< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Y@KI$IKLII -- 28 Kasım 2021; 16:46:48 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 (15. sayfa)
-
-
sony tr direk kendi sayfalarından tr altyazlı diye paylaştı hocam,öyle bir bomba yaparlarsa hemen iptal ederim siparişi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
81 Gün Kaldı!!
-
Siparişi verdik bekliyoruz
-
En hakkı yenen oyunların başında geliyor bence. Combat bakımından bu kadar yağ gibi akan anca bu oyunda görebildim son yıllarda. Ve Gow var tabii ki.
Guerillla Games’in bu türde pek tecrübesi olmamasına rağmen bu kadar dengeli oyun yapabilmesi büyük başarı. Yok abi olmuyot ilte o kadar övülen oyunları da oynadım Guardians of Galaxy dahil; beceremiyorlar bu işi. Daha oyunun başında anlıyorsun çok sıkacağını. Üff yine mi combat sekansı diyorsun. Bu oyundan hiç şüphem yok ve Gow ile aynı anda çıksa bu oyuna basarım. Üzerimize koşan makinenin oku yiyince yere kapaklanması vs müthiş detaylardı. Bu oyunda tek yapmaları gereken şey insan zekasını iyileştirmek. Genişletme paketi de mükemmeldir.
Hocam bu oyunun hakkının yenildiğine ben de katılıyorum ama oyunun olumlu yönlerini sayacak olursak, combat en son sırada gelir. Ok atıp duruyoruz, başka bir şey yok.
Benim için bu oyunu güzel kılanlar, grafikleri, hikayesinin altındaki derinlik ve haritası.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kesinlikle katılıyorum hocam. Benim geçen nesilde oynadığım en iyi birkaç PS özel oyunundan biridir. Bana PS4'ü geri aldırtan oyun aynı zamanda. Yakın dövüş konusunda eksisi vardı oyunun, bir de insanlarla olan çatışma kısımları biraz limitliydi. Ancak hikayesi olsun, okla çatışma sekansları ve buradaki detaylar çok iyiydi. Görselliğe zaten söz yok, çıktığı gün oynadığım en iyi grafikli oyundu. Eğer ki dünyayı daha yaşayan hale getirirlerse, bu oyun bir efsane olur gibime geliyor.
-
Aynen hocam ok atıyoruz sadece ama neredeyse ama en azından rastgele atmak yerine makinelerin hassas noktalarına atmaya çalışıyoruz. Ve vuruş hissi de çok iyi seviyede. Ayrıca sapan da çok iyi silah. Patlama efekti de çok iyiydi. Yine de boş geçmemişler ropecaster, trap vs ama kullanışsızdı bunlar baya.
Müzikleri, atmosferi, dünyası özellikle de hikayesi çok çok iyiydi.
İlk oyunu pc'de oynayıp bitirmiştim ki kendisi bana yeni nesilde konsol aldıran oyun olmuştur.
Forbidden West de harika olacak şüphem yok. Keşke yeni yıla girmeden gelseydi :)
-
Hakki yenen bir oyun olmadı bence Horizon zaten yapacağı sükseyi yaptı. Sony exc olmasının hakkını verdi çok konuşulan beğenilen bir oyun oldu.
Adamlar reklam işini de güzel götürüyor en çok beklenen oyunlardan biri şu anda.
İlk oyunda o dev T-REX adlarını unuttum şimdi onlardan ikisini birbirine düşman edip savaşmalarını izlemek çok keyifliydi o görseller efektler oturup izlenesiydi. Hatta genel olarak her robotun birbiriyle savaşmasını izlemek müthiş keyifli oluyordu. 2. oyunda devasa grafiklerde bunu yapmak nasıl olacak bakalım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Kasım 2021; 23:21:27 > -
Müziklerine bayıldığım 3 oyun
Horizon Zero Dawn
Odyssey
Ori and the will of the wisps
O söylenti de bile yeterince tepki aldılar şimdi resmi olarak açıklama yaptıktan sonra öyle bir hata yapmazlar,yapamazlar.
Aynen hocam,bu oyuna zaten TR yakışır,dying light 2 ve buna ön sipariş verdim bakalım çok ümitliyim :)
Ben de PS5 üzerinden ps4 versiyonunu göremedim. Yokmuş zaten. Telefon uygulamasından alabildim. Kafama takılan soru şu acaba ücretsiz ps5 yükseltmesini sadece oyunu ps4 üzerinden alıp sonra ps5 e geçenlere mi verecekler. Benim de kafam karıştı açıkçası. Umarım böyle bir şey yapmazlar.
-
Girdik bakalım bizde sıraya ps5 verisiyonu aldım. İlk oyun çok keyifliydi bu da umarım çok keyifli olur
-
Bir şekilde PS4 versiyonlarını alanlar için PS5 Upgrade her türlü olur, keza olmak zorunda… PS4’e alan, PS5’e geçiş yapınca napıcak? İki kere mi alacak oyunu? Normal şartlarda her cross-gen oyunda böyle bi upgrade mevcut ve bazı oyunlarda ücretli zaten, Sony de bu defaya mahsus ücret almayacağını belirtti. Biz de bu upgrade’den yararlanıcaz ya da PS5 versiyonu oyun çıkmaya yakın hesaplarda belirecek.
Yine de her şey netleşmeden ön yükleme seçeneğini kapatmakta fayda var, sonuçta Sony bu napacağı belli olmaz :) son dk bi kazık yersek oyunu iade edebilmek için hiçbir şey indirmemek gerekiyor.
Dying Light için birşey diyemiycem patlama ihtimali yüksek bana göre ama Horizon gümbür gümbür geliyor.
Biraz önce aldım 600TL ye dijital, yükseltme beleş olacağı için 100TL fazladan vermeye gerek yok galiba. Çok şükür TR altyazılı olarak geliyor da keyifle oynayacağım. Ön sipariş sonrası kesin fiyat artacak oyun şuan da resmen çok ucuza geliyor. Ah birde GOW: Ragnarok da ön sipariş açılsa da onu da bir an önce alsak artık.
-
bende geçen aldım fiyat zammı gelmeden bir an önce şu gow da gelse alsak bu fiyatlara çok iyiydi ama kesin onu zamdan sonra koyar bu uyanıklar
Dying light 2'de 460 lira ucuz geldi piyasaya göre hocam o yüzden aldım :)
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X