Hotmaildeki maillerime internet explorer 7 yüklü bilgisayarda bakamıyorum.Messenger güzel güzel çalışıyor ancak tarayıcıda mailin üzerine tıklıyorum durum çubuğunda javascript yazıyor ama gitmiyor. Aynı mail hesabıyla başka pc de girebiliyorum. Mozilla ile de maillere bakamıyorum. Başka mail sağlayıcılarda(mynet gmail..) problem yok. Java yı güncelledim, flash player, shockwave ne varsa yükledim, internet explorer ayarlarını sıfırladım, güvenliği orta seviye ayarladım, yerel ağ ayarlarında ayarları otomatik algıla dedim, geçmişi tamamen sildim, araçlar-i. seçenekleri-programlarda-eklentileri yönetten messenger ve windows live 'i etkinleştirdim, internet seçenekleri programlar'da e-posta nın karışına windows live ' i seçtim, i.e.yi varsayılan tarayıcı seçtim.... En sonunda messenger'ı kaldırdım yükledim. :S Netice aynı mailler okunamıyor. Sinirlerim bozuldu artık lütfen birileri yardım etsin, lütfen.
Reklam engelleyici kullanıyormusun.
@w.cn adresimde de böyle olmuştu... Yeni mail adresi aldım ben de .
internet explorerin güvenlik düzeyini en yüksek şeklinde ayarlamış olabilirsin. Bu durumda da activex'ler, java scriptleri falan otomatik olarak çalışmaz. Muhtemelen bu olaydan olabilir.
Yeni mail adresi çözmez çünkü hepsinde sonuç aynı başkalarıyla denedim. Güvenlik düzeyi dediğim gibi orta derecede. Reklam engelleyiciyi yeni öğrendim yarın bakacağım zira pc müdür yardımcısına ait. Hotmail sayfasının üstündeki yazıların hepsi kaymış vaziyette, nasıl anlatsam hepsi mavi renkte yazılar ve şablona oturan tek bi simge-yazı yok, ekran görüntüsünü alıp göstereceğim en temizi. Fikir verenlere teşekkür.
Yeni cevap gelmedi ancak sanırım sorunun sebebi çok komik birşey. Meb kurumlarında sanırım artık hotmail sayfaları açılmıyor, açılsa da mailler okunmuyor. Bir anlaşmazlık sonucu böyle yeni bir engellemeye gidilmiş. Yarın tekrar kontrol edeceğim ama ne komik, günlerdir uğraşırken sebep buyduysa :)))
Avastı kur okuyabıleceksın ben de okuyamıyordum sanırım pcdekı bir virus engellıyordu avastı kurdum o virusu sildi simdi okuyabılıyorum
arkadaşlar olayın ne virüsle alakası var ne de hotmail ile meb arasındaki anlaşmazlıkla. ben halk eğitim merkezinde bilgisayar öğretmenliği yapıyorum aynı sorun laboratuvardaki bütün bilgisayarlarda var.ben kendi bilgisayarıma xp,vista ve windows 7 kurdum denedim bu sorunu aşmayı.internet explorer 6-7 ve 8 sürümlerini kurdum denedim yine olmadı.explorerin bazı ayarlarıyla oynadım sorunsuz girdi.ama ne zamanki geçici internet dosyalarını sildim o zaman aynı sorun yine tekrarladı.yani meble hotmail arasında bir anlaşmamadan yada virüsten kaynaklanan bir sorun değil.ben kaspersky 9 kullanıyorum ve sürekli güncelliyorum.olası bir virüsü bulur yani kaspersky.onun için virüs değil. sadece olay explorer ayarlarından kaynaklanıyor.ilçedeki öğretmenevi ve okullardada aynı sorun var.denedim gördüm ben.laboratuvardaki bilgisayarın birini başka yerde ki internete bağlayınca maiiler sorunsuzca okundu ama laboratuvarda okuyamıyorum.
merhabalar üstünden çok zaman geçmiş ama aynı sorunu şuanda yaşıyoum maalesef ve bir meb kullanıcısı olarak ev laptopumda yaşıyorum bu sorunu...
Hotmail adresime giriyorum ancak sadece yukarıdaki hotmail butonunun içinde yeralan inbox sekmesine tıklayınca gelen kutusu sayfasını getiriyor hiçbir mailin içine giremiyorum junk draft vb diğer klasörlerede..mailler gelmeye ben ise içine girip okuyamamaya devam ediyorum..
sayfayı 7-8 sefer yenilediğimde falan bazen bir maile tıklayıp giriyorum çıkıp diğerine geçmek isteyince gene tıklamıyor içine girmiyor kafayı yemek üzereyim
LÜTFEN İHTİMALLER NEDİR NEDEN OLABİLİR YARDDIIIMMM...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme