Windows 10 Home Ryzen 3200u 4 gb ram 128 gb ssd Pandemi başlangıcından beri 3000 tl altına düşen muhtemelen ilk ryzen'li bilgisayardır. İhtiyacı olan alabilir. |
HP 15-db1030nt / Ryzen 3200U / 128 GB / 4 GB / W10 Home / 2999 TL
-
-
Bu kur ve bu yoklukta güzel fiyat ama 4gb RAM ve 128gb ssd nedir yahu. Eba PC kıvamında olmuş. -
teşekkürler hocam. freedos falan da değil bence bu fiyata iyi
-
lan girişi yok alacak olanın bilgisi olsun.
-
Bu fiyatta bu özellikte daha küçük ekranlı bir şey yok mu acaba ya :(
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
u lular kötü genelde.
-
.....
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mhmt-46 -- 25 Mart 2021; 15:25:55 > -
Ben de i3 olanı aldım yeni nnesil teknoloji işlemci diye. ram arttırılabilyor mu bilgi bulamadım. 2 slot var sanırım, 16 gb alsam 16+4 nasıl olur?
-
-
Alıp kullanan oldu mu i3lüyü?
amazonda 3499 lira 1366 x 768 Pixelsçözünürlük
hb 3599 1920 x 1080 çzönürlük
çok farkediyor mu çözünrlük, bilgisi olan var mı?
-
Çözünürlük acayip farkediyor. 100 lira için hayatta değmez Full HD tercih edin mutlaka.
Stok kalmamis bu fiyat bandinda soyle babam icin internette gezinicek,tv izlicek bi laptop var mi??
Aldık bir tane duruyor ihtiyaç olan varsa İstanbul içi elden ulaşabilir
-
Dün acil olunca şunu mağazadan aldık. 3.499TL'ye (Pazartesi gününe lazım, ee yasaklar sağolsun.) Bugün sepette 3.219TL
-
kargolar calısıyordu..gelirdi yarına
-
Doğrudur. Sağlık olsun. HP seri kodu bulabilsem daha iyi olurdu. O da olmadı.
Alıcı arkadaş böyle razı oldu zaten, yapabilecek birşey yok.
Kendimde böyle 3-4 gün ara ile 300-400TL zarar ettiğim ürün oldu. Mesela monitör. Ama iade edipte sorunlu (ölü piksel mesela) bir ürün alıp uğraşmakta var.
-
quote:
Orijinalden alıntı: KYTECHNGAMINGDün acil olunca şunu mağazadan aldık. 3.499TL'ye (Pazartesi gününe lazım, ee yasaklar sağolsun.) Bugün sepette 3.219TL
Hocam selamlar. Bu modelde ram yükseltme yapılabiliyor mu?
Yada nereden öğrenebilirim?
Teşekkürler
Arkadaşlar benim aldığım fq 2045 modeli için resmi sitesinde ram tek slot yazıyordu ama slot sayısı 2. Youtube da ram yükseltmesi yapan kişilerin videolarına bakın bence.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi destannn -- 23 Nisan 2021; 13:17:58 >
Bırakın 100 lirayı hd çözünürlükte olanı 1000 lira ucuz olsa yine alınmaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Açıkcası almadan önce bende araştırmak istedim ama model numarası ile Global HP sitesinde bulunmuyor. Türkiye sitesinde de dökümanlar yok. Cihazın etiketinden bakacağım tekrar.
Benzer içerikler
- msi shout out
- phanteks t30
- epson l3260 yorumlar
- xbox game pass - 3 aylık kod bedava
- deepcool morpheus
- telegram indirim kanalları
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X