hocam, hiç bir cihaz desteklediği son hızda tüm bataryayı doldurmaz. X watta kadar ibaresi kullanılır. S23 Plus 25W ile 1 saat 10 dakikada şarj oluyordu. Honor 200 100W ile 45 dakika dolmadan şarj oluyor. Baktığımız zaman 100W ile 20 25 dakikada olması lazım ama öyle bir şey söz konusu bile olamaz. Tamamen pazarlama stratejisi olmakla birlikte bataryayı korumak amaçlı %50'ye kadar hızlı şarj, sonrası kademe kademe düşerek devam eder.

Orijinal adaptör ve kablo ile 45 dakika üstünde şarj oluyorsa problem var demektir veya cihaz ısındığı için şarj hızını ciddi şekilde yavaşlatmış demektir. Orijinal kablo ve adaptör dışındaki ürünler için bu süreler değişiklik gösterebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: i.Emniyet

Merhaba arkadaşlar 200 pro aldım bugün elime geçti. biraz fazla mı ısınıyor telefon yoksa ilk kurulumdan mı kaynaklı bu durum?

Bugün Bende de aynısı oldu, ama aşırı değil, İlk kurulumdan kaynaklanıyor, kurulumdan sonra sakinleşti.

şu anda sadece menüleri karıştırıyorum, ısınma yok, bende ki düz 200 model.

Batarya harcaması ise; sadece wifi açık, yaptığım eylem ayarlar ve menüleri karıştırmak, 50 dakikada %4 eksildi, bence makul.

Şarj hızı ise yaklaşık 30 dakikada %40 dan %100 e ulaştı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayamtky -- 31 Ağustos 2024; 22:20:36 >
  • Pro 200 kullanıcıları yardımcı olursa sevinirim.

Kablosuz şarj düzgün çalışıyor mu? Şarj esnasında çok ısınma oluyor mu?

WiFi 6 performansı nasıl, sıkıntısız çalışıyor mu?

Kablosuz Android auto bağlantı sorunu veya kesintisi oluyor mu?

Teşekkürler.

• deepkurt kullanıcısına yanıt
    Kablosuz şarjı bi kaç kez aracımda denedim ve sorunsuz çalışıyor ha çok hızlı gelmedi bana ama araçtan şarj ettiğim için öyledir diye tahmin ediyorum. Aşırı bi ısınma da olmadı eski telefon mate 20 pro kablasoz şarj da alev alıyordu.

Kablosuz Android Auto da mükemmel çalışıyor hiç bir sıkıntı çekmedim bağlanırken olsun menülerde gezerken veya navigasyon sorunsuz.

Wi fi 6 için ise çok kısa bi deneme şansım oldu arkadaşın modemdem bağlandım 1 gbit bağlantı hızında 700 800 mbitleri gördüm. Evdeki modem destekliyor mu bakmam lazım hiç aklıma gelmedi. Bir de WiFi simgesi yanında 6 rakamı gözüküyor eğer wifi6 dan bağlanırsa.

• draqpit42 kullanıcısına yanıt

Zaten teorik hızda şarj olmasını beklemiyorum. Ama 66w ile beklediğim şarj hızını kesinlikle görmedim. Yalnızca ben değil, hemen hemen her kullanıcıda durum benzer. Kimi bunu eleştiriyor, kimi normal karşılıyor. Ben eleştiren taraftayım. Evet, ısınma durumu muhakkak etkiliyor. Ancak güncellemeler sonrasında da süre biraz uzadı gibi hissediyorum. Sanki 10-15 dk daha fazla sürer oldu. Belki de yazın etkisidir. Aşırı sıcaklar yaşandı yaşadığım bölgede. Ama bu konuda da 100w hızlı şarj ile bir saatte telefonun şarj olduğunu söyleyeni görünce, bir sorayım dedim.

• selamlar pro modeli 31bin tl ye geliyor. Kamera odaklı baktığımız da bu fiyata bu telefonu almak mantıklı mı arkadaşlar ?

Honor 200 Pro - DXOMARK

• jonhatendavis J kullanıcısına yanıt
    Tek odağınız kamera ise Honor 200'e de bakabilirsiniz ama hem performans hem de kamera istiyorsanız pro modeli alınabilir. Zaten o fiyat bandında alabilecek belli başlı cihazlar dışında başka cihaz yok bence onlar da s23 s24 mi 13t pro ve Honor 200 pro fiyatı düşerse GT 6

• 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.