Şimdi Ara

Hoover 11 Kg Yıkama 8 Kg Kurutma 1400 Devir Çamaşır Makinesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar uzun zamandir arastiriyorum Bosch, Samsung, Siemens, Profilo bu markalari ama forumda ve yorumlarda Hoover marka camasir makinesini buldum. Kullanan varmi acaba hem kurutma he yikama ozelligi var bilgisi olan arkadaslar varsa yardimci olabilirlerse cok sevinirim 3 ay sonra dugunum var esyalarimi dizmeye calisiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi omerrr92 -- 2 Haziran 2020; 18:23:54 >

• Yokmu cevap verecek birileri

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Up

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: omerrr92

Up
    Ben gecen gun yakindan gorme firsati buldum, hocam uzerinde kullanilan malzeme kalitesi icime sinmedi acikcasi birde made in PRC. Çin uretimi yani.

Uzerindeki buton ve on yuzey tarafindaki metal gorunen kisimlarin ustu plastik ustu kaplama yani bir sure sonra soyulabilecek gibi duruyor.

İc aksam konusunda da evet teknoloji unsurlarini goz onunde bulundurursak wifi vs gibi fiyatina gore cok uygun ancak bu kadar uygun fiyata ithal bir urunun satilmasi kafada soru isareti birakiyor. Ne kadar fazla ozellik o kadar cok problem riski demek bir yerde.

Uzun sureli kullanici yorumlarini takio etmeli. Benim sahsi kanaatim ben almam.

Dusundum, guzel gorunuyor cunku ancak aeg arastiriken electolux'e denk geldim o tarafa karar verdim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • AWMPD 410LH8/1-S baktigim model buydu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kanomen kullanıcısına yanıt
    Buyuk ihtimalle Arcelik alacagim hocam. Hoover dan sogudum dediginiz gibi bende inceledim hic kaliteli gibiymis hissi uyandirmadi bendede.
  • valla bir arkadaşıma hoover 9-5 miydi 10-6 mıydı 9-6 mıydı ne bir modelini aldım

ucuz olduğu için istedi

evet diğer markaların yarı parası ama 5-6 senedir belki daha fazla sorunsuz kullanıyor

tarihi hatırlamıyorum aldım ve bir daha hakkında konuşmadık :)

bir gün bir şikayetini duymadım

sonuçta 16 binlira verilen iphonelarda çinde ürüteliyor

sony vs hep çinde üretiliyor vs vs

ama bir arçelik meraklısı olarak her ürünü arçelik alan biri olarak arçeliğin 9146 modeli idi sanırım kurutmalı makinesi hakkındaki onlarca şikayeti okuduktan sonra kardeşime almadım mesela

8147 alıp benim lg kurutma makinesini ona verdim altlı üstlü kullanıyor

iç yapısı sağlam olduktan sonra varsın üstü plastik olsun

çoğu kişinin bazı markalarda paslanma şikayeti var belki bu sayede o dertten kurtuluyorsun bilemiyorum

teknik yorum yapamam ama kullanıcı yorumu varsa bence alınabilir yani

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JackDaniels -- 13 Haziran 2020; 7:31:15 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HOOVER 9 KG YIKAMA 5 KG KURUTMA
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • JackDaniels kullanıcısına yanıt
    hepsiburadada cok iyi diyenler var kotu diyenler var aslinda fiyat olarakta butceme cok uygun ev tuttup evdede yer sorunu var ama bilmedigim bir marka ve bile bile alipta pisman olmak istemiyorum acikcasi. Ama makineyide ozelliklerinden dolayi nedense sempatim ve alasim var :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.