Şimdi Ara

Hp DV6 1444 et bu bilgisayardan iğrendim...Yardım lütfen..Edit:Çözüldü...Teşekkürler

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.041
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşar 3 hafta oluyor alalı..ilk 1 hafta internete bağlanmadı..daha sonra format attım bağnamaya başladı fakat 20 dk. da bir internet gidiyor..iki laptop yanyana duruyor birinde internet var ama bu alette yok..var gösteriyor fakat girmiyor..bi daha format attım aynı sorun..

siz başka ayar yapıyor musunuz? artık çok sıkıldım servise mi versem acaba?

lütfen yardım edin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ce_za -- 24 Haziran 2009; 22:25:41 >

• Hacım kablosuzdan bahsediyorsun sanırım. Benimde evin yanında bir iş yeri var. kablosuz ağı otlaklaşa kullanıyoruz. külüstür dell canavar gibi giriyor, az çeksede hiç düşmüyor. 1144 denen meymenetsiz ikide bir düşüyor hattan. çekmiyor. veya bağlanmıyor. donuyor. buda anten kalitesiyle ilgili. dell her zaman kaliteli çeker sağlam anten düzeneği kurar, bunun dandik. yapılacak pek bişe yok. usb wireless ler var 50 liraya satılan onlarla girilebilir.
  • yani bu bilgisayara ne desem yalan olur..benimde durum aynı komşu ile ortak..modem benim evde ama cart curt internet gidiyo..o 50 metre öte de hiç internet kesilmiyor..
  • Wifi kartlarımız aynı ve ben arada bir kitaplık ve 2 duvar varken bazen 2 bazen de 1 kademe ile giriyor.HP'nin sitesinden son driverleri indirin işe yarar
  • Driverler hiçbir işe yaramaz. Yapılacak pek bişeyde yok. dediğim gibi tecrübeyle sabitttir ki; mesela tamamen anten düzeneği. Airties in 50 lira ya satılan, usb den takılan bir harici wireless kartı var. oldukça iyi performans gösteriyor. onu tavsiye edebilirim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ce_za

Arkadaşar 3 hafta oluyor alalı..ilk 1 hafta internete bağlanmadı..daha sonra format attım bağnamaya başladı fakat 20 dk. da bir internet gidiyor..iki laptop yanyana duruyor birinde internet var ama bu alette yok..var gösteriyor fakat girmiyor..bi daha format attım aynı sorun..

siz başka ayar yapıyor musunuz? artık çok sıkıldım servise mi versem acaba?

lütfen yardım edin...

Bendede aynı cihaz var kardeşim benimde 2 hafta oldu alalı.2 haftadır hiçbir sorunu yok makinanın ancak hafta sonu win 7 kurdum 1-2 gün kurdum baktım içi boş yarısı türkçe yarısı ingilizce kaldırdım tekrar fabrika ayarlarını döndüm.Ben ilk kurulumdan sonra defender'ı kapatır ve lüzumsuz başlangıç programlarını kaldırırım.Ve sonrada internetten son driver'ları indiririr kurarım.ama wireless'a dokunmam.ama bu sefer İntel'in sayfasından 5100'ün driver'ını indirdim kurdum.Ve bunun dışında birkaç driver daha yükledim ve ince ayarlar yaptım.Fakat arada ne yaptım bilmiyorum aynı sorun bendede başladı.Evdeki diğer bilgisayar giriyor internete ama benimki girmiyor sadece yerel bağlantı diyor.tekrar sıfırdan kurulum yapıp bu sefer fazla kurcalamayıp başlangıç programlarından emin olsuklarımı kaldırıp hp'nin sitesinden wireless driver'ını indirip kurdum ve 2 gündür sorunsuz nete giriyor.
    Sende bu şekil driver güncellemesi yapmış veya ince ayarlar çekmiş olabilirmisin.
    Çünkü üreticilerin mesela INTEL ATI gibi sitelerindeki driver'lar her zaman her markaya uymuyor.Laptop'un kendi sitesindeki driver'ları kurmak gerekiyor.
    Birde komşunla ortak kullanıyorsan onun kullandığı virüs programı ağı paylaşımı engelliyor olabilir başkası girmesin diye birde onu araştır istersen.

• arkadaşlar dediğiniz gibi hp nin sitesinden driver ları indirdim wireless ile ilgili olan ve kurdum...bilgisayar 3 saattir aralıksız internete giriyor kablosuz..hiç bir sorun olmadı araya 3 duvar birde dolap soktum :) ama yine de 4 diş çekiyor internet hızlı..inşallah eski sorunum yinelenmez..ama her yeni sekme açtığımda bu korkuyu hissediyorum..çünkü çok moralimi bozmuştu..eğer farklı bi durum olursa sizinle paylaşırım..fakat daha halen niçin fabrika ayarlarından sonra driver güncellemesi istediğini anlamış değilim.çok mu eski sanki bu pc..neyse buna şükredeyim şimdilik.
  • Hadi be. bende yapayım o zaman. çok ön yargılıymışım. kaçgündür eziyet çekiyorum.

Ben hp ilk defa kullannıyorum ama müdavimleri HP Update denilen zottirik programın bir işe yaramadığını söylemişler. ekşi sözlükte yazıyordu. Harbiden birok program ve driver güncellemesi var ama o zottirik hp update programı bi işe yaramıyor. kaldırayım durun onu!
  • Sakın IDT Auido güncellemesini yapmayın.Bu gerizekalı vista güncellemeyi yaptı şuan jak girişleri kayboldu ayarların yarısı gitti.Ses berbat.Sakın yapmayın.
  • benimde IDT güncelleştirmeleri gelmiş ama uyarından sonra yapmayacağım..hatta bütün güncelleştirmeleri kapattım bi sorun olur mu ki?
  • CEZA

Kardeşim bilgisayarın eskiliğinle alakalı değil güncelleme.Bizden önce onlar yaşamış bu sorunu ve yeni driver hazırlamışlar.Günceleme bunun için sanırım.İçin rahat olsun bundan sonra sorun yaşayacağını sanmıyorum.IDT sound'un güncellemesini yap herhangi bir sorun olmaz sanırım 6.10.6087.60 Rev.A en son bu sürüm çıktı.Ben yükledim sorunsuz ve daha kaliteli çıkıyor ses.

Death666

Kardeşim bu senin dediğin güncelleme vistanın kendi güncellemesindeki IDT SOUND Driver'ı.Haklısın o yüklendiğinde salak saçma bir hal alıyor Ne Film Müzik Oyun seçeneği kalıyor ne hdmi girişi kalıyor sesde dediğin gibi bozuluyor.SAKIN KİMSE YÜKLEMESİN O DRIVER'I birde Vistadan gelen ATI driver'ını.
  • Ceza kardeş
    Bende takip ediyordum senin konuyu zaten driver sorunu olduğu çok belliydi. Hallettiğine sevindim.
    Keşke başlığı bu kadar acımasız atmasaydım 1144et alacaklar baya bir tırsmıştır :)

Bu arada bu vista güncelleştirmeleriyle ilgili olarak bir şey daha ekleyeyim

vista belasından tam olarak ne zaman kurtulacaz bayram ilan edecem

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akhunturk -- 24 Haziran 2009; 22:18:09 >
  • İlgilendiğiniz için teşekkürler...

Başlığın acımasız olduğunu biliyorum ama o an ki ruh halime karşın bu bile çok nazik kalıyor...Ben de laptop alırken bu başlıklara çok önem verirdim, olumsuz şeyler duyunca acayip tırsardım...Yeni alacaklar en azından dv6 larda sorunların çözülebildiğini görsün..
  • Vista dışında bilgisayarda hiçbir problem yok bence.Keşke şu güncellemelri yapmasaydım.Kimse bişey demediki bize
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.