Şimdi Ara

HP Hakkında Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
439
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam, ben bir warriorum lvl 57 takılarımın hepsi healt bonus +9 du haliyle canım 3200 falan oluyor ancak takılar healt olunca atağım düşük kalıyor ve bende takılarımın hepsini str +9 la değiştirdim bir aposa önce 700 800 vururken takıları değiştirdikten sonra 1000 1100 1200 gibi değişen oranlada vurmaya başladım ancak canım 2500 e düştü stat poinlerim ise str 188 kalanı hp bundan sonrada hp ye verecem canım artsın diye elimde +6 reduceli raptor var str 188 istiyor o yüzden str yi orda bıraktım şimdi arkadaşlar kafama takılan şey 60 shell giyecem üzerimdeki healt bonuslu chitinleri çıkardığımda canım dahada düşüyor shellerimde healt bonus yok str var zaten kafalık ve pantolon +1 gövde +5 str bonuslu ben 60 da bunları giyince canım 2000 bulmayacak gibime geliyor buda beni endişelendiriyor acaba +9 takılarımı str yapmasamıydım he ne dersiniz arkadaşlar bana bir fikir verin kafam çok karıştı....

• BENCE ABİ SENİN KÖKLÜ BİR DEGİŞİKLİGE İHTİYACIN VAR (ATTACK OLDUGUNU VARSAYARAK KONUŞUYORUM ) BENCE İLK STATLARI SIFIRLAT 100 HP VER GERİSİNİ FULL STR BAS BELKİ 100 DEN DAHA AZ OLABİLİR +6 RAPTOR NE KADAR İSTİYORSAN O KADAR BAS SONRA FULL STR ABAN SONRA DA +9 HEALT TAKILAR TAK BÖYLECE HEM HP YÜKSEK OLUR HEM DE VURUŞ GÜCÜN 3200 CAN FLN OLMAZ AMA 2500 OLUR +1500 BUFF = 4000 HP BİRDE BERSEKER HERO OLDUN MU KİMSE SENİ DURDURAMAZ CZ DE !!
  • sanırım shell gitmek için 94 hp gerekiyor.bence sende hpyi 94 yap gerisini strye ver.deli gibi vururursun elindeki iiyse tabi.canınıda kafana takma.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sssezgin

sanırım shell gitmek için 94 hp gerekiyor.bence sende hpyi 94 yap gerisini strye ver.deli gibi vururursun elindeki iiyse tabi.canınıda kafana takma.

%100 KATILIYORUM AYNI ZAMANDA ZATEN CZ YE ÇIKINCA 1500 BUFF OLCAK BUNLA HP DEDİGİM GİBİ 4000 I BULCAK BU KADAR DAYANIKLI İKEN SANA DÜŞENDE İYİ VURMAK ZATEN BU YÜZDEN FULL STR :D
  • BEN CE STR BONUS GİY SEN
  • NEDEN ABİ BİR DE AÇIKLAMA YAPABİLİRMİSİN NEDEN STR BONUS ?
  • Bencede str bonus giy.Benim 57 warior ful+6/10 str ve +7 +8 takılarla dolu.Tek bi hp bonusum yok.elimde +7 glave var.Apsoa 2300-2000 vuruyom.Ama artık vuramıyom çünkü charımı sattım
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ssd hakkında yardım
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam +9 healt takılar taktığım zaman vurui gücüm düşüyor zaten senin anlattığın gibiydim ben yaptığım tek değişiklik takılarımı str +9 takılar ile değiştirmek oldu bu sayede 600 olan atağım 850 çıktı. Skillerimi atac ve defans veriyorum... şu an hp 100 den fazla zaten aga str de 188 ...

Peki bana şunu söyleyebilirmisiniz bir warriorun 60 atağı kaç canı kaç defansı kaç olur normali ve olması gerekeni nedir acaba
  • ok arkadaşlar şunu yapmaya kaar verdim yanlışsa lütfen nuyarın...

94 e kadar hp vercem kalanını str ye verecem takılarım str +9 canımın düşük olması önemli değil diyorsanız olması gerekne bu şekilde sanırım...
  • kardes ben 91 de hp yi bıraktım su an str 217 bende attağım 1050 falan deru ve aposa gayet iyi vuruyorum elimdeki +7 glavele.master olunca atağında artacak zaten full str tak veya bi kac tane hp bonuslu chitin bulundur yanında yeter.
  • Yavv, ne yapacaksın HP kardeşim, Canın çok olunca ne olacak. Bas STRyi, madem raptorunda var. 60 oldugunda doğramaya başlarsın. Full STR derim her zaman.
  • aga +7 glave ile nasıl vuruyon aposa öyle ben wolf ile bu halimle elimde +6 raptor 167 atack ile 1750 zornan vuruyom... acaba 94 e kadar hp vercem kalanını str ye verecem takılarım str +9 yapcam bundan sonra bende aposa 2300 vurabilirmiyim ne dersin

quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

Bencede str bonus giy.Benim 57 warior ful+6/10 str ve +7 +8 takılarla dolu.Tek bi hp bonusum yok.elimde +7 glave var.Apsoa 2300-2000 vuruyom.Ama artık vuramıyom çünkü charımı sattım
  • ok arkadaşlar anlaşılmıştır hepinize çok teşekkür ederim gerçekten çok yardımcı oldunuz tekrardan saolun...
  • quote:

Orjinalden alıntı: vipbilo

aga +7 glave ile nasıl vuruyon aposa öyle ben wolf ile bu halimle elimde +6 raptor 167 atack ile 1750 zornan vuruyom... acaba 94 e kadar hp vercem kalanını str ye verecem takılarım str +9 yapcam bundan sonra bende aposa 2300 vurabilirmiyim ne dersin

quote:

Orjinalden alıntı: ali_emre

Bencede str bonus giy.Benim 57 warior ful+6/10 str ve +7 +8 takılarla dolu.Tek bi hp bonusum yok.elimde +7 glave var.Apsoa 2300-2000 vuruyom.Ama artık vuramıyom çünkü charımı sattım

Benim wolfsuz atağım 1100 wolfla 1300 oluyo.Gerisini sen düşün

• quote:

Orjinalden alıntı: vipbilo

selam, ben bir warriorum lvl 57 takılarımın hepsi healt bonus +9 du haliyle canım 3200 falan oluyor ancak takılar healt olunca atağım düşük kalıyor ve bende takılarımın hepsini str +9 la değiştirdim bir aposa önce 700 800 vururken takıları değiştirdikten sonra 1000 1100 1200 gibi değişen oranlada vurmaya başladım ancak canım 2500 e düştü stat poinlerim ise str 188 kalanı hp bundan sonrada hp ye verecem canım artsın diye elimde +6 reduceli raptor var str 188 istiyor o yüzden str yi orda bıraktım şimdi arkadaşlar kafama takılan şey 60 shell giyecem üzerimdeki healt bonuslu chitinleri çıkardığımda canım dahada düşüyor shellerimde healt bonus yok str var zaten kafalık ve pantolon +1 gövde +5 str bonuslu ben 60 da bunları giyince canım 2000 bulmayacak gibime geliyor buda beni endişelendiriyor acaba +9 takılarımı str yapmasamıydım he ne dersiniz arkadaşlar bana bir fikir verin kafam çok karıştı....

arkadaşım san tavsiyem, madem attack warriorsun str basman lazım, hp i 94 de bırak kalanı full str bas. elindeki shell pants +1 ve govde+5 i sat ! sonra git kendine en az +7/12str olmak uzere chitin set al, ban guen +1 shell yada +5/str li shell parçalarını giyipte olacağından daha iyi sağlam olursun.. ve takılarını kupe-yuzuk +9str, bide 10str veren uniquye pendant vardı lobo pendant sanırım onu tak.

bunları yapmanı tavsiye ederim, cünkü ben arkadaşımla cok shell i warrior kesioz senin gibi sırf shell giymk için attack ve def düşüren warriorlar var. görüntü için attacktan vazgeçme. hp i de kafana takma o kadar, ztn lvl 64 yada 65 te str 255 olcak ondan sonra basarsın hp

cz de ztn buff,def,attack scrol olmadan işin zor, bunları basıncada ztn bayda sağlam olursun. dikkatini çekerim lvl i yuksek çoğu warriorda chitin giyyor nedeni str bonus.

saygılar.

• walla en doğrusu bencede bu
    quote:

Orjinalden alıntı: steal_heard

BENCE ABİ SENİN KÖKLÜ BİR DEGİŞİKLİGE İHTİYACIN VAR (ATTACK OLDUGUNU VARSAYARAK KONUŞUYORUM ) BENCE İLK STATLARI SIFIRLAT 100 HP VER GERİSİNİ FULL STR BAS BELKİ 100 DEN DAHA AZ OLABİLİR +6 RAPTOR NE KADAR İSTİYORSAN O KADAR BAS SONRA FULL STR ABAN SONRA DA +9 HEALT TAKILAR TAK BÖYLECE HEM HP YÜKSEK OLUR HEM DE VURUŞ GÜCÜN 3200 CAN FLN OLMAZ AMA 2500 OLUR +1500 BUFF = 4000 HP BİRDE BERSEKER HERO OLDUN MU KİMSE SENİ DURDURAMAZ CZ DE !!
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.