Şimdi Ara

HOYA gözlük camı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
10.460
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bu marka gözlük camından kullanan ,yada fikri olan var mı???

• Konu 1 yıllık ama ben yine de görüşlerimi belirteyim Gözlüğümü değiştirdim. İki gündür kullanıyorum, iyi gibi. Gözlükçüm kesinlikle çizilmez ve kolay kolay kırılmaz dedi.Artık kullandıkça görücem nasıl bir şey olduğunu.Yalnız biraz pahalı oldu gibi, pazarlıkla 350'ye kadar indirtebildim.
  • ben de geçen yıl Hoya alarak değiştirdim,1 yıldır da kullanıyorum.Çizilmez denmesi koca bir yalan.
    dikkatli kullanmama rağmen çizikler oluştu ama diğer camlara göre daha iyi olduğunu söylemek de gerekir.
    350 demişin ama kaç inceltme? 45 ise biraz pahalı olmuş
  • Eski gözlüğümü de aynı yerden almıştım ona da çizilmez denmişti,başka bi markaydı ama küçük çizikler oluşmuştu demek ki iyi markalar bile çiziliyor.İnceltmesi ne kadar bilmiyorum fakat göz derecem küçülmüş olmasına rağmen cam kalınlığı eski gözlüğüme göre biraz fazla,çerçeveye vidasız olarak tutturmuşlar.Fiyat olarak camlar 175 lira tuttu bu fiyattan bir kuruş dahi inmediler, çerçeveyi ise 175'e indiler, fiyatları bu şekilde oldu.Yaşadığım yerde iyi gözlük satan tek yer orası olduğu için almaya mecbur kaldım.
  • Arkadaşlar tam 2 yıl önce hawk marka gözlük camını 600TL ye almıştım.

Bugün tekrar gözlük almaya gittim bu sefer hawk 1100 TL dediler hoya marka gözlük camınada 1700TL dediler almışken hoya'yı alayım dedim.

fiyat pahalımı bilelmedim. başka gözlükçüye gitmedim.

Fiiyatlar normalmi? sağ göz 2 küsüratlı sol gözde 3.3 küsüratlı birşey idi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TyrellWell -- 26 Ekim 2021; 20:23:34 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    700tl Progresif Gözlük Camı
    8 yıl önce açıldı
    Cam filmi yapışkanları
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.