Şimdi Ara

Hp DV5-1021ET KULLANICILARI (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
2
Favori
19.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar bendede 1021 et var sizce cihazı normal kullanımda bataryasız kullanmanın zararları olabilirmi?
    benim tahmin ettiğim ani elektrik kesilmeleri ve değişken voltaj deyerleri gibi sorunlar oluşturur diye düşünmekteyim. ama cihazın power kablosu üzerinde bulunan parça bildiğim kadarı ile voltajı 220 den 12 volta düşüren bir parça bu sayede değişken voltaj sorunu ortadan kalkmakta diye biliyorum.
    ama ani elektrik kesilmelerinde cihazımızda sıcak iken ani kapanması sorun oluşturabilir diye düşünüyorum. sizce nasıl kullanmalıyız?
    batarya takılı iken şarj kablosu ile mi?
    bataryayı çıkarıp sadece power kablosuylamı kullanmak?

bataryalarımız sürekli şarj konumunda iken kullanırsak bataryamız kendini bozmakta ben bunu bi önceki Hp notbookta yaşadım bu sorularımın sabebebide bu.
  • O sorularının cevabı banada lazım acıkcası anı elektrık kesıntısı bırcok soruna yol acabılır dıye dusunuyorum o yuzden şarja takılı kullanıyorum devamlı ne kadar faydalı weya zararlı bılemıyorum acıklıcak bırısı warsa cok ıyıı olur
  • arkadaslar bn gta 4 yükledım ama cok vermlı olduıgu sölenemez (yani gta4 diyosunuz su an piyasaki en üst grafik istiyen oyun)
    zevklı olmuyo oynaması ama açılıyo

ben bataryayı çıkardım ve öle kulanıyorum cunku bataryayla kullanırsanız ve bil. gerçekten çok kullanıyosnız bataryayı çıkarın pil ömrunu yarı yarıya azaltıyo
    ama elektrk kesılırse nolur onu bilmıyorm bi sorun olcagınıda zannettmıyorum

bi soruda bn sormak isiyorum ben format atsam ultımate 64 bit yuklesem pc bozulursa garantıye gtmek zorunda olursa recovery den geri yükleyip servise göndersem sorun olur mu yada format atmak garantiyi bitiriyomu(bnce bitirmez ama )
  • verimli derken senin verimli anlayışın nasıl?? yavaşmı çalışıyor,donuyormu,görüntümü kötü hangisi??
    2.olarak oyun içinden birkaç foto çekebilrmisin?
    ben bütün umutlarımı bu pcye bağladım:( buda çalıştırmazsa ne yapacam
  • bimeks te 2600 olmuş
  • 2600tl ama dolar kuru normal fiyattan hesaplanmış.
    bimeks ama doları 1.39'a sabitledi. birde cardfinansa %12 indirim var.
    carfinansla alırsanız 2016tlye mi ne geliyo.
  • quote:

Orjinalden alıntı: vampore

verimli derken senin verimli anlayışın nasıl?? yavaşmı çalışıyor,donuyormu,görüntümü kötü hangisi??
    2.olarak oyun içinden birkaç foto çekebilrmisin?
    ben bütün umutlarımı bu pcye bağladım:( buda çalıştırmazsa ne yapacam

bı kac özellıkten kısarsan cok rahat oynuyorsun bn ps3 te bıtırdıgım ıcın 2 hafta sora sıldım cnku 14 gb yer kaplıyo gereksız geldı

• merhaba arkadaşlar ben bugün bimeksden dv5-1021 aldım ve şu anda kapalı olarak duruor.benşm sormak istediğim ilk defa laptop um olduğu için ilk olarak açmadan şarj etmemiz gerekiyor mu?

bunu bilmediğim için laptop u henüz açmadım.

diğer bir konu ise ekran kartı konusu gta4 ü rahat çalıştırıcağını düşünerek bu laptopu almıştım ama okuduğum yorumlardan yola çıkarak biraz memnuniyetsizlik var gibi.

@fianna arkadaşım hangi ösellikleri kıstığımız zaman rahat oynayabiliyoruz.bence şu an piyasadaki grafik konusundaki en üst düzeydeki oyun olduğu için kasması normal gibi düşünüyorum full özelliklerde...
  • Bana 12 saat şarjda kalmalı demişlerdi aldığımda...
    Hayırlı olsun yeni bilgisayarın buarada...
  • teşekkür ederim benimkide yaklaşık 10 saat kaldı ve bu konulara hakim bir arkadaşımı aradım böyle birşey olmadığını söyledi bimeksdeki danışman arkadaşda 7 saat demişti.bende dayanamayıp açtım.

ama benim hdd sürekli garc gurc birşeyler okuyor kafama takıldı ve vista her yeniden başlattığımda hızlı başlattaki simgelerden bazıları çıkmıyor bu bir sorun mdr?sorunsa nasıl giderebilirm?
  • arkadslar ben de 1021 et aldım almamdakı sebeb oyunlardakı performansı ıyı oldugunu dusundm ve fıfa 2009 undercover kane and lynch gbı oyunları yukledım fakat bu oyunlarda bazen takılmalar oluo sebebı ne olablr acaba ekran kartı arızalı oldugunu dusundum ve urunu gerı gonderdım fkat arıza bulunamadıgından gerı geldı yanı hataa donanımsal deıll bu oyunlardakıı takılmalar neden kaynaklanıo olablr yuklemedıgım bı dosya veya drrıver mı var ekran kartı drıverımm en sonn guncel olann bu konuda bana bı bılgı vereblrmsnz veya bu sorunu yhasayan baska bı arkadas varmı ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: capt_tali

arkadslar ben de 1021 et aldım almamdakı sebeb oyunlardakı performansı ıyı oldugunu dusundm ve fıfa 2009 undercover kane and lynch gbı oyunları yukledım fakat bu oyunlarda bazen takılmalar oluo sebebı ne olablr acaba ekran kartı arızalı oldugunu dusundum ve urunu gerı gonderdım fkat arıza bulunamadıgından gerı geldı yanı hataa donanımsal deıll bu oyunlardakıı takılmalar neden kaynaklanıo olablr yuklemedıgım bı dosya veya drrıver mı var ekran kartı drıverımm en sonn guncel olann bu konuda bana bı bılgı vereblrmsnz veya bu sorunu yhasayan baska bı arkadas varmı ?

Fifa 2009 undercover bendede yüklü ama şuana kadar çok fazla takılmayla karşılaşmadım.Çok nadir birkaç kez takıldı onuda pc nin sıcaklığana bağlıyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: capt_tali

arkadslar ben de 1021 et aldım almamdakı sebeb oyunlardakı performansı ıyı oldugunu dusundm ve fıfa 2009 undercover kane and lynch gbı oyunları yukledım fakat bu oyunlarda bazen takılmalar oluo sebebı ne olablr acaba ekran kartı arızalı oldugunu dusundum ve urunu gerı gonderdım fkat arıza bulunamadıgından gerı geldı yanı hataa donanımsal deıll bu oyunlardakıı takılmalar neden kaynaklanıo olablr yuklemedıgım bı dosya veya drrıver mı var ekran kartı drıverımm en sonn guncel olann bu konuda bana bı bılgı vereblrmsnz veya bu sorunu yhasayan baska bı arkadas varmı ?

ekran kartı yazılımını varsa güncelleyin.Nvidia mobil ekran kartları için kendi resmi sitesinde beta sürücüler yayınladı.Ayrıca oyun modunda bilgisayarı maximum performans ve soğutma yöntemi maximum(eğer güç seçeneğinde mevcutsa..bu özellik markaya bağlı biostan ayrlanabilen bir özellik olabilir.)olarak ayarlayın.Birde devamlı arka planda çalışan varsa antivürüs programını oyun süresince disable durumunda tutun..

• Beyler benim bir problemim var bu laptopla alakalı. Normalde (internet vs kullanırken) ve oyunlarda grafikler iyi ama iş filmlere gelince çok kötü bir kaliteyle karşı karşıya kalıyorum. 17 ekran Philips CRT monitörlü bir PC'm var. Hem PC'de hem laptopta aynı Winamp 5.541 (evet filmleri winampta oynatan klasik biriyim ), aynı k-lite codec 4.4.2f ile aynı film-dizi dosyalarını oynatırken bariz bir kalite farkı var. CRT'de görüntü cam gibiyken, laptopta kare kare görünüyor. Ayrıca bir DVD film taktım o da o şekilde. Arkadaşımın 2-3 yıllık laptopuyla kendiminkini yanyana koydum ve aynı filmi oynattım. Kare kare problemi onda yokken bende vardı.

Ekran kartının sürücüleri, HP'nin default olarak yüklediği sürücüler. Ayrıca ekran kartının hiçbir ayarına dokunmadım. Sorun ne olabilir? Bu kadar para verdikten sonra böyle bir rezalet çok moral bozucu.

• hp nin sitesinden ekran kartı sürücüsünü güncelleştirip de dene bakalım bir fark olacak mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Superior83 -- 2 Şubat 2009; 17:01:38 >
  • ArkadaşLar 1021 Et ye XP Yükledim ama 2 Tane Driver Kaldı Tanıtamadığım..Hepsini Tanıtan varmı ??
  • dv5-1021et de büyüteci nereden çalışıtırıorduk acaba yardımcı olur msnz lütfen...
  • Gta 4 te kı özellıklerı suan hatırlıyamıyorum kaldırdıgım ıcın ama rhat rhat oynarsın ozellıklerı en sola daya gırdıgınde gorursun oyun hızında artış oldgu halde pek bşeyın deısmedgnı farketceksın wede kasmıcak ara sıra tek tuk şarja takılıyken yuksek performansta oynamanı önerırım we bşka bşey acık olmamasına dkkat et en ıyı sonucu alabılmek adına bunları ypman yeterlı
  • tşk ederim fianna...

office girdiğimde ürün anahtarı istiyor.bu ürün anahhtarı nerede acaba...
  • selam arkadaşlar
    hp dv5 1021 var bende ve hiçbir sorunla karşılaşmadm,benim sormak istediğim,pili çıkarıp fişe takılı kullansak elektrik kesildiğinde
    sorun olurmu?birde pil ömrü çok kısa 2 saat gitmiyor?
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.