Şimdi Ara

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
4.065
Cevap
51
Favori
189.581
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GT_55

Ücretsiz yükseltme olsa, ps4 ve ps5 versiyonu ayrı satılmazdı. Ps4 ve Ps5 paketi daha pahalı satılıyor.

Yok geleceği açıklandı. Paketler satışa çıktıktan sonra tepki gösterildi ps geri adım attı bu oyun özelinde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • erenkurban23 kullanıcısına yanıt

Ps store'a bakarsak öyle bir durum gözükmüyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ps5 ücretsiz yükseltilecek diye ps4 sürümü almıştım ama olmayacak mı şimdi? Ps5 anakonu da biri deluxe sürüme ait olanlar için filan demiş.

Edit: 3 lü hakta öyle oluyormuş , yükseltme yapılırsa ps4 pri hak yanıyormuş , sorun yok ücretsiz upgrade olacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Beckonn -- 18 Aralık 2021; 22:54:20 >
  • GT_55 kullanıcısına yanıt
    Tamam hocam sen ps5 sürümünü alabilirsin çıktığında 100lira daha ucuza gelmiş olacak bana. Daha sonradan açıklandı diyorum storeda yayınlandıktan sonra haberlere gidip bak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Bende ps4 versiyonunu aldım. Ps4 pri hakkınıda satamadım daha yükseltme vermezlerse güncellicez artik ne yapcaz

• erenkurban23 kullanıcısına yanıt

Umarım öyle olur, ben garanti olsun diye ps5 versiyonunu aldım. Sony'nin ne yapacağı belli olmaz.

• Oyunun Ps4 sürümü ücretsiz olarak Ps5 upgrade alacak. Açıklama ve Kaynak birinci ağızdan Sony.

Horizon Forbidden West ile Son kez bir exclusive oyun ücretsiz Ps5 upgrade alacak. Bundan sonraki diğer bütün exclusive oyunlarda 10$ dolar Ps5 upgrade bedeli alınacak.

Tartışmanın bir manası yok.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Hocam bende PS5 var ve PS4 versiyonunu aldım. Resmî olarak geleceğini söyledi ve ben de çok arada kaldım. Resmî yazının linkini de bırakıyorum. Aslında öyle yapmayacaklardı fakat oyunculardan çok tepki çekince Sony geri adım attı bundan sonra çıkacak oyunlarda upgrade etmek 10$/€ olacak ve sadece Horizon: Forbidden West için bedava upgrade seçeneği sunuldu attığım linkte açıklıyor.

playstation.blog
    UPDATE: Pre-order Horizon Forbidden West now: Collector’s and Digital Deluxe Editions detailed
    https://blog.playstation.com/2021/09/04/pre-order-horizon-forbidden-west-now-collectors-and-digital-deluxe-editions-detailed

Aynen hocam ben de öyle yaptım garanti olsun diye sizin gibi PS5 versiyonunu aldım Sony'nin sağ solu belli olmaz

• HaciTTOR kullanıcısına yanıt

Ps4 versiyonu ps5'e ücretsiz yükseltilecekmiş ama ps4 pri hak oynayamayacakmış. Playstation grubunda bu şekilde söylüyorlar. Anlamadım gitti

• PS4 sürümü upgrade ederseniz PS5 desteklenecek ama PS4 hakkı gidecekmiş. Hem PS4 hem PS5 pri olması için deluxe gerekiyor deniyor. İyi ki PS5 sürümü almışız o zaman.

Bu kadar açgözlü bir firma olmak da bir başarı yani. İnanlmaz bir şey.

• Dante kullanıcısına yanıt

PS5 sürümü hangisi hocam TR psnde böyle yazıyor bu mu oluyor PS5 sürümü ?

Horizon Forbidden West

PS5 PS4 699 TL

• helll_599 kullanıcısına yanıt

Evet bu PS5 sürümü ama konsoldan store'a girince bu sürümde PS4 görünmüyordu.

Web ya da mobilde 599 olanı alırsanız denilene göre bunu Ps5'e yükselttiğinizde PS4 hakkı siliniyormuş. Kesin bilgiyi oyun çıkınca göreceğiz bakalım. Ama işi garantiye almak isterseniz almanız gereken bu 699 olanı olacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Aralık 2021; 14:30:33 >

PS4 hakkı benim için önemsiz ben bunu aldığımda PS5 sec hakkı satabiliyorsam alayım bunu zam gelmeden.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi helll_599 -- 21 Aralık 2021; 15:24:55 >

Evet bu sürüm işi garantiye almak isterseniz almanız gereken sürüm. PS5 sec'i satarsınız. Diğer 599 olan için işler karmakarışık durumda.

Kimbilir oyun çıkınca göreceğiz bakalım belki 699 olan PS5 üzerinden aldığımız sürüm de PS4 Priye uygun olacaktır belki de. Bilmiyoruz bir sürü eksik gedik şey var ortada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 19 Aralık 2021; 14:32:45 >

teşekkür ederim yardımcı olduğun için.

• State of Play'de gösterilen yerler koordinatlara göre gideceğimiz yerler belirlenmiş. :)

• 59 gün kaldı çıksa da oynasak dolar euro roket'e bağladı daha fazla dayanamayıp forumdan güvenilir bir arkadaşla ile kardeşlik yapıp sec hakkını aldım oyunun. Çıkış yaptığında fiyat değişir mi acaba oyunun fiyatı şuan 699 TL 35 euro yapıyor  

Değişir. Kutulu ps excleri 1000 TL'den satılmaya başlandı. Dijitale de zam yakındır

• Arkadaşlar blogda ki o not oyun ön siparişe ilk açıldığında vardı.

Daha sonra tepki çekince yazıyı güncellediler ve ücretsiz upgrade olacağını söylediler ancak eski yazıyı kaldırmamışlar.

Zaten oyun upgrade alınca diğer sürüm oynanamaz oluyormuş bunu ortaya atan kim allah aşkına hangi oyunda var bu? 

Yabancı kaynakta buna benzer bir habere rastlamadım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yûnus -- 20 Aralık 2021; 23:23:58 >
  • 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.