Şimdi Ara

Hp DV5-1021ET KULLANICILARI (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
199
Cevap
2
Favori
19.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bugün ben de aranıza katıldım. İnşallah sorun çıkarmaz...
  • Arkadaşlar, cumartesi günü ben de aldım sonunda.İlk dizüstü bilgisayarım.Tek yaşadığım sorun dokunmatik tuşlarda takılmaDSesi ditrek kapama tuşum bazen kırmızı kalıyor beyaza geçmiyor ama çalışıyor.Bir de ses açıp kapama da 1 kez sorun yaşadım.Sesi açıp elimi tuştan çektikten sonra hala ses açya devam etti, bi kaç kez ses açma sesi geldi.Şu ana kadar bunun haricinde bi sorun yaşamadım, inşallah da yaşamam.Güzel bir lap top gibi gözüküyor şu ana kadar ki deneyimimle sadeec akşamları tuşları göremiyorum.Kısacası ben memnunum :) Disk bölmeyi ben de düşünüyordum, paylaşan arkadaşa teşekkür ediyorum :)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eredlit

arkadaşlar şsrj edildikten sonra pil ne kadar dayanıyor bu sorunun cevabı benim için çok önemli cevaplarsanız çok sevinirim

oyun oynamazsan dengelıde 2 saat gıder rahatlıkla oyun oynarsanda 1 saat küsür =)
  • mrb arkadaslar ben de 1021et kullanıcısıyım bimeksten 1772 ye almıstım yılbasında almıstım hala bi sorun yoq Allah a sukur.insallah cıkmazda...
  • beyler bu laptopta ısı ayarlarına nerden bakabiliriz?
  • Bende 1021ET kullanıcısıyım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Blind Guardian

beyler bu laptopta ısı ayarlarına nerden bakabiliriz?

Aynen bu ısı ayarlarını sağ alta nası koyabiliriz?
  • Öncelikle merhaba bende dv5-1021et almayı düşünüyorum oyun oynamak için alacağım oynayacağım oyunlar başta GTA IV olmak üzere undercover,crysis. Bu oyunları dv5-1021et bilgisayarı olan arkadaşlar kendi laptoplarına yükledilermi? yüklediyseniz performans nasıl (grafik olarak)???
  • quote:

Orjinalden alıntı: vampore

Öncelikle merhaba bende dv5-1021et almayı düşünüyorum oyun oynamak için alacağım oynayacağım oyunlar başta GTA IV olmak üzere undercover,crysis. Bu oyunları dv5-1021et bilgisayarı olan arkadaşlar kendi laptoplarına yükledilermi? yüklediyseniz performans nasıl (grafik olarak)???

Aynı laptobu bende kullaniyorum ve hemen başlayayım...
    GTA4 denenmedi ama medium da sanırım çalıştırı gibi..:)
    Crysis high 1280x800 de güzel bir şelide oynanıyor..
    Undercover gene aynı ayarlarda oynaniyor ama fan gürültüsü bi vakit sonra başını ağrıtacak..
    ...:D
    crysis warhead denemedim ama crysis ile aynı grafik motoru olduğu için high 1280x800 de oynaya bilirsin gibi..:)
  • Everest adlı programla işlemci, ekran kartı ısıları ve daha pc ile bikaç ayrıntıyı öğreneilirsiniz..
  • Arkadaşlar bu laptopun klavyesi var ya onun yanında sayfaları aşağı indirip yukarı kaldırmak için olan düğme bazen çalışmıyor.Çalışmayı durdurdu diye bir uyarı geliyor.Yeniden başlatınca düzeliyor.Yardımcı olursanız sevinirim :)
  • Arkadaşlar Isı degerını wındows kenar cubuguna sag tıklayıp arac eklede bulabılırsınız.Oyun konusunda soru soran arkadaşım cok rahatlıkla oynarsın o oyunları gta4 undercover cod 5 gıbı oyunlar oynadım gayet guzel herşey..
  • gta 4 ss varmı??? kalitesine bakmak istiyorumda...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Fianna

quote:

Orjinalden alıntı: fikret_gfb

bende yaklaşık 1 buçuk ay once bimeksin world card kampanyasıyla bu makinadan aldım arkadaslar.birde bimeksdeki tax free olayından faydalanıp verdiğim kdv yi geri aldım yanı bilgisayar bana yaklasık 1600-1700 civarı bişeye geldi ve bence cok karlı bi alışveriş oldu.ısınma sorununa bişek diyemicem çünkü laptop hep dizimde durdugu için doğal olarak ısınma problemi yaşıyom ama bu sadece dizimi yakan ufak bi problemden öteye gitmiyor :D dokunmatik tuşların takılma problemi bendede var ki bu zaten butun hepsinde olan bi problmmiş onu ögrendim ama arkadaslarında dediği gibi ufak bi güncellemeyle oda halloluyo herhalde.şuan için cihazımdan son derce memnunum arkadaslar almayı düşünenler için şiddetle tavsiye ederim :d

Tax free olayı nedir nasıl yararlanabiliriz ne durumlarda yanı bende bımeksten aldım we aldıktan sora 1870 e kdr dştu fıyatı bı ındırım dha ypıldı suan normale donduler gene ama...

ayrıca hdd bölumleme vıstanın bı özellıgıdır cdsız ypsakta aynı işlevı gorur dostum dert etme..

tax free olayı ödediğiniz kdv yi ülkeden çıkarken geri almanıza yarayan bi sisttem arkadaslar.dünyanın heryerinde vardır bu.bn yurtdışında okuyorm laptopu aldıkdan snra bimeksde tax free faturası kestirdim ve atatur havaalanında gümrükde faturamı onaylatıp serbest bölgede ödedivim kdv yi geri aldım.bunu 50 TL üzerindeki bütün alışverişlerinizde kullanabiliyosnuz.ancak ürünün yanınızda olması şartıyla..

• warhead full kasıyor dusuk ayarda kasma yok farcry2 de kasıyor.
  • 1280*800 oynuyorum bende kasma yaşamıyorum?? şarja takmanız sıze ekstra performans kazandırır rahat rahat oynarsınız cok önemlıyse ufak kasılmalar sızın ıcın
  • GTA oyun içi ekranından bi foto çekebilirmisin??
  • bende 1.5 aydır dv5-1021 modelini kullanıyorum
    ve oyunlardaki performanstan gayet memnunum
    nfs undercover oynuyorum genelde ısınması hariç herhangi bi kasma falan şikayetim olmadı
    sadece ısınıyor 78 e kadar cıktıgını gördüm
  • Arkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır 1021 kullanıyorum pil ömrünün çok kısa olduğu kanısındayım genellikle şarjda kullanmak zorunda kalıyorum.Sizinkilerin pil ömrü nasıl acaba pc den mi yoksa kişisel bir sorunmu olduğunu öğrenmek için soruyorum.

Everest programını açtığımda güç yönetimi kısmında dayanma seviyesi var ve karşısında %20 yazıyor bu çok düşük değilmi :S ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Xx_HAREKAT_xX

Arkadaşlar yaklaşık 1.5 aydır 1021 kullanıyorum pil ömrünün çok kısa olduğu kanısındayım genellikle şarjda kullanmak zorunda kalıyorum.Sizinkilerin pil ömrü nasıl acaba pc den mi yoksa kişisel bir sorunmu olduğunu öğrenmek için soruyorum.

Everest programını açtığımda güç yönetimi kısmında dayanma seviyesi var ve karşısında %20 yazıyor bu çok düşük değilmi :S ?

sanırım dv5 serisinde böyle bi durum war pil ömrü banada hiç yeterli gelmedi...
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.