Şimdi Ara

Hoşlandığım kızın sevgilisinden nasıl ayrılmasını sağlarım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
265
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Arasam böyle bi kız bulamam

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

•  

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başka erkeklerle muhabbeti varsa, gözü dışarıdaysa zaten kolay iş, daha iyisini bulduğu an bırakır

Irz düşmanı icardi gibi olaya dahil ol

• ZillaKami kullanıcısına yanıt
    Olay orda işte başka erkeklere bakmıyo çok sadık biri
    Napsam sevgilisini mi dövsem

• Seni de biliyoruz maraaazzzz

• İnstada kız hesabı ac ve sevgilisine dmden yürü. Yazısmaları ss al kıza yolla. Ayrıldıktan sonrada kıza sumuk gibi yapış. Operasyon tamam, yeni kız arkadasın hayırlı olsn 👹

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cabriolet1981 kullanıcısına yanıt
    Allah razı olsun hocam
    Hemen işe koyuluyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • lowss kullanıcısına yanıt

Kıza adım at yürüyebildiğin kadar yürü, ve bunu yaparken tapar gibi bir tavırda değil de rahat bir şekilde yap öylesine takılıyormuş gibi

Eximi tam bu şekilde elde etmiştim, sevgilisi olmasına rağmen benimle de konuşuyordu, sonra kendini iyice kaptırdı benimle daha çok vakit geçirmeye başladı derken olan oldu,

İşin özeti kadınlar hipergamik canlılardır, öyle çok aşık değilse daha eğlenceli ve orijinal olanı tercih eder, sevgilisi olduğu halde başka erkeklerle konuşuyorsa bunun ilk adımını atmıştır ama dediğim gibi daha iyisini bulana kadar tam olarak harekete geçmez, daha iyisi derken illa çok yakışıklı olacak gibi bir şey düşünme, elin yüzün düzgün olduktan sonra iş tamamen kişiliğe kalıyor, bomboş sıkıcı bir tipi başta beğenseler de sonra sıkıcı bulup illa bırakırlar, olay tamamen kadına sürekli o heyecanı yaşatacak kadar fırlama olabilmek

• Kendi fotoğrafını çek arkaya müzik olarakta Müslüm Baba dan secde ettim aşka yı koy kiza gönder iş tamam
    Bir ricamda şudur abiler ve ablalarım dh yeni katıldım ilk forumuma cevap yazarsanız mutlu olurum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Muhaka -- 22 Eylül 2024; 11:8:48 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.