Şimdi Ara

Hoparlörden Gelen Müzik sesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
2.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar üç dört gündür hoparlörden çok kısık olmasına karşın bir müzik sesi geliyor.Hiçbir program açık değil ilk önce bunun başka bir yerden geldiğini düşündüm fakat hoparlörleri kapayınca ses kesiliyor.Bu sorunun neyden kaynaklı olabileceğini ve nasıl çözebileceğimi biliyorsanız cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

• kulağa biraz saçma gelebilir ama sanırım radyo yayını yapıyor. benim başıma da gelmişti ve radyo açıp deneyince aynı seslerin geldiğini farkettim. çözümü konusunda ise hiçbir fikrim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brizza

Merhabalar üç dört gündür hoparlörden çok kısık olmasına karşın bir müzik sesi geliyor.Hiçbir program açık değil ilk önce bunun başka bir yerden geldiğini düşündüm fakat hoparlörleri kapayınca ses kesiliyor.Bu sorunun neyden kaynaklı olabileceğini ve nasıl çözebileceğimi biliyorsanız cevaplarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler.

Arkadaşın dediği gibi bir radyo yayını karışıyor ben de başka hoparlör taktım düzeldi
  • http://forum.donanimhaber.com/m_28453492/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_39497997/tm.htm

bu sorunlar olabilir,cpu fanı yada psu nuz artık yetmiyorda olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hayati54 -- 3 Mart 2011; 11:11:23 >
  • Merhaba,

Foruma sadece bu sorun için üye oldum. Yaklaşık 1-2 aydır ben de aynı sorunu yaşıyorum. "Aman da zühtü zühtü...", " La ilahe illallah...", "Nar tanesi tanesi de..." şeklinde kısık ses düzeyinde saçma sapan şarkılar geliyor. Önce hayalet, virüs ya da başka birşey filan zannettim. Ancak sesler gitmedi. Sesleri kayda alabilirim. Daha öncesinde de "Tırırırırı helikopter sesleri" geliyordu, hoparlörü fişten çıkarttığımda tamamen gitti. Bir ara yine aşırı kısık şekilde devam etti. Virüs programını çalıştırdım, sorun bulunamadı. Lütfen yardım edin. Bu durumun kaynağı ne olabilir? Bu tür sesleri youtube'dan ya da mp3 şeklinde hiçbir yerden dinlemedim, zaten dinlediğim tarz müzikler de değil hayatımda dinlediğimi de sanmıyorum. Çalışmamı hazırlamak zorundayım. İşimi güçleştiriyor ve sinirlerimi bozuyor. Yazılımla ilgili (Win. ) olabilir mi?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hoparlörden radyo sesi alıyorum
    20 yıl önce açıldı
    ses tek hoparlörden geliyor
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.