Şimdi Ara

Hp DV5-1021ET KULLANICILARI (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
199
Cevap
2
Favori
19.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: notebookgentr

quote:

Orjinalden alıntı: Blind Guardian

quote:

Orjinalden alıntı: su2004

selam arkadaşlar
    hp dv5 1021 var bende ve hiçbir sorunla karşılaşmadm,benim sormak istediğim,pili çıkarıp fişe takılı kullansak elektrik kesildiğinde
    sorun olurmu?birde pil ömrü çok kısa 2 saat gitmiyor?

Ben aynen senin dediğin gibi pili takmadan kullanıyorum fakat elektrik kesildiği anda bilgisayarın kapanır ve save etmediğin tüm çalışmaların kaybolur. Vistanın recovery sistemi vs varsa bilemem tabi :)

bilgisayarınıza yapabilecek en ama en kötü şey pili çıkarıp kullanmaktır

elektrik kesilmediği sürece...

• Arkadaşlar ben TTnet'ten Hp Pavillion Dv5-1021 ET kazandım. Daha elime geçmedi ama yakın zamanda geçecek. Şimdi benim soracağım şeyler var. Ben bu bilgisayarı satıp masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ve bilgisayar şuanda piyasada 2200-2700 arası satılıyor. Ben bu bilgisayarı hiç açmadan satmak istesem acaba kaç liraya kadar satabilirim. 2000 Tl eder mi ?

Teşekkürler..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Delikanlı_15

Arkadaşlar ben TTnet'ten Hp Pavillion Dv5-1021 ET kazandım. Daha elime geçmedi ama yakın zamanda geçecek. Şimdi benim soracağım şeyler var. Ben bu bilgisayarı satıp masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ve bilgisayar şuanda piyasada 2200-2700 arası satılıyor. Ben bu bilgisayarı hiç açmadan satmak istesem acaba kaç liraya kadar satabilirim. 2000 Tl eder mi ?

Teşekkürler..

faturası ve 2 yıl garantisi ile tabiki hiç açılmamaış bir ürün. Piyasadaki şuanki değeri neyse 100 -150 YTL daha düşük fiata hemen satılır. Ama açılmış denenmiş faturası yok.hediye olarak bir ürün kapsamında garantiside yoksa yarı fiatına gider.
  • Hmm düşükmüş o zaman yaa.. Hediye olduğundan faturasının başkasına aktarılması yasak.. Nabıcam ben şimdi yaa
  • quote:

Orjinalden alıntı: Delikanlı_15

Arkadaşlar ben TTnet'ten Hp Pavillion Dv5-1021 ET kazandım. Daha elime geçmedi ama yakın zamanda geçecek. Şimdi benim soracağım şeyler var. Ben bu bilgisayarı satıp masaüstü bilgisayar almayı düşünüyorum ve bilgisayar şuanda piyasada 2200-2700 arası satılıyor. Ben bu bilgisayarı hiç açmadan satmak istesem acaba kaç liraya kadar satabilirim. 2000 Tl eder mi ?

Teşekkürler..

bnde yolladm bna ckmadı

• arkadaslar herkese meraba.bnde aranıza yeni katıldım.buradaki yorumlardanda cıkarak 1021 et aldım.fakat daha alır almaz sorunla karsılastım.recovery dvd si bir türlü oluşmuyor.dvd ye yazıyor fakat sonra doğrulamada hep hata buluyor.degisik markalar denedim.hatta dvd dl de bile denedim yine hata buldu.ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sardalya1

arkadaslar herkese meraba.bnde aranıza yeni katıldım.buradaki yorumlardanda cıkarak 1021 et aldım.fakat daha alır almaz sorunla karsılastım.recovery dvd si bir türlü oluşmuyor.dvd ye yazıyor fakat sonra doğrulamada hep hata buluyor.degisik markalar denedim.hatta dvd dl de bile denedim yine hata buldu.ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim.

kardeş nerden ne kadara aldın ben de laptop bakıorum karar weremedim..
  • bimeksten aldım.2016TL
  • Arkadaşlar tam olarak oyunlarda da test ettim. Bütün oyunları fullde rahatlıkla oynatabilecek özellikte. Undercover full detaylarda mükemmel şekilde oynanıyor.

Ve en beğendiğim oyun deneyimimi Call of Duty 4 ile yaşadım. En üst full detaylarda aralıksız 2.10 saat oynadım. Ve oyun sonunda ısı verileri aşağıda...

Hp DV5-1021ET KULLANICILARI

Kısacası almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ediyorum alacak arkadaşlara şimdiden hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PC_Kom -- 15 Şubat 2009; 0:15:40 >

• quote:

Orjinalden alıntı: sardalya1

bimeksten aldım.2016TL

hala cardfinans yüzde12 indirim kampanyası+sbt kur uygulanıor mu
  • 1021 e format atarken hoparlörden yüksek seviyede garip sesler çıkıyor birde pıt pıt sesler geliyor normal kullanımda çözemedim gitti
  • şu pıt sesi bendede var uyuz oluyorum o sese
  • Arkadaşlar merhaba; bir önceki arkadaşlarında yazdığı gibi bu pırt pırt sesler bende de var ve sinir bozucu, hem kulaklıkta hem de hoperlörden veriyor, sanki bi şey parazit yapıyomuş gibi, sırf bunun için dün gece formatladım makinayı, driverları tek tek kurdum. Bi de işin ilginç yanı şarkılarda mı bozukluk var diyorum kendi kendime , o da değil, hep aynı yerde yapmıyor. Bunun çözümünü bilen varsa lütfen yazsın.Birbirimize yardımcı olalım...
    edit: acaba şimdi aklıma geldi son firmware den sonra mı böyle oldu, aklıma o takıldı bak şimdi, töbe töbee...
    edit2: eski firmware e döndük yine aynı. yarın hp yi aramanın zamanı geldi sanırım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xxxerman -- 16 Şubat 2009; 0:05:55 >
  • arkadaşlar yaa bana acil dv5-1021et nin 64 bit vistası için olan parmak izi okuyucu driveri lazım nerden bulabilirim..????? "Application and Driver Recover Disc" (uygulama ve sürücü kurtarma diskinden) veya sağlayıcının web sitesine gidin diyo hp nin sitesindekini ben çalıştıramadım acill yardımmmmmmmmmmmmmmmmm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi chakal-x -- 16 Şubat 2009; 14:06:39 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: xxxerman

Arkadaşlar merhaba; bir önceki arkadaşlarında yazdığı gibi bu pırt pırt sesler bende de var ve sinir bozucu, hem kulaklıkta hem de hoperlörden veriyor, sanki bi şey parazit yapıyomuş gibi, sırf bunun için dün gece formatladım makinayı, driverları tek tek kurdum. Bi de işin ilginç yanı şarkılarda mı bozukluk var diyorum kendi kendime , o da değil, hep aynı yerde yapmıyor. Bunun çözümünü bilen varsa lütfen yazsın.Birbirimize yardımcı olalım...
    edit: acaba şimdi aklıma geldi son firmware den sonra mı böyle oldu, aklıma o takıldı bak şimdi, töbe töbee...
    edit2: eski firmware e döndük yine aynı. yarın hp yi aramanın zamanı geldi sanırım...

farketmiyor hepsini denedim eski ve yeni yazılımı kurdum aynı değişen olmadı biosuda güncelledim yine birşey değişmedi

• arkadaşlar HP PAVILION DV5-1260ET NG302EA modelini teknosadan 2089tl kdv dahil almayı düşünüyorum. özellikleri
    İşlemci: P8600 2.40ghz 3mb
    Ekran kartı: 9600gt
    Ram: 3gb ddr2
    Hdd: 320gb
    Monitör: 15.4" 1280x800
    Ağırlık: 2.65kg
    Diğer: Parmak izi okuyucu, Blutooth, Kart okuyucu, Uzaktan Kumanda
    sizce fiyatına göre özellikleri nasıl. Hp bilgisayarlar çok arıza çıkarırmı. ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler
    http://www.teknosa.com/Cultures/tr-TR/Products/urundetay.htm?CS_ProductID=119986006&CS_Category=_NOTEBOOK63&CS_Catalog=_BILGISAYAR&fp=3#

• merhaba arkadaslar forma yeni üye oldum uzun zamandır takip ediyorum.yeni farkettigim birseyi sizlerle paylaşmak istiyorum.bilgisayarı kapatıkktan sonra quick play tusuna bastıgımda laptop acılıo bilmiyorum sizlerde farkettinizmi
  • quote:

Orjinalden alıntı: ornek58

merhaba arkadaslar forma yeni üye oldum uzun zamandır takip ediyorum.yeni farkettigim birseyi sizlerle paylaşmak istiyorum.bilgisayarı kapatıkktan sonra quick play tusuna bastıgımda laptop acılıo bilmiyorum sizlerde farkettinizmi

evet dostum cogu kullanici onun farkinda
  • quote:

Orjinalden alıntı: Filinta.89

quote:

Orjinalden alıntı: ornek58

merhaba arkadaslar forma yeni üye oldum uzun zamandır takip ediyorum.yeni farkettigim birseyi sizlerle paylaşmak istiyorum.bilgisayarı kapatıkktan sonra quick play tusuna bastıgımda laptop acılıo bilmiyorum sizlerde farkettinizmi

evet dostum cogu kullanici onun farkinda

Daha önce farketmedım daha dorusu denk gelmedım bakalım olcakmı bendede..
  • beyler benim laptop'ım kafayı yedi. virüs olmadığına eminim. default dışı yüklü olan programlar ise sadece bsplayer, utorrent, firefox filan gibi yıllardır kullandığım güvendiğim programlar.

laptop'ı hiçbirşey yapmadan bırakırsam 45 dakika - 1 saat sonra hiçbir programı açamaz oluyorum, hangi ikona tıklarsam tıklayım hata mesajı geliyor. shut down diyorum onu bile yapmıyor ben de düğmeden kapatmak zorunda kalıyorum.

bir sorunum daha var nedense 2 gündür firefox da IE de youtube tarzı videoları oynatırken bilgisayarı çok feci kasıyorlar, videoyu da kare kare görebilirsem bile şanslıyım. adobe flash player eklentisini sildim tekrar yükledim ama işe yaramadı. bir yardım lütfen
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.