Arkadaşlar Enteresan bir problemim var şimdi 5+1 Ses sitemim var sesi sonuna kadar açıyorum ve örneğin nete girdiğimde inceden dıııııııııııııııııııııııt diye bir ses var sanki frekans sesi gibi birşey... genelde internet sitelerine girince oluyor ve sürekliliği var kullaklığı takıyorum bir ses yok ama ses sisteminini takınca geliyor
Sistemim
AMD Phenom II 940 MSI DKA790GX PLATİNUM CRUCİAL BALİSTX TRACER 4GB dual ram ekran kartını hd3300 O/B şimdilik wd 500Gb calviar black. disk 650Watt high power psu
lütfen yarıdım edin.
Banada bu şekilde oluyor diyebilirim.Örneğin bi siteye tıklıyorum siteyi ve bileşenlerini yüklerken 1 sanıye kadar suruyordur belkı mp3 de bozulma oluor hemen gecıyor bunu cok sık tıklamalarda gerçektende rahatsızlık verici.Kulaklıkta hiç böyle olduğunu hatırlamıyorum.
Hoparlorlerde bazen oluyor suan denedım hiç bozulmalar olmuyor ilginç
elektro manyetik parazitten kaynaklanıyor,
cep telefonu çalarken müzik seti falan dırıdıt dırıdıt yapar ya olay aslında tam olarak bu.
bilgisayar kasaları bu yüzden metaldir ve tamamı topraklıdır kasanın. Dış etkenlerden etkilenmesinler diye...
Beyaz ağırlıklı bir sayfa ekranda yukarı aşağı hareket ettirilince o tiz sesin tonu değişebilir ses titreyebilir.
EMI ve EMI SHIELD bunları verdiğim adreste açıklanmış bir şekilde bulabilirsiniz.
1 ya hoparlörün ya ses kartının EMI KALKANI kalitesiz 2 ekran kartı veya ethernet kartının EMI yayılımı önerilen değerlerden yüksek durumda. 3 topraklama yetersiz. 4 birçok bilgisayarda bu problem vardır boşverin gitsin. çoğu insan farketmez bile bunu