Bildirim
HOPARLÖRLERDEN SES GELMİYOR
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
hoparlörün kablolarını çıkarıp tekrar tak olmazsa hoparlörün kabloları kopmuş veya kırılmış olabilir -
Kullanığın makinayı biraz tanıtsan fena olmazdı. -
quote:
Orijinalden alıntı: 01myavuz
Kullanığın makinayı biraz tanıtsan fena olmazdı.
asus f50s laptopun modeli -
başka bir hoparlörle denedinmi... -
denetim masası ses bölümünden hoparlör ayarlarını bulmaya bakış jak ayarlarında bir anormallik olabilir ordan değiştire değiştire bulmaya çalışın yani belki jakı yeniden tanımlamak gerekiyordur. açılışta ses geliyor diyorsunuz demekki kartta ve sürücüde bir problem yok aklıma bir bu geldi -
quote:
Orijinalden alıntı: Emin Kara
başka bir hoparlörle denedinmi...
hayır denemedim -
quote:
Orijinalden alıntı: drturbulance
denetim masası ses bölümünden hoparlör ayarlarını bulmaya bakış jak ayarlarında bir anormallik olabilir ordan değiştire değiştire bulmaya çalışın yani belki jakı yeniden tanımlamak gerekiyordur. açılışta ses geliyor diyorsunuz demekki kartta ve sürücüde bir problem yok aklıma bir bu geldi
jakı nasıl tanıtacağım onu halledemedim.ayrıca hoparlör patlamış olabilir mi?birde mikrofon kısmına jakı taktığımda 'bir jak takıldı' ibaresi beliriyor ama hoparlör kısmına takıldığında herhangi bir bildirim olmuyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: bigdiesel06
quote:
Orijinalden alıntı: Emin Kara
başka bir hoparlörle denedinmi...
hayır denemedim
bi dene o göre senin hoparlör hakkında kesin bi karara varırsın..
bozukmu vs die... -
kulaklığı çıkardım hoparlör bölümünden,realtek hd audio jak çıkarıldı ibaresini 2 ay sonra verdi ve çalışmaya başladı şaka gibi gerçekten yinede yazılanlar için çok teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bigdiesel06 -- 23 Aralık 2010; 13:48:29 > -
realtek sizin hoparlörünüzü mikrofon olarak gösteriyorda çalışmamazlık yapmış olabilir -
quote:
Orijinalden alıntı: byhackermstf
realtek sizin hoparlörünüzü mikrofon olarak gösteriyorda çalışmamazlık yapmış olabilir
realtek i kaldırıp yerine başka bir program kullanabilirmiyim?öneriniz varmı?
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- laptop statik elektrik boşaltma
- monitör going to sleep ne demek
- bilgisayarın sesi az çıkıyor
- veriyi korumak için içeriği şifrele aktif değil
- the system has posted in safe mode
- telefon neden ısınır
- laptop menteşe tamiri
- ingilizce dilinden err_connection_reset çevirisi
- dlss nedir
- mavi ekran hatası
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X