Şimdi Ara

Honor sun (Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 200 mezunum var ve 82 lvl olan honor sun almayı düşünüyorum.Sormak istediğim şey honor sun aldığımdan honor bufflarım kaybolurmu.Cevabını bilen varsa yardımcı olmasını isterim.Şimdiden teşekkürler.

• Senden sonraki sıradaki adamın honor puanına bağlı.Sunu aldığında o adamın honor puanının altına düşersen sıralama değişir ve sıralamaya görede bufun gider yada gitmez. Yani tam olarak cevap istersen honor puanın Liste sıralamanı felan daha çok bilgi verirsen yardımcı olmaya çalışırız
  • ilk sıradaki kişinin 203 mezunu var.Benim 200 mezunum var ve lvl 82 sun icin 8000 honor lazım. yani honor sun aldıgım an neredeyse honor pointim 0a dusecek.
  • Benim fikrime göre hiç girme sun silah olayına zaten 5 kere repairlik değilmiydi onlar bence gereksiz.
    Edit: Bu arada honor bufları puana göre değilde mezun ettiğin kişi sayısına göre alıyorsun(ALINTI)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cetesiz -- 31 Ağustos 2011; 20:32:03 >
  • Puan harcadığın vakit neden mazun sayın azalsın ki? Oyunu bıraktım; ama o honor buffları bildiğim kadarı ile puana değil mezun sayısına göre veriliyor.

Honor silahlara özel, gene honor puanı ile alınan, bir taş var. Onu alıp silaha str/int basar gibi basıyorsun ve bir beş tamir süresince gene kullanabiliyorsun.

Şahsi önerim; sırf farklı rengi için honor silah alınır. Al, parlasın mavi mavi
  • Arkadaşlar yanlış bilgilendirmişler. Honor bufflar honor puanına göre verilir.
    Eğerki silah alırsan ve puanın sıfırlanırsa direkmen sıralamadan düşmezsin. Ama senin altındaki kişiler seni geçtiği sürece puan olarak seni 1 alt sıraya atmış olurlar tekrar 1 üst sıraya yükselmek için o adamların puanlarını geçmen gerekecek. Yani tekrar baştan kasman gerekecek. Örnek veriyorum; 30. sıradasın 5000 puanın var. Silah aldın sıfırlandı puanın hala 30. sırada durursun. 31. sıradaki adam 5001 puan yaparsa seni listede 31. sıraya atmış olur sen 1 buff kaybedersin. Tekrar o bufu almak için 5001 puanlı o adamı geçmek zorundasın. Yani verilen emeği göz önünde bulundurursak honor puanlarınla silah almak tek kelimeyle aptallık olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsL -- 31 Ağustos 2011; 23:33:02 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: EsL

Arkadaşlar yanlış bilgilendirmişler. Honor bufflar honor puanına göre verilir.
    Eğerki silah alırsan ve puanın sıfırlanırsa direkmen sıralamadan düşmezsin. Ama senin altındaki kişiler seni geçtiği sürece puan olarak seni 1 alt sıraya atmış olurlar tekrar 1 üst sıraya yükselmek için o adamların puanlarını geçmen gerekecek. Yani tekrar baştan kasman gerekecek. Örnek veriyorum; 30. sıradasın 5000 puanın var. Silah aldın sıfırlandı puanın hala 30. sırada durursun. 31. sıradaki adam 5001 puan yaparsa seni listede 31. sıraya atmış olur sen 1 buff kaybedersin. Tekrar o bufu almak için 5001 puanlı o adamı geçmek zorundasın. Yani verilen emeği göz önünde bulundurursak honor puanlarınla silah almak tek kelimeyle aptallık olur.

nasıl da sallıyorsunuz denemeden bilmeden hayret ediyorum..

honor listede sıralama yapılırken bakılan şey karakterlerin o an sahip olduğu değil tüm zamanlarda kazanmış olduğu honor puanlardır.

istediğin gibi harcayabilirsin kazandığın honor puanları, ne sıralaman düşer ne de bir altındaki seni geçtiğinde onu tekrar geçebilmek için honor silaha harcadığın kadar puan kasmak zorunda kalırsın..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    skyrim alduin's wall bug yardım
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: closek

quote:

honor listede sıralama yapılırken bakılan şey karakterlerin o an sahip olduğu değil tüm zamanlarda kazanmış olduğu honor puanlardır.

istediğin gibi harcayabilirsin kazandığın honor puanları, ne sıralaman düşer ne de bir altındaki seni geçtiğinde onu tekrar geçebilmek için honor silaha harcadığın kadar puan kasmak zorunda kalırsın..

Arkadaş farklı birşey mi dedi?

• quote:

Orijinalden alıntı: closek

quote:

Sen puanını sıfırlayıp tekrardan kasıp denedinmi peki?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EsL -- 23 Eylül 2011; 13:48:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cetesiz

Benim fikrime göre hiç girme sun silah olayına zaten 5 kere repairlik değilmiydi onlar bence gereksiz.
    Edit: Bu arada honor bufları puana göre değilde mezun ettiğin kişi sayısına göre alıyorsun(ALINTI)

Honor buffları mezun sayısına göre değil honor pointe göre alınır. Herkimden alıntı yaptıysan onuda bilgilendir bari :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Caudion_ -- 23 Eylül 2011; 14:44:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

......Yani verilen emeği göz önünde bulundurursak honor puanlarınla silah almak tek kelimeyle aptallık olur.

Arkadaş farklı birşey mi dedi?

aptallık olur diyor daha ne desin. kazanılan honor puan larla istediğinizi yapabilirsiniz. puanları harcadınız diye sıralamanızda bir değişiklik olmaz veya sıra yükseltmek için önce harcadığınız puanları geri alıp sonra üstüne eklersen sıra atlayacaksın diye de bişey yok. yaw ne kadar karıştırmışsınız konuyu. istediğiniz gibi harcayın o puanları honor buff kaybetmezsiniz veya almanıza engel değildir. kazanılmış puanlar zaten kazanılmıştır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stridR -- 23 Eylül 2011; 19:44:22 >

• Honor puan ayrı şey honor rank ayrı şey. kaybolmaz alabilirsin, sana bufları veren honor rank, Sunları aldıransa Honor puanların. Honor puan harcaman honor rankın ı geriletmez. Sadece akademiyi kasaya gidip silmen rankını sıfırlar o zaman buflar gider, akademini silmediğin sürece bufların durur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.