Şimdi Ara

HP 6815 IPAQ acil yardım lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • mrb arkadaşlar,3 gün önce hp 6815 ipaq satın aldım,arkadaşlar benim sorunum şöyle,aleti açtığımda istediğim işlemleri yapabiliyrum,fakat aletle hiçbir işlem yapmadığımda yaklaşık olarak 1 dk içerisinde aletin ekran kapanıyor,fakat sağ köşedeki yeşil ışık ile sol köşedeki mavi ışık hala yanıp sönüyor,bu esnada başka bir telden hp yi aradığımda telefon çalıyor,ama ses çıkmıyor,bir türlü aletin ekranını açamıyrum,her seferinde bataryayı çıkarıp tekrar takıyorum,inanın bana bu durum acayip can sıkıcı,umarım sorunun kaynağı benim alet hakkında yeterince bilgi sahibi olmamamdır,yoksa alette bir sorun varsa bu kötü olur..evet benim sorunum bu şekilde arkadaşlar,bir çözüm önerisi sunacak arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim..ayrıca alete 4 defa reset attım,kırmızı,yeşil,power ve reset düğmelerini basılı tutarak,ama yinede değşen birşey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casperfan35 -- 22 Eylül 2007; 21:19:55 >

• Cihazın ekranını kapatması tasarruf için. Yani cihaz kapanmıyor aslında ışıkları da yanıyor zaten. Ancak biri aradığında ekranının otomatik olarak açılması lazım. Ses gelmemesi belki ayarlardan olabilir ama ekranda birşey göremiyor olman garip.
  • alete tekrar reset attım,siyah bir ekran çıktı,o anki streesimden dolatı tam olarak okuyamadım yazıyı,ama anımsadığım kadarıyla device clean boot...,factory default..tarzında bir yazıydı,daha sonra windows mobile ekranı çıktı,bir yazı daha çıktı,ekrana yavaşça bas yazıyrdu bastım,align screen yazısı çıktı,altındadada bir başka yazı ve + şeklinde bir ok vardı,kafam bozuldu makineyi kapattım,evet arkadaşlar sizce ne olmuş olabilir,makine için normal bir durum mu bu,acilen cevap yazarsanız çok sevinirim,teşekküğrler
  • Bu cihaza windows 6.0 yuklenebiliyor mu? Nasil yapabiliriz? Ben de niyetliyim bundan almaya, tavsiye eder misiniz? Ne yapsam?
  • Hocam cihazı fabrika ayarlarına döndürmüşsün ve doğal olarak alet ekran sınırlarını algılamak için + olarak görünen yerlere tıklamanı istiyor. Hatta senin bunu cihazı ilk açtığında da yapmış olman lazım. Neyse, sen ekranı hizaladıktan sonra cihazda hala kapanma oluyosa ki burda tam anlamıyla bi kapanmadan bahsediyorum, biri aradığında dahi ekranın açılmaması vs. o zaman sorun var demektir bence
  • quote:

Orjinalden alıntı: cunsav

Bu cihaza windows 6.0 yuklenebiliyor mu? Nasil yapabiliriz? Ben de niyetliyim bundan almaya, tavsiye eder misiniz? Ne yapsam?

Malesef 6.0 yüklenmiyor. HP yeni cihazlarında kullanıyor 6.0'ı ve eskilerinde WM 6 güncellemesi yapmayı düşünmüyor. Bu muhtemelen pazarlama stratejisi yani git yenisini al demek. Diğer markalar (Asus, HTC, vs) ücretsiz güncelleme sunuyor ama onlar da HP kadar tutulan cihazlar deil bence.
  • yetkili servisi ara durumu anlat servislikse soylerler.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp Ipaq hw6515 lütfen bakın
    18 yıl önce açıldı
    Crea J100 Acil Yardım Lütfen...
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.