Şimdi Ara

Hp DV5-1021ET KULLANICILARI (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
2
Favori
19.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • biraz geç yapıyorum ama yardım için teşekkür ederim. bu işi çözdü.
    sorunu yine yaşayabilecek diğer arkadaşlar için:
    bilgisayarda "çalıştır" kısmına "msconfiq" yazdığımızda çıkan menüde HP QUICK TOUCH ON SCREEN DISPLAY seçeneği var. bunu kaldırdığınızda problem çözülüyor.
  • merhabalar

yaklaşık 3 aydır kullanıyorum ve bilgisayarımım EKRANINDA ARIZA meydana geldi (ekranı fiziksel olarak açıp kapadığımda veya hareket ettirdiğimde gidip gelmeler ve acayip renklerde cizgiler meydana geliyo ve bu git gide sık aralıklarda olmaya başladı ki durduğu yerde de aynı sorun oluyo bazen) aynı sorun toshiba l100 bilgisayarımda da olmuştu ama o bilgisayarımı düşürmüştüm ve ondan sonra oldu halbuki bu hp bilgisayarım gösterdiğim titizliği kendime bile göstermiyorum. çantasını taşırken bile nazik hareketlerle taşıyorum. bu sorun niye oldu anlamadım (titreyen göze çöp batar misali)

ayrıca benim bilgisayarımda tv özelliği yok ama kullanım klavuzunda bazı modellerinde olduğu yazıyo acaba sonradan tv donanımı takabiliyor muyuz. (kumandanın takıldığı kart yuvasının haricinde bir donanım)

üçüncü bir sorum da şu windows media center sistemini evdeki televizyonuma nasıl uygulayabilirim.

son olarak bilgisayarımdan çok memnunum ve herkese ısrarla öneririm tek sıkıntım ekran kapağının kolayca çizilebilir olması onada dikkat ederseniz hiç bir şey olmaz..

teşekkürler.

• arkadaşlar hp den bugüne kadar 4 tane laptop eskittim hiç biri bunun kadar sorunlu olmadı. önce hdd iptal oldu şimdide bazen bataryayı görmüyor bazende şarj etmiyor. ALLAHtan garantisi var. bu makinanın (1021et) en büyük sorunu ısınma çok ısınıyor. hp nin bunu çözmesi veya ürünlerini toplatması lazım. Sony bile bunu kaç defa yaptı. anlayacağınız makinalar özellik olarak on numara ama ısınma problemi mevcut buda yoğun kullanımlarda sorunlara yol açıyor!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kahhro -- 18 Ağustos 2009; 22:49:34 >
  • bende ekran titremesi oluyor sürekli deil ama ara sıra oluyor ocak 2009 aldım garantisi devam ediyor servise vermeye üşeniyorum daha cok ekran fonu koyu renklerde belli oluyor voltajdan olabilir diyorlar bence pcde sorun var.
  • Hocam benim bilgisayarda cumartesi gitti..:)

Bi açılış kapanış..bios çöktü..ilk açılıştaki hp ekranı geliyor orada takılı kalıyor..:) garantiye verdim kargoyu yollacaklar..:(..
    mesele bozulma değilde zamansız oluşu..yapılacak çizimlerim vardı..kaldı...stajda yarım kaldı artık ne olduysa olacak...:(
  • arkadşlar merhaba..bende dv5 1021 kullanıcısıyım çoğunuz gibi bende bimeksten kampanyalı fiyatı ile aldım..bi sorum olacaktı..laptopu aldığımda içinden cd falan çıkmadı recovery disk oluşturdm pcden..ben pc ye format atmayı düşünüyorumm.sadece bu dvd leri geri yükleyerek format atma işini yapabilrmıyız ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmert03

arkadşlar merhaba..bende dv5 1021 kullanıcısıyım çoğunuz gibi bende bimeksten kampanyalı fiyatı ile aldım..bi sorum olacaktı..laptopu aldığımda içinden cd falan çıkmadı recovery disk oluşturdm pcden..ben pc ye format atmayı düşünüyorumm.sadece bu dvd leri geri yükleyerek format atma işini yapabilrmıyız ?

Dvdler doğru şekilde oluşturulmuşsa tabiki neden olmasın..:)...Formatta fabrika ayarlarına göre recovery yaparsanız,daha temiz pc olur...ama önce yedeklemeyi unutmayın..:)
  • yani pc nin dediği şeklde yaptım 2 dvd oldu..bu dvd leri pc geldkten yaklaşk 2 ayda falan yaptım işte..yani bu dvdleri kullanblrz diyosun hocam ..yani bi sorun çıkmaz mı ya :)
  • arkadaşlar bende geçen sene aralıkta dv5-1021et aldım, bu güne kadar gerek iş için gereksede kendi özel kullanımım için bir çok laptop kullandım ama bukadar memlun kaldığım ve uzun süre kullandığım bir laptop daha olmadı, bugüne kadarda ısınma problemi dışında bi sorun yaşamadım ki call of duty modern warfare 2 oynarken sıcaklığın 80 dereceye çıkması çokda abest gelmedi aslında.

Isınmadan şikayetçi olan arkadaşlara usb fan önerebilirim çokda işe yarıyor hatta. fandan sonra oyun sırasında sıcaklık 55in üstüne çıkmadı. oyun dışında da ısınma yaşamadım açıkçası.

param olduğu 3 ay öncesinde 4GB daha ram eklediğim ve şuan win7 ile kullandığım bu aletten dehşet şekilde memlunum.

ki başına gelmeyende kalamadı en son 6 ay kadar önce koca bardak çoook şekerli kahve döküldü, touch pad ile klavye değiştirmek zorunda kaldım kabul ediyorum HP servisi dünyanın en yavaş servisi parasını verdiğim halde 30 iş günü beklettiler beni ama onun dışında bu modeli ısrarla tavsiye ederim. bu güne kadar aldıktan 1 yıl sonra bile hala fiyatı aldığımdan pahalı olan tek teknolojik ürün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ngod -- 20 Kasım 2009; 1:21:32 >

• Merhaba arkadaşlar 2008 aralık ayında almış olduğum dv5-1021et laptopumu 2009 ağustos ayında hp servisine gönderdim ve 30 iş gününü geçtiği için para iade teklifi aldım ve kabul ettim.2009 aralık ayında da laptopumun para iadesi elime geçti. Laptopumu servise göndermemin nedeni ise adaptöründen ses gelmesi ve laptopa taktığımda adaptörden laptopa giden elektriğim sık aralıklarla kesilmesiydi.
  • http://www.r10.net/alisveris-bolumu/513021-hp-2-26ghz-c2d-4gb-9600m-gt-320hdd-15-yil-garantili-2.html

arkadaşlar bu fiyat nasıl bu makine için, almalı mıyım?

+

bu makinenin ekran kartı 512 mb yeterli midir oyun canavarları için?
  • 10xx serisinde ısınma sorunu var.Biraz daha ekleyiphttp://www.teknomarketim.com/asp/show_stock.asp?product=LX-PMB01-002 bu linkteki bilgisayarla oynayamayacağınız oyun yok hepsini çok iyi çalıştırır.9600M GT artık eski bir kart her oyunu orta/yüksek ayarlarda oynatıyor
  • evet çok ısınıyor malesef ben de geçen haziran da aldım ve çok sorun çıkarttı dokunmatik tuşları takılıyor cd player saçma sapan sesler çıkarıyor ama en büyk sorun zaten bikez gönderdim serivse toplam o da bundan çıktı kasanın sol altında 3 tane ışık varya. sağdaki durup dururken kırmızı yanıp yanıp sönmeye baslıyor ve böle olunca bilgisayar 3-4 saat açılmıyor basına böle bişey gelen varmı baska lütfen yardım edin
  • arkadaşlar yeni bir sorun başladı bilgisi olan varsa iyi olur. wireles modemle nete bağlanıyorum sürekli bağlantı kopuyor tanıla onar dedikmi düzeliyor birazdan tekrar gidiyor neden olur bu? başka makinalarda sorun yok denedik.
  • dv5 1021et'mi upgrade etmek istiyorum ne önerirsiniz.
  • merhaba 1260 et yi 550 tl ye aldım 2. el cihaz temiz ama ısınma ve fan sesı var biraz sizce fiyat nasıl?
  • merhaba.arkadaşlar benim sorunum bilgisayarı hdmi ile tv ye bağladığımda tvde bişey çıkmıyor.ekran kartı driverinı güncelledim.win7 kurmadan önce bağlayabiliyordum.sorunun ne olduğunu bir türlü bulamadım.asus laptop bağladığımda görüntü hemen geliyor fakat hp de neden olmadığını bulamadım.yardımcı olursanız çok sevinecem.
  • Sorum çok acil arkadaşlar bilgisayar alırken 8gb'a kadar yükseltilebilir ram yazıyordu, acaba bunu nasıl yükselteceğiz, 2+2 gb ddr2 ram ve piyasa 4gb ddr2 ram bulmak zor, ben bilgisayarın arkasını hiç açmadığım için soruyorum acaba arkasında kaç slot var?Ve nasıl yükseltirim, teşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: frozen99

Sorum çok acil arkadaşlar bilgisayar alırken 8gb'a kadar yükseltilebilir ram yazıyordu, acaba bunu nasıl yükselteceğiz, 2+2 gb ddr2 ram ve piyasa 4gb ddr2 ram bulmak zor, ben bilgisayarın arkasını hiç açmadığım için soruyorum acaba arkasında kaç slot var?Ve nasıl yükseltirim, teşekkürler

8gb rami ne amaçla kullanacaksınız? bence gereksiz masraf olur. tek modül 4gb ddr2 800mhz laptop rami 250tl civarında. onuda bulabilirseniz tabi
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.