Şimdi Ara

Hp DV5-1021ET KULLANICILARI (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
2
Favori
19.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: iron eagle

tşk ederim fianna...

office girdiğimde ürün anahtarı istiyor.bu ürün anahhtarı nerede acaba...

office ürününüzün deneme süresi sona ermiş. ürün anahtarını satın almanız gerekiyor.

Ya da Google amcaya sormanız :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: mrtgkce

quote:

tşk ederim fianna...

office girdiğimde ürün anahtarı istiyor.bu ürün anahhtarı nerede acaba...

office ürününüzün deneme süresi sona ermiş. ürün anahtarını satın almanız gerekiyor.

Ya da Google amcaya sormanız :D

• 2 aylık deneme olduğunu yazıyordu kitapçıkta...
  • quote:

Orjinalden alıntı: su2004

selam arkadaşlar
    hp dv5 1021 var bende ve hiçbir sorunla karşılaşmadm,benim sormak istediğim,pili çıkarıp fişe takılı kullansak elektrik kesildiğinde
    sorun olurmu?birde pil ömrü çok kısa 2 saat gitmiyor?

Ben aynen senin dediğin gibi pili takmadan kullanıyorum fakat elektrik kesildiği anda bilgisayarın kapanır ve save etmediğin tüm çalışmaların kaybolur. Vistanın recovery sistemi vs varsa bilemem tabi :)
  • 3 gün önce ben de bu modeli alarak aranıza katıldım. Şimdilik ses açma şeysi bir kere takıldı :D yeniden başlatınca geçti. Onu da kirli parmaklarla yapa yapa yüzeyin de kirlenmesine bağlıyorum. Şarjı çabuk bitiyor o yönden biraz kullanışsız. Ve bir de şimdi farkettim Scroll Lock açıldığında yanan beyaz ışık şimdi yanmıyor. Sorunu çözmek için ne yapmalıyım?
  • Bu arada bende ısınma sorunu yok gibi Gerçi daha oyun yükleyip denemedim ama 6,5 saattir ekran parlaklığı en sonda iken, full internetteyim; Everest in verilerine göre (yukarıdan aşağı)
    CPU: 45
    CPU 1: 48
    CPU 2: 45
    GPU: 48

Bir de bişey sorucam ya ekran görüntüsünü nereden yakalıyorduk. Print Screen tuşunu bulamadım da.
  • 3dmark06 puanı nasıl 1021in acaba
  • 3DMark06 Basic Edition da 4481 çıktı bende. 32 bit Vista da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC_Kom -- 5 Şubat 2009; 23:41:24 >
  • arkadaşlar merhaba bende bu gün cihazı alarak aranıza katıldım. fakat bir sorum olacak internete kablolu yada kablosuz olarak bağlanamıyorum ağa bağlanıyor modem sayfasını açıyor ama net yok sinir oldum xp yükledim ama yine aynı internetim de sorun yok başka bilgisayarlarla bağlanabiliyorum yardımcı olabilirmisiniz teşekkürler...
  • Merhaba,
    Ben de yaklaşık bir hafta önce Bimeks ten 1021 aldım. Bu benim ilk laptopumdu. Yalnız hayal kırıklığı yaşadım.Skype deyken dokunmatik ses ayarı ile oynadığımda ekrana ses seviyesini göstern transparan bi pencere açlılıyordu ve bilgisayarı restart edene kadar gitmiyordu. Ayrıca devamlı da pıt pıt sesleri geliyordu.Kullanılamaz haldeydi yani. Gittim değiştirdim yine 1021 aldım fakat bu seferde yine çok sık olmasa da ses sisteminde problem yaşadım bunun haricinde wireless bağlantısı gittikten sonra kabloyla nete bağlanamıyorum. Bilgisayarı restart etmem gerekiyor. Bunun dışında bir de bir kere karşılaştım gerçi ama bilgisayarı kapatmak istediğim 4 dakka boyunca kapanmadı en son fişini çekmek zorunda kaldım. Sanırım bu laptop işi şans işi.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ankhblack

Merhaba,
    Ben de yaklaşık bir hafta önce Bimeks ten 1021 aldım. Bu benim ilk laptopumdu. Yalnız hayal kırıklığı yaşadım.Skype deyken dokunmatik ses ayarı ile oynadığımda ekrana ses seviyesini göstern transparan bi pencere açlılıyordu ve bilgisayarı restart edene kadar gitmiyordu. Ayrıca devamlı da pıt pıt sesleri geliyordu.Kullanılamaz haldeydi yani. Gittim değiştirdim yine 1021 aldım fakat bu seferde yine çok sık olmasa da ses sisteminde problem yaşadım bunun haricinde wireless bağlantısı gittikten sonra kabloyla nete bağlanamıyorum. Bilgisayarı restart etmem gerekiyor. Bunun dışında bir de bir kere karşılaştım gerçi ama bilgisayarı kapatmak istediğim 4 dakka boyunca kapanmadı en son fişini çekmek zorunda kaldım. Sanırım bu laptop işi şans işi.

Laptop işi şans işi değil 1021 et işi şans işi aslında. Ben de bimeksten aldım bir 5 gün kadar oldu sanırım hiç sorun yok bende.

• quote:

Orjinalden alıntı: PC_Kom

3 gün önce ben de bu modeli alarak aranıza katıldım. Şimdilik ses açma şeysi bir kere takıldı :D yeniden başlatınca geçti. Onu da kirli parmaklarla yapa yapa yüzeyin de kirlenmesine bağlıyorum. Şarjı çabuk bitiyor o yönden biraz kullanışsız. Ve bir de şimdi farkettim Scroll Lock açıldığında yanan beyaz ışık şimdi yanmıyor. Sorunu çözmek için ne yapmalıyım?

fn yani sol ctrl nin 1 solundakine basılı tutarak scroll locka a basarsan yanar scroll lock yanar ;)
  • quote:

Orjinalden alıntı: caglar_fbb_

quote:

3 gün önce ben de bu modeli alarak aranıza katıldım. Şimdilik ses açma şeysi bir kere takıldı :D yeniden başlatınca geçti. Onu da kirli parmaklarla yapa yapa yüzeyin de kirlenmesine bağlıyorum. Şarjı çabuk bitiyor o yönden biraz kullanışsız. Ve bir de şimdi farkettim Scroll Lock açıldığında yanan beyaz ışık şimdi yanmıyor. Sorunu çözmek için ne yapmalıyım?

fn yani sol ctrl nin 1 solundakine basılı tutarak scroll locka a basarsan yanar scroll lock yanar ;)

Evet dün öğrendim onu. Basılı tutmaya gerek yok bastıktan sonra o tuşa basmak yetiyor. Ayrıca yanan ışık "scroll lock" un değil "num lock" un göstergesi. Aklınızda soru işaretleri kalmasın.

• quote:

Bu arada bende ısınma sorunu yok gibi Gerçi daha oyun yükleyip denemedim ama 6,5 saattir ekran parlaklığı en sonda iken, full internetteyim; Everest in verilerine göre (yukarıdan aşağı)

Bir de bişey sorucam ya ekran görüntüsünü nereden yakalıyorduk. Print Screen tuşunu bulamadım da.

printscreen delete tuşunun yanında fn ile kullanılabiliyor.

bende laptopu alalaı 1 hafta oldu ama hiç şikayetçi değilim.

evet oyunlarda deli gibi ısınıyor. ama küçücük bir soğutucu war içinde doğal olarak işlemciyi mi soğutsun ekran kartını mı?bunun için hiç şikayetçi değilim laptoptan gayet memnunum

gtaıv ü rahatlıkla oynuorum...

• quote:

quote:

Bu arada bende ısınma sorunu yok gibi Gerçi daha oyun yükleyip denemedim ama 6,5 saattir ekran parlaklığı en sonda iken, full internetteyim; Everest in verilerine göre (yukarıdan aşağı)

printscreen delete tuşunun yanında fn ile kullanılabiliyor.

bende laptopu alalaı 1 hafta oldu ama hiç şikayetçi değilim.

evet oyunlarda deli gibi ısınıyor. ama küçücük bir soğutucu war içinde doğal olarak işlemciyi mi soğutsun ekran kartını mı?bunun için hiç şikayetçi değilim laptoptan gayet memnunum

gtaıv ü rahatlıkla oynuorum...

Ben Most Wanted oynarken (hala çok seviyorum da) şöle 5 saniyede bir kasmalar takılmalar oluyor. Bunu nasıl çözebilirim?

• wala ben undercover i hiç takılmadan oynuorum çok rahat...

ben hiçbir ayarları ileoynmadım laptop un. anlayan bir arkadaşıma götürdüm gereksz programları kapattı.

underoverda dahdd den okuduğu zaman çok çok az taklıor buda sık sık olmuyor tabi.

güncelleştirmelerin hpsinide yapıorum...
  • ya beyler 1021 modelıne xp kuran varmı hıc ?
  • 1021et e xp yükleyen arkadaşlar driverlerı nerden bulduğunuzu sölereseniz sevinirim bende yüklemek istiyorumda...
  • arkadaşlar dv5mi acer 6930g mi dersiniz ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blind Guardian

quote:

Orjinalden alıntı: su2004

selam arkadaşlar
    hp dv5 1021 var bende ve hiçbir sorunla karşılaşmadm,benim sormak istediğim,pili çıkarıp fişe takılı kullansak elektrik kesildiğinde
    sorun olurmu?birde pil ömrü çok kısa 2 saat gitmiyor?

Ben aynen senin dediğin gibi pili takmadan kullanıyorum fakat elektrik kesildiği anda bilgisayarın kapanır ve save etmediğin tüm çalışmaların kaybolur. Vistanın recovery sistemi vs varsa bilemem tabi :)

bilgisayarınıza yapabilecek en ama en kötü şey pili çıkarıp kullanmaktır
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.