Fanboyluk Peki hocam. :) Ömrümüz DLC oyunlar ile geçiyor o zaman. TGA'da aday olması bile haksızlık bütün oyunların. Hepsi bir birinin kopyası oyunlar. Sadece Next-Gen grafikleri almış bir kaç mekanik animasyon tamam. :) Ne diyeyim hocam İyi forumlar size. :)) |
Horizon 2 Forbidden West - [PS4-PS5 ANA KONU] - 18 Şubat 2022 (14. sayfa)
-
-
Showlar da yada odullerde cidden " kara para aklamadan, yapimcilara el altindan para gondermeden durust bir sekilde hak edenin " kazandigini saniyor musunuz? Ben asla dusunmuyorum. Ki bu oyun dunyasinda rezil isleri duyuyoruz. O yuzden gecelim bu showlari :)
size de iyi forumlar. Bu arada gercek stand alone yada DLC olmayan bir oyun gormek isterseniz mass effect 1 ile 2.oyunun Xbox360 surumlerine bakmanizi siddetle tavsiye ederim :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Zamanında ikisini de oynadım hocam çıkar çıkmaz. :) Uzun zaman sonra Yeni Nesil bir Mass Effect oyunu yapılacağını duyduğumda ise heyecanlandım. Kaç yaşında adamı heyecanlandırdı siz düşünün. :)
HFW için beklemedeyim bir çok oyuncuyu da kendine çekeceğini düşünüyorum. Bizlere gösterilmeyen ve söylenmeyen daha çok yenilikler ve ayrıntılar var. Tabi bazı şeyler de oyun içerisinde kalmalı.
-
-
euro oldu 14.30 ben hâla kutulu beklemek gibi bir bomba yapıyorum gidip store'dan ps4 sürümünü alayım bari ücretsiz yükseltme olur heralde ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hocam ben de kutulu sürüm bekliyordum ama artık beklenecek gibi olmadığı kanaatine varıp, bugün PS4 sürümünü aldım. Umuyorum ki Sony bir çakallık yapıp, bizlere son dakika golü atmaz , PS5 güncellemesi vereceğiz dediği halde, vermemesi gibi bir durumda fena patlarız kullanıcılar olarak .
-
aynen hocam,bende alıcam ama kararsız kaldım çok ps5 var şuan ps4 5'e yükselmezse çok kötü patlarız,kutuluda alamayız gibi bu kur ile napsam bilemedim,adamlar yükselcek ps4 5'e dediler ama klasik türk halkı güvensizliği var bende şuan 😁
Ben dijital delüks sürüm (aldığım diğer arkadaş oyunu PS4'de oynayacak) alıp almama arasında gidip geldim sırf bu nedenle ancak Jim Ryan abimize güveneyim dedim, sonuçta o kadar resmi sitede yapılmış paylaşım var. Bu saatten sonra da R yapmazlar diye umuyorum . Zaten yaparlarsa da olay global çapta bir kazık olacağından her türlü çözerler diye düşünüyorum.
Eğer içinize sinmeyecekse ve ekonomik durumunuz da varsa, siz de ya PS5 sürümünü ya da benimkisi gibi bir durum varsa dijital delüks sürümünü alabilirsiniz. Ancak çok geç kalmayın derim, önümüzdeki birkaç gün içinde zamlar gelmeye başlar. Ben normalde dijital delüks alırdım (birlikte aldığım arkadaşın durumu nedeniyle) ancak bu ay bunun üstüne bir de Elden Ring'e girdiğimden hesaplar kabardı benim için.
-
Elder ring'i series x'e 299 liraya aldım o çok iyi oldu :) horizonuda ps4 sürümünü alayım bari dediğiniz gibi verilmiş bi söz var bunu çöpe atmazlar diye umuyorum :)
Şubat ayında 3 tane oyun çıkacak. Dying light 2 horizon ve elden ring. Hangisini alacağımı şaşırdım. Tercihimi elden ringten yana kullandım. En kötü ps5 pri hakkını dying light ps5 sec hak ile takas flan yaparım. Yoksa para flan kalmicak kart şişti zaten.
Saçma sapan şeyler yazıp duruyor takmayın. Bloklanıp geçilmesi gereken birisiquote:
Orijinalden alıntı: A r c h A n g e L.Zamanında ikisini de oynadım hocam çıkar çıkmaz. :) Uzun zaman sonra Yeni Nesil bir Mass Effect oyunu yapılacağını duyduğumda ise heyecanlandım. Kaç yaşında adamı heyecanlandırdı siz düşünün. :)
HFW için beklemedeyim bir çok oyuncuyu da kendine çekeceğini düşünüyorum. Bizlere gösterilmeyen ve söylenmeyen daha çok yenilikler ve ayrıntılar var. Tabi bazı şeyler de oyun içerisinde kalmalı.
Sacmaymis :))) Ben satir satir deneyimlerimi paylastim. Siz ise arkadas canlisi olmayan bir bicimde bir satirda degerlendirdiniz. size gore mantiksiz seyler varsa onlari duzeltin o zaman? Bir dusunceye sacma deyip, kisileri bloklamak en kolayi. Sacma olmayan dusuncelerinizi de paylasin ki burada forumca bilgilenelim. Burasi bu yuzden yok mu? Ayrica herkesin hur profili var , davranislari var. Kocaman kadinin/adamin birini bloklamasi icin sizin Arkadas canlisi olmayan tavsiyenize ihtiyaci zaten yoktur. Isteyen herkes herkesi bloklar ve deneyimlerini paylasir. :)
@ sweetdreams187
Sanırım ya TGA'da yada öncesinde HFW için bir gameplay görebiliriz.
"PlayStation YouTube kanalında Horizon Forbidden West için listelenmemiş bir video var."
https://www.youtube.com/playlist?list=PLol_ykYs3OQ7Fj83JoqA9KyI8ke6r5DH-
-
Tga da gelir muhtemelen hocam.. Ufaktan heyecan yaptıracak şeyler yapmaları lazım artık ;)
TGA'da ödüllerden çok duyurulacak ve gösterilecek oyunlar heyecanlandırıyor hocam. :) TGA'ya da pek bir şey kalmadı sanırım.
-
aynen hocam forumun en toxit trollerinden yazdıklarına gülüp geçmek lazım....
Zaten ben de işin orasındayım hocam yeni duyurular gelir mi acaba diye bekliyorum.
Oyunu yıllaaaaardır webden kredi kartı sorununu düzeltemeyen sony sayesinde PS5 olarak almak zorunda kaldım. Yıllar derken cidden 2014-2015'ten beri filan yani. Bu derece takoz bir işleyişte adamlar inanılır gibi değil.
PS5 üzerinden tık diye alım yapabiliyorsun. Webden mümkünatı yok. Ya biz bu sorunlarla MSN zamanlarında uğraşıyorduk ya vay sony'nin haline. 2022'ye girecez adamlar bi dönüp bakmamış şuraya.
PS5 üzerinde de sadece PS5 sürümü görünüyor malum. Kardeşimin PS4'ünden alabilirdim ama lanet gitsin dedim 100 lira için uğraşacağımız palyaçoluk olacak.
Oyun bana da DLC gibi geliyor bu izlenimi bir türlü kıramadılar. Miles Morales'in Aloy şubesi gibi bir hissiyatım var bir türlü bunu yıkamadı gösterilenler. Sanki ilk oyun kadar büyük olmayacakmış da aceleye getirilmiş hissi çok alıyorum. Umarım yanılırım. Sony Exc'lerden şüphe duymamak gerektiğini yıllardan beri öğretti Sony studioları gerçi. Miles Morales bile DLC planlı çıkacakken tam sürüm çıkmasına rağmen bence çok çok iyi bir oyun olmuştu. umarım ama Horizon FW başından beri standalone, bir TLOU bir Uncharted devam oyunları niteliğinde bir sequel olarak planlanmıştır. Hiç bunu düşündürtemeseler de umudum bu yönde.
Bu arada ilk oyunun giriş müziğini tekrar yad edelim. Oyun dünyasına kazandırılmış en iyi soundtracklerden biri.
Hrag FarrayoutubeComposed by Joris de Man, The Flight and Niels van der Leest All rights belong to Sony Interactive Entertainment and Guerrilla Games. #horizonzerodawn #horizonzerodawnsoundtrack #horizonzerodawnaloystheme #aloystheme --- Like, comment, share your thoughts on the game and subscribe! https://www.youtube.com/c/HragFarraGaming --- Full OST - https://play.spotify.com/album/5ZAaYcFudS0BtKhWJqeMCH https://www.youtube.com/watch?v=qscOSr5O12w --- Last of Us Part 2 playlist - https://www.youtube.com/playlist?list=PLlk80H0Vu8Q8xJ4eSxE2Qqjw2wRGGfghehttps://www.youtube.com/watch?v=ChXUiSwW4-4&ab_channel=HragFarra
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Kasım 2021; 15:28:36 >
-
DLC gibi olmaz hocam devam oyunu 2018 - 2019 yılları arasında geliştirilmeye başlanmış.:) Yeni Animasyon, Mekanikler, Boss'lar, Düşmanlar, İnsanlar, Kabilelerin yaşanır durumları, Yeni oyun içi karakter üzerinde sinematik aydınlatma teknolojisi, Denizin daha gerçekçi görünmesini sağlayan birden fazla yenilik ve benzeri çok şeyler var. :)
DLC mantığı biraz daha farklı bakılıyor artık tek bölüm içeren veya Yan görev olarak görülen şeyler.
Burada ise üzerine fazlası ile durulan bir oyun olmuş. Yine İlk oyun kadar büyük olacaktır harita olarak belki daha da genişletmişlerdir.
Röportajlarında hala sizlere söylemediğimiz çok şeyler olduğu gerçeğidir diye bir sözleri vardı. Kısacası gerçekten beklediğim bir oyun. İlk oyunda görülen ve oyuncuların şikayetçi oldukları bir çok şeyi devam oyunlarında giderildiğini düşünüyorum.
Geçtiğimiz State of Play'de Kısa kısa gösterilen bölümler vardı. Bu da haritanın gerçekten büyük olabileceğini düşündürtüyor haliyle. :)
HORIZON FORBIDDEN WEST || Cinematic Location Showcase [State of Play Countdown Footage]
THE WORLDS OF GAMING - cinematic videosyoutube0:00 THE SHEERSIDE MOUNTAINS 0:10 SCALDING SPEAR 0:25 BARREN LIGHT 0:37 THE HIGH TURNING 0:49 THE VALLEY OF THE FALLEN 1:09 DRY YEARN 1:23 TIDE'S REACH 1:36 SALT BITE 1:51 THE RAINTRACE 2:04 [ALTERNATE ANGLES] Horizon Forbidden West || Cinematic Location Showcase In the 5 hours before the State of Play gameplay reveal, Sony showed what looked like webcam footage from 9 different places from within the game world. In case you missed it, here's your chance to catch a glimpse at the beautiful game world that's coming with Horizon Forbidden West. Don't forget to look for old and new machines hidden within: Tallneck, Stormbird and a mysterious Nessie machine... ---- Unlike typical "Let's Play" content, our videos focus on showcasing the environmental detail of the level and its atmosphere in a cinematic way - creating a sort of memory of the moment when you played it, rather than someone else playing it. The essence of the level from an artistic point of view, if you will... Our cinematic videos are usually achieved with 'free-camera' mods or glitches (or some other trickery) with the HUD switched off, complimented by some footage recorded using photo mode. No commentary, no HUD - just audio-visual bliss. Enjoy! #TheWorldsOfGaming #MostBeautifulPlacesInGaming #HorizonForbiddenWesthttps://www.youtube.com/watch?v=4WZPS2W-wOE
-
Umarim oyle olur hocam ilk oyunun hiçbir eksisi yoktu bence platinlemesi bile baymadı beni. İlk oyun kadar büyük olsa zaten bu kaliteyle birleştiğinde mest eder. Belki de oyun hem bu kadar iyi görünmesi hem de dolu dolu olması gerçek olamayacak kadar güzel bir durum olduğu için böyle düşündürttü bende. Çünkü oyun baya bir çizgisel ilerleyen ama grafikleri çılgın olan o kısa oyunların görsel kalitesine sahip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dante -- 28 Kasım 2021; 16:5:52 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X