Şimdi Ara

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.065
Cevap
51
Favori
189.424
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Store gowa kadar zam yapmasa iyiydi de yetişmeyecek gibi gowa Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ps4 sürümünü aldım ps5'e ücretsiz yükseltmezseler basarım sony merkezini 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mükemmel duruyor oyun sondaki kobra bitirdi beni. Umarım 60fps ile 4k modunda çok bir fark olmaz.

• koftehor1 K kullanıcısına yanıt
    Ne yazık ki hocam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni Ekran Görüntüleri

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022

• Horizon Forbidden West - New Threats Gameplay Trailer | PS5, PS4

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022PlayStationyoutube
    RISE ABOVE OUR RUIN. Horizon Forbidden West™ is coming to PlayStation®4 and PlayStation®5 consoles on 18 February 2022. Join Aloy as she braves more dangers in the Forbidden West and tries to find answers to save the Earth. Explore distant lands, fight bigger and more awe-inspiring machines, and encounter astonishing new tribes as you return to the far-future, post-apocalyptic world of Horizon. Find out more at: horizonforbiddenwest.com ©2021 Sony Interactive Entertainment Europe. Developed by Guerrilla. Horizon Forbidden West is a registered trademark or trademark of Sony Interactive Entertainment LLC.
    https://www.youtube.com/watch?v=jbu294Nv7Q8
  • Horizon: Zero Dawn henüz PS5'im yokken özellikle de görselleriyle dikkatimi çok çektiği için PC'de satın almıştım ancak pek oynamaya vakit bulamamıştım. PS5 alalı yaklaşık bir 3 ay oluyor ve yakın zamanda indirimde Complete Editon satın aldım ve gerçekten oyundan fazlasıyla keyif aldım. Zaten Forbidden West'i oynamadan önce bile heyecanla bekliyordum ancak oynadıktan sonra daha da fazla beklentim oluştu.

• Oyunun PS4 sürümünü alınca ps5 yükseltmesi kesin olacak mı? Bide kalmayalım ortada sonra

• Ön sipariş vermiş bulunmaktayım umarım tam bir klasik olur. Halo infinite oynadıktan sonra bir kez daha sony exc. oyunları değer kazandı gözümde.

• Bende ilk oyunu bugün bitirdim. Hikayesi ilgi çekiciydi. Sonuna kadar oynattirdi. Ama oynanışı gerçekten sıkıcı buldum. Özellikle yan dövüş yok gibi. Vuruş hissi az, karakter geliştirmesi iyi değil. Skillerin oynanışa katkısı olmuyor. Açık dünyası boş. Ama hikayesi için oynanır. Bu yüzden bitirdim oyunu. Ama videolara bakılırsa ilk oyunda Eksik yaptığı bir çok şeyi geliştirmişler gibi duruyor. Yinede büyük bir beklentim yok oyuna karşı . Umarım yanıltır beni.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 65 Gün Kaldı!!

• dimontales kullanıcısına yanıt

Zamanın da bunun sözü verildiği için aldım ben hocam bi yamuk yapmazlar artık diye umuyorum.

• PS4 üzerinden gösterilen Yeni Ekran Görüntüleri :

• 2022 en çok beklediğim 3 oyundan birisi.

• Fan yapımı.:)

• Bu oyun ps4 de 1080p olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ziromen -- 16 Aralık 2021; 6:18:25 >
  • PS4 te de çok iyi gözüküyor. Geliştirici günlüklerinden birinde çeviri hatası yoksa yapımcılar oyunun PS4 ve PS5 için ayrı ayrı geliştirildiğini söylemişler. Eğer bu doğruysa ps5 in gücünden de sonuna kadar yararlanılacak demektir. Bakalım bu yönde bir açıklama tekrar yapacaklar mı?

• PS4 te kesin çalışır 1080 p diye düşünüyorum. Yanlış hatırlamıyorsam ex oyun olup ta standart ps4 te 1080 p nin altında çözünürlükte çalışan oyun olmadı. PS4 Pro da yine 4K çalıştırır muhtemelen.

• Uçan makinalara belki sürekli binemeyiz ama görev icabı falan biyerlerde binicez bence,bunun muhabbeti sürekli yapılıyor ve firma açıklama yapmaktan kaçıyor 😁

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • fatihsar kullanıcısına yanıt

Bence binilmesin görev icabı kısa süreli binmek daha doğru, bence bu tarz oyunlarda ambiyansı bozuyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wight Lord -- 16 Aralık 2021; 9:12:10 >
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.