selam arkadaşlar. haftasonu aldığım 5+1 sistemi( önce m3500 sonra geri verip microlab fc 861 aldım) gelip bilgisayarıma bağladım fakat son sese doğru çıktıkca bilgisayardan kulak tırmalayıcı bir sinyal sesi geliyor. 2 sistem aldım denedim 2sindede bu ses geliyordu. dolayısı ile sistemden olmadığını düşünüyorum. Bundan önce ev sinema sisteminin 2 hoperlorunu 1+1 olarak kullanıyordum onda böyle bir sıkıntı yoktu bilgisayarın 5+1 girişlerini kullanmaya başlayınca bu ses oluştu. onboard ses kartı kullanıyorum anakartım MSI z77a g43 onu da yaklaşık 1 ay önce aldım. neyden kaynaklandığını kesinlikle çözemedim ses tüm hoperlorlerden gelıyor sadece 1inde de değil. kafayı yemek üzereyim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.
oh be bende m3500 ü den memnun kalmayan birini daha buldum diyodum şimdi rahatladım m3500 alıcam bro :D
peki dostum düşük seslerde microlab a göre nasıl bir fark var? sen o rahatsız oldugun ses yüzünden konsantire olamamışsındır ama genede soruyorum arasında kesinlikle daglar kadar fark vardır m3500 nasıl kabloları ne kadar uzun?
düşük seslerde kaliteleri aynı m3500 de gayet net ve temiz bir sesi var bassı da daha kuvvetli ama ben sistemi yüksek seste kullanacağım için memnun kalmayıp geri verdim. m3500 aldım. kablolar harici olduğu için gidip istediğin uzunlukta kablo alabilirsin ama içinden çıkanlar da eğer bilgisayar alanında kullanacaksan gayet yeterli arka surroundlar benim 2-3 metre uzağımda duruyor ve oraya yetişecek kadar uzun. eğer yüksek seste kullanmayacaksanız m3500 alınız bir sıkıntısı yok ama ben açıkcası 20 lira fark vererek microlab almayı tercih ettim hem de kafam rahat etti. ayrıca bu sistem 100 W olduğu için daha güçlü ses veriyor. seçim tabiki sizin iki sistem de iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: btuzlakss
düşük seslerde kaliteleri aynı m3500 de gayet net ve temiz bir sesi var bassı da daha kuvvetli ama ben sistemi yüksek seste kullanacağım için memnun kalmayıp geri verdim. m3500 aldım. kablolar harici olduğu için gidip istediğin uzunlukta kablo alabilirsin ama içinden çıkanlar da eğer bilgisayar alanında kullanacaksan gayet yeterli arka surroundlar benim 2-3 metre uzağımda duruyor ve oraya yetişecek kadar uzun. eğer yüksek seste kullanmayacaksanız m3500 alınız bir sıkıntısı yok ama ben açıkcası 20 lira fark vererek microlab almayı tercih ettim hem de kafam rahat etti. ayrıca bu sistem 100 W olduğu için daha güçlü ses veriyor. seçim tabiki sizin iki sistem de iyi.
ben microlab ı iyi marka değil diye görüyordum
peki şimdi ben t6160 ı verip m3500 almalımıyım?
up
dostum sen bilirsin dene gör yani herkesin zevki farklı begenmessen değiştirirsin