Şimdi Ara

Honor 200 / 200 Pro Ana Konu (227. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: torontoidmanyurdu , Dr. X Daha Az
2 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 13 Misafir (4 Mobil) - 9 Masaüstü6 Mobil
5 sn
6.108
Cevap
147
Favori
283.853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
27. Sırada  bugün en iyi #16
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben video konusunda uzman değilim ama bana videolar diğer telefonlardan çok farklı gelmiyor. Az önce çektiğim bir videoya baktım normaldi. Birkaç örnek koyabilir misiniz buraya. Buradaki örneklerden çok farklı değil.
    Dariusz Techyoutube
    Is this end of Flagship Phones? Honor 200 camera test
    https://www.youtube.com/watch?v=qjm3HWXPVWg&feature=youtu.be

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• arkadaşlar yotubee üzerinden müzik indirebileceğim temiz önerebileceğiniz bir program ya da site var mıdır? Myt kullanıyordum ama yeni telefonda nedense ne olduğu belli olmayan programları yükleyesim gelmedi.

• video ile ilgili sıkıntıyı izlediğim bir videonun altında ki yorumlarda bir soruya cevap veren incelemeyi yapan arkadaşın verdiği cevapta, honor 200 ün video çekerken bit rate değerinin 50 olduğu, s23 ya da 24 de bile bu değerin 40 olduğunu söylüyordu ve 50 nin gereksiz yüksek olduğunu söylüyordu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • crusht C kullanıcısına yanıt

videonun altındaki yorumlara baktım çoğu iyi demiş parasına göre, bende öyle bakıyorum 8 256 yı 16800 e yanında saat ile aldım, 16000 e geldi diyorum, bu fiyata fotoğraf video performansını geçtim 7 gen 3 kullanan bir tane telefon yok, redmi note 13 pro plus bile 7s gen 2 var, fiyatı 20 üzeri, realme 13 pro plus o da aynı,

• arkadaşlar video çekiminde ki bahsedilen sorunlar ile ilgili desteğe mail attım ekran görüntüsü falan atın yardımcı olalım derler benim telefon henüz gelmedi bunu yaşayanlar zahmet olmazsa atsalar belkide çözüme ulaşır

• Telefon nasıl ? Kronik bir sorunu var mı?

• ugurcanaydogdu kullanıcısına yanıt
    Ben telefonu vatandan aldım 1 gün sonra elime ulaştı şahsen ben hiçbir sorun göremedim 😄 klasik her telefon gibi bazıları kavisli ekran var o yüzden sıkıntı çıkıyor demiş ancak ben bir sıkıntı göremedim asıl sıkıntı A70 de var onun de ekranı kavisli mesela telefonu tutarken kenarlarına elin değdiği zaman orayı algılıyor düzeltmek zorunda kalıyorsun ama ben bunda daha öyle bir sıkıntıya rastlamadim

• agreathonoryoutube
    MagicOS 9 - Обзор бета-теста
    https://www.youtube.com/watch?si=GgKP5q9s8hkNmADH&v=CpBbW5thvg4&feature=youtu.be

MagicOS 9'dan görüntüler gelmeye başladı

• kavisli ekran olması ekran koruyucu için sorun oluyor mu? ekran koruyucu takıldıktan kenarlarda boşluk kalıyor mu? yada telefona uyumlu tam kapatan ekran koruyucu bulunabiliyor mu? genelde kavisli ekranlarda bu sorun oluyor.

• kumdanşato kullanıcısına yanıt

Evet sorun oluyor maalesef aliden aldığım tamperli cam olmadı sonra film aldım en çok satanlardan ama ondada parmak izi okuma çalışmıyor yılbaşı indirimlerinde uyguna gelirse smartdevil marka alıcağım bakalım.

• dtabibi kullanıcısına yanıt

Özelleştirme seçenekleri artmış güzel olmuş umarım batarya performasını düşürmezler.

• blocktrade B kullanıcısına yanıt

Snaptube denedin mi hocam. Kendi offical sitesinden indirip kullanabilirsin ben yıllardır öyle yapıyorum

• Narki kullanıcısına yanıt

hocam normalde onu kullanıyordum da store da olmayınca sıkıntı olmasın diye silip kaldırdım.

netten yazdım ama 2 farklı site çıkıyor hocam hangisi offical bunun? snaptube. com var birde iq. com lu bir site var.

• TURLİKAT kullanıcısına yanıt
    Güncellemelerde en önemli konu stabilitenin bozulmaması, bakalım güncelleme deneyimi nasıl olacak

• blocktrade B kullanıcısına yanıt

İlk çıkan site hocam

• crusht C kullanıcısına yanıt

Valla 4 bir köşeyi gayet iyi koruyor ama yanları kavisli olması sebebiyle köşeler kadar iyi koruyamaz ama tamamen de korumasız değil. Ama sizin dediğinizi yapıp,yüz üstü koyduğumda yandan ışık geliyor. Ben 2 haftadır kullanıyorum kılıfı,beklentilerimi karşıladı,gayet memnunum .

• kumdanşato kullanıcısına yanıt

kavisli ekranı korumak gerek çizilme, gerekse düşme ve kırılma açısından hep problem, hep problem...

sırf bu yüzden pro yerine düzünü aldım. bi faydası da yok yani, zararı var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MacGyver. -- 4 Aralık 2024; 22:4:13 >
  • MacGyver. kullanıcısına yanıt

Edge ekrana pro adını vermek tam bi ahmaklik:)) Edge yenilik değil teknoloji değil düz ekran sadelik her zaman daha iyi...iNş şu markalar edge ekrandan vazgecer...

• SEHZADE63 S kullanıcısına yanıt

ürünlerini farklılaştırmak, modern bir hava vermek için bu saçmalığı yapıyorlar maalesef. samsung un başımıza bela ettiği bi şey... kendi de vazgeçti neyse ki.

• 
Sayfa: önceki 225226227228229
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.