ürün 17.3 inch isteyenler için güzel bir alternatif bence. y520 nin 1050ti lı modeli bu fiyatlardan bulunması imkansız ayrıca.
Sanırım bunda tek fan vardı 15 inçliğinde iki tane olmasına rağmen.
eternalsun
kullanıcısına yanıt
Klavye sorunu olmasa alacağız da onu ne yapacağız hocam?
Fiyat iyi de eskiden beri derler ki, Hp dizüstü alanlar sobaya ihtiyaç duymazmış
MaXiLoPeZ
kullanıcısına yanıt
Klavyede ki sorunu inan bilmiyorum.. Bilgilendirme yapabilir misin..
Gayet sıcak bu fiyatlara 15 inç vardı genelde bide ti ekran kartı
quote:
Orijinalden alıntı: eternalsun
Klavyede ki sorunu inan bilmiyorum.. Bilgilendirme yapabilir misin..
Sanırım genel olarak Hp lerde olan saçma sapan klavye tuş düzenininden bahsediyor.
quote:
Orijinalden alıntı: himmet_dal
Gayet sıcak bu fiyatlara 15 inç vardı genelde bide ti ekran kartı
asusdan 1000 lira daha pahalı olmasını sadece ips panel olmasına yormuşlar
ama 17" ekran bir yana ram de asusun iki katı
eternalsun
kullanıcısına yanıt
HP değil y520 den bahsediyordum hocam. Lenovo’larda bazı tuşlarda zamanla basmama yada zor basma gibi kronik sorun ortaya çıkıyormuş. Bu konuda şikyetçi olan çok sayıda kullanıcı var. Bu yüzden y520 almaya cesaret edemiyorum.
MaXiLoPeZ
kullanıcısına yanıt
Acele etmeyecegiz yilbasina kadar bekleyelim 4k bandina inerse o zaman aliriz tus bozulursa usb den takariz bi klavye bence :)
şu bilgisayarı 4500/350 n11 çekiyle 4250 tlye aldık bir tanıdığa.
7 Ricardo Quaresma
kullanıcısına yanıt
15.6 inc bu ekranı 17 oldumu 1000 tl rahat oynuyor fark
quote:
Orijinalden alıntı: ongunbey
Fiyat iyi de eskiden beri derler ki, Hp dizüstü alanlar sobaya ihtiyaç duymazmış
Hala öyle
ürünü almadınız heralde 17ince göre fiyatı iyi gibi geldi bana,piyasada pek 17inch yok
Bu üründen kullanan var mı acaba
HP Pavilion 17-ab304nt alınırmı
Kullanan yok mu beyler ürün aklımda fakat fazla ucuz geldi işkillendim
Aldım iade 480tl+world puan100tl+200tl indirim ile süper uygun oldu ama yinede cebimden 3419tl ciuuvv diye gidecek tabi, hiçbir inceleme,kullanıcı resmi, videosu yok o kadar yok ki fotoğrafların hepsi hp tr den, Bana göre extrası: yaşım ve konumum itibarı ile ucube görünümlü olmaması+hq7300+1050ti+17.3 inch ips ekran+16gb+128gb ssd+uygun fiyat