Şimdi Ara

HOTMAİL ADRESİMİ TÜRKÇE YAPMAYI BAŞARDIM!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
333
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar saolsun diğer arkadaşların da yardımı ile mail adresimi türkçe yapmayı başardım. sizlerle nerden nsl yararlandiğimi paylaşamk istedim:öncewww.hotmail.com adresinden kendi hesabımızı açiyoruz.
    maildeki sağ üstteki options bölümünü tıkladığında personel settings de password var. orayı açtığında sağ üst köşedeki settings i tıklıyorsun, common tasks bölümünde close your accounts var. burayı tıkla tekrar sana şifre sorcak. şifreni yaz ve giriş yap.çıkan sayfanın yazılarının son bölümünde mavi bir link var orayı tıkla.OK yazısını tıklama sakın çünkü tekrar başa dönüyorsun. sonrasında activate my accountu tıklıyorsun, i accept decline ekranı geldiğinde de yukarıdaki satırın sonuna (yani adres satırına) &_lang=tr i ekliyorsun ve entere basıyorsun. entere bastığında aynı ekran türkçe olarak karşında. sonrada sözleşmeyi kabul ediyoruz. ve artık hesabın türkçeleşiyor.

NOT: HESABI ALMANCA OLANLAR İSE:
    adresiini önce ingilizceye çevirerek yapabilirler.

• arkadsim bir konu daha acmistin daha once ayni yerde bunu paylassanda forum kirliligi olmasa ..sana oradada yazdik bişiler..ayrica konu acmana ne gerek varki anlamadim
  • rkadaşim senin yazdıkların benim sayfada görünmüyordu da onun için eğer aynı şey birilerinin başina gelirse uğraşmasın diye yani..
  • quote:

Orjinalden alıntı: efonaltı

rkadaşim senin yazdıkların benim sayfada görünmüyordu da onun için eğer aynı şey birilerinin başina gelirse uğraşmasın diye yani..

tamam da o da zaten başka konu açmana gerek yoktu oraya yazsaydin açan görürdü demek istedi.sonra forum kirliliği artıyo
  • tmm hadi hayırlı olsun
  • helal olsn tbrkler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.