Şimdi Ara

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.065
Cevap
51
Favori
189.321
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
36 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

GOW zamlı gelicek gibi hissediyorum ama bakalım. :)

• ben de aynı fikirdeyim. En azından bunu kurtardık. Gowa artık 1000 lira al sat falan :)

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • benim işim daha zor tek tabancayım yıllardır hiç al-sat işiyle uğraşmadım zaten ona vakit ayıramam maalesef hem güvenmek hem de fiyatların kol böreği olması vs güven iyice azaldı bende. Exc dışında da konsolu açmıyorum hatta geçenlerde kaldırdım boşu boşuna tv ünitesinde tozlanmasın oyunlar çıkana kadar kutuya koydum genel ağırlığım pc şuan için. Fakat kaçınılmaz zam illa ki gelecektir. 600 tl şuan için 41 euro olmuş durumda bunu ya 70 euro ya yuvarlayacaklar yada avrupa fiyatı 80 euro ya yuvarlarlar ama benim tahminim 10 euro'luk indirim yapıp 70 euro dan fiyatlandırma yapacaklar bu da 1000tl yapıyor.

• benim çevremde konsolu olan da var forumdan vs de al sat yapıyorum sık sık şuan hazırda bekleyen arkadaşım var gow için ama 2 kişi de bile 1000 lira çok ciddi rakam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metin10oktay -- 29 Kasım 2021; 22:30:53 >
  • 80 Gün Kaldı..!!

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022
  • Horizon Forbidden West, Avustralya'da derecelendirildi!!

Kaynak : https://www.classification.gov.au/titles/horizon-forbidden-west

• Yakın zaman da bir state of play olsa da hem gow çıkış tarihi hemde horizon'dan oynayış videosu görsek de yükselsek

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Denk geldiğim bir yazıda oyunun standart versiyonunda iki hakka birden sahip olunamayacağı yazıyor. Bu konuda bilgisi olan var mı?

• uzun1911 kullanıcısına yanıt

Makalesinde ilk başta güncelleme yapmış hocam. :) PS.blog sayfası resmi açıklama yaptıktan sonra.

PS4'ten PS5'e geçiş biraz dağınık oluyor

Güncelleme: Sony Interactive Entertainment CEO'su Jim Ryan fikrini değiştirdi. Orijinal PlayStation Blog gönderisine yapılan bir güncellemede Ryan , PlayStation 4'te Horizon Forbidden West'i satın alan oyuncuların PlayStation 5 sürümüne ücretsiz olarak yükseltebileceklerini doğruladı . Ayrıca, gelecekteki PlayStation birinci taraf özel çapraz nesil oyunları, PS4'ten PS5'e 10 dolarlık bir dijital yükseltme seçeneği sunacak. Buna, yaklaşmakta olan God of War devamı ve  Gran Turismo 7 dahildir .]

Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022destructoid
    (Update) Horizon Forbidden West standard edition won't have PS4/PS5 dual entitlement
    https://www.destructoid.com/horizon-forbidden-west-dual-entitlement-ps4-ps5/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A r c h A n g e L. -- 1 Aralık 2021; 20:58:58 >

• Cevabın için teşekkür ederim hocam. Yani önce ps4 standart sahiplerinin çift hakka sahip olamayacağını söyleyip daha sonra olabilecekler diye düzeltme mi yapıyor yoksa ps4 sahiplerinin oyunu ücretsiz olarak ps5 versiyonuna yükseltip o versiyonda kalacağını mı söylüyor? Kafa karıştırdıysam kusura bakmayın. :)

PS4 Standart sahiplerinin PS5 Güncellemesini Ücretsiz alacağını söylüyor hocam.

Zaten PS5 güncellemesi aldıktan sonra o sürüme de sahip olmuş oluyorsun. :) Kısacası her iki sürüme de sahip olabiliyorsun hocam.

• Mantıken öyle olması gerekiyor ama alttaki linkte 4. soruda aksini yazıyor.

https://www.playstation.com/en-us/support/games/horizon-forbidden-west-support/

Support bölümü güncellenmemiş olabilir hocam. Eğer ki bu durum olsaydı Milyonlarca oyuncuyu etkileyeceğini düşünüyorum. Ki Blog yazısında Jim Ryan'ın kendisi bizzat demiş Yükseltme Ücretsiz olacaktır diye. :) Sonrasında sözlerine şöyle devam etmiş. Bundan sonraki 1. Parti oyunların yükseltmelerinde diye ( GOWR - GT7 - vb. ). Yoksa çok Sony'e dava açabilirler. Onlarda bunu göze almaz sanırım. :)

• Tamam hocam tam oturdu kafamda şimdi. Teşekkür ederim. Bu seferlik böyle olsun diyip kıyak geçtiler bu oyunda :)

Aynen hocam ama fikirleri değişebilir. Çünkü Sony'e pek belli olmuyor Yeni Nesil geçişi derken. PS5 satışları hızla tükeniyorken belki ilerleyen zamanlarda o seçenek de kaldırabilir. Bekleyip görmek lazım. Şuan bile oyuncular kararsız aslında. Ya PS5 sürümüne ücretsiz yükseltemezssek diye. :)

• İlk oyunun en sevmediğim yanı block olmamasıydı.
    İnsanlarla savaşırken eksikliği çok hissediyodu gerçekten.

2. oyunda var mı block yada parry ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackkk -- 1 Aralık 2021; 22:53:37 >
  • Blackkk kullanıcısına yanıt

Katılıyorum, robotlarla kapışmak nasıl harika ise insanlarla kapışmak bir o kadar tek düzeydi maalesef. Yakın dövüş dinamiklerini geliştirdiklerini söylemişlerdi bakalım block var mı bende merak ettim.

• arkadaşlar store'da 600 tl lik ps4 versiyonu gözükmüyor. Şimdi kardeşlikle 3 kişi almak için 789 tl lik deluxe sürümünü mü almamız gerekecek?

edit: sanırım öyleymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Targaryen96 -- 2 Aralık 2021; 11:9:4 >
  • Targaryen96 kullanıcısına yanıt
    Hocam store dan değil tarayıcıdan alın

• 74 Gün Kaldı!!

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.