Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (226. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hypnotica , torontoidmanyurdu , Dr. X Daha Az
3 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 11 Misafir (4 Mobil) - 7 Masaüstü7 Mobil
5 sn
6.108
Cevap
147
Favori
283.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yukarıdaki yolu izleyerek güç düğmesine basınca asistan açılması engelleniyor. Ancak dediğiniz gibi yeniden başlat veya kapat seçeneği için 3 saniye basmak gerekiyor. Aynı zamanda zorla kapatma için ses kısma ve güç düğmesine 10sn basılı tutarak yeniden başlatılabiliyor

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • isoomail kullanıcısına yanıt

işlemci 8s gen3 den, 8gen 3 e yükselmiş proda yanlış görmediysem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abzek_06 A kullanıcısına yanıt

Haklısın, o kadar küçük detay gözümden kaçmış, düzeltiyorum. Çok sağol.

Üst modellere Elite kullansaydı belirgin bir fark olmuş olurdu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi isoomail -- 3 Aralık 2024; 14:34:22 >
  • Vatan ziraat kampanyasindan bende siparis verdim ama kargo elime ulasmadi daha.telefon geldigi zaman dikkat etmem gereken birsey var mi arkadaşlar.bir sürü uygulamaları vs.boşuna kurmakla uğraşmış olmayayım.direk iade edeyim

• isoomail kullanıcısına yanıt

fp yapıp Huawei gibi pazar yapmaya çalışıyor, ama kendi servis ağını açmadan zor, ben ilk huawei kullananlardan biriyim, elma kalitesinde servisleri vardı, bacanağıma honor 7 almıştık tt de satılmıştı, adamın ekranı kırıldı kusur kerdisinde olmasına rağmen ücretsiz değiştirdiler, birde çay dökmüştü yanılmıyorsam değişim yapmışlardı ya da ücretsiz onarmışlardı onuda

• hp yedi bitirdi beni, 8 256 için ön sipariş verdim 25 kasımda, tel yoktu, benden sonra kampa yapıp sattılar telefonu, aradım yollayın diye, olmaz dediler, uğraşmadım bende

• parooksetin P kullanıcısına yanıt

SMK bilişim satıcısı piyasadan 10K uyguna satsa bile kesinlikle alışveriş yapmayın hocam. Nette haklarında bir ton şikayet mevcut ve forumdan bir arkadaşımızda bizzat mağduriyeti deneyimledi.

Uzak dur, Hem o satıcıdan, hem Pttavm'den

• Arkadaşlar, telefon şarjdayken ekran kapanmasın şarj animasyonu görünsün ya da şarj süresince masa saati şeklinde kullanabileceğim bir özellik veya uygulama var mı bildiğiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi simerkan -- 3 Aralık 2024; 20:53:24 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar telefon hakkında birsey daha merak ediyorum.Yuz tanıması nasil acaba?iPhone 15in yüz tanıması s24 ultraya göre daha iyiydi,yandan sağdan soldan bakınca her şekilde tanıyordu,bu özellik çok hoşuma gitmişti.Sanırım iPhoneda ön kamera dışında ayrı bir sensör falan vardı,teknik konulara hakim değilim ama s24 ultraya yanlardan bakınca açılmıyordu,ekran koruyucu takıncada parmak okuyucu bazen çalışmıyordu.Honor 200 pronun yüz tanıması bu açıdan nasıl acaba?

• 300 modelleri çıkmış arka kamera dizaynı çok güzel olmuş kavun modelinden çıkmışlar :)

Güzel gayet iyi çalışıyor karanlıkta biraz düzgün çalışmıyor oda normaldir glb

• beyler babama m34 aldım, hp den orjinal ürün sattığını söyleyen bi satıcıdan 25 watt şarj aleti aldım, şarj aletini taktım neredeyse el değmeyecek şekilde ısınıyordu, adaptörü salladım içinden ses gelmiyor, çok hafif de değil ağırda, satıcıya yazdım orjinal diyor, o kadar ısınması normal mi, bide şarj olurken tel kapalıydı

• Bugün 4k video çektim 2 dakika kadar donarak ilerleme yapıyor takıla takıla canımı sıktı bu durum ile ilgili bilgisi olan varmı arkadaşlar

• hazin44 H kullanıcısına yanıt

İşlemci ayni gereksiz bir model olmuş.

• Vatanda honor200 fiyatı uçmuş

• Honor 200'ün video performansından ben de pek memnun kalmadım, daha iyi olmalıydı. Akıcı video istediğim için 1080p 60 fps modunda çekiyorum fakat 60 fps akıcılığı asla yok, hele ki zoom hareketleri kalitesiz, yakınlaşma uzaklaşma hareketleri çok sert. 720p 30 fps, 1080p 30 fps, 4K 30 fps modlarında da videolar akıcı değil, takılıyor gibi kaydediyor. Ama yazılımla düzeltilebilir gibi görünüyor, umarım değerlendirirler.

Akşam veya ışığın yetersiz olduğu ortamlarda da videosu vasat çekiyor. Özellikle akşam ışığında 3x yakınlaştırmadan sonraki görüntüler çok kötü. Honor 200'ü olan arkadaşlar bunu deneyebilir, ışığın az olduğu ortamda video çekmeye başlayıp 3x ve sonrası yakınlaştırma yapın, 3x'ten sonra telefoto kameraya geçiyor, dediğim daha iyi anlaşılacaktır. Keza 0.7x olarak geçen geniş açı kamerası da vasat çekiyor. En iyi video performansı 1x ile 3x arasında kullanınca elde ediliyor.

• simerkan kullanıcısına yanıt

"Şarj sırasında ekranda bildirim olsun, animasyon olsun, saat olsun, ekran koruyucu olsun" gibi seçenek maalesef yok. Geliştirici ayarlarında "Şarj esnasında ekranı açık tut" diye bir seçenek var fakat bunun şarjı yavaşlatacağını düşünüyorum, sonuçta ekranı açık tutmak için bir yandan enerji harcayacak.

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu

Öte yandan 'her zaman açık ekran' özelliğini kullanırsanız şarj sırasında en azından ekranda ufak şarj ikonunu görürsünüz. Her zaman açık ekran ayarlarında 'kısmi ekran' seçerseniz daha az enerji tüketir. Her zaman açık ekran özelliğinin şarj sırasında çalışmaya devam etmesi için ekran modunu 'tüm gün' olarak seçmeniz lazım. "Sadece şarj olurken her zaman açık ekran özelliği devreye girsin" gibi bir seçenek de maalesef yok.

• Honor 200 modellerinde bildirim ışığı yok. Gece telefonu bulmak için, 'her zaman açık ekran' özelliğini kullanmayı öneririm. Ayarlardan 'tüm gün' olarak seçerseniz, ekran kilitli olduğunda saat ve bildirimlerin küçük ikonları ekranda hep görünecektir. Her zaman açık ekran özelliğinin fazla şarj tüketmemesi için de 'kısmi ekran' modunu kullanmayı tavsiye ederim.

• lodosumtuttu kullanıcısına yanıt

Honor destek ekibine mail attım bu sorun ile ilgili sizlerde atarsanız daha etkili olabilir diye düşünüyorum kamera tarafında acil düzeltme güncellemesi bekliyoruz dedim bakalım ne cevap gelecek ama sizde mail atın ki çok şikayet olursa ona göre ciddiye alırlar

• 
Sayfa: önceki 224225226227228
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.