arkadaşlar uzun süren araştırmalarım sonucu iki pda arasında kaldım hpnin 614c modelimi yoksa 914c modelimi lütfen görüşünüzü nedeniyle yazar mısınız?
614 cyi uzun zaman bekledim geldi aldım sorunlu ve ses poblemli çıktı formunu inceleyin tutkunlarının dahi sonradan şıkayet ettiğini göreceksiniz.Bir aya kadar önce Bimeksin kampanyasında 914 c yi bayağı karıştırmıştım geçişlerinin hızlılığı memory boşluk durumu kullanım kolaylığı hoşuma gitmişti oldukçada hızlı ve güzeldi.İriliği ve yatık ekran sizin için sorun değilse bence güzel bir çözüm fiyatı araştırınız Hp bazen çok güzel kampanyalar yapıyor çihazlarında.Bir kişi forumda pilinden şikayet etmişti diğer kişiler pil ile ilgili sorunları olmadığını 2-3 gün arası normal kullanımda gittiğini söylemeişler,bu konuyuda forumundan inceleyiniz bence alınabilir iyifiyata bulunursa.850-900TL altına...
614c yi 6 ay kadar kullandım ve ariza yapti tamir edilemeyince para iadesi yaptılar bende 914c aldım iki cihaz arasinda ilk fark wm6 wm6.1 olması. 914de ekran küçük ama bence yeterli tuş takımı farkı gerçekten insana yardımcı oluyor 914 al derim
914 modelini 900tlye buldum hb de ustelik ps2 we bt kulaklik hediyeli ama beni sadece ekraninin kucuklugu dusunduruyor kullanimda zorluk cikarirmi ayrica ekranin sekli programlarda problem cikarir mi?