Şimdi Ara

HP laptopuma ssd taksam hızlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
112
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar , görüntüde özellikleri yazan laptopum var, fakat yavaşl demek şöyle dursun, kırıp atasınız geliyor o kadar ağır, tarayıcı açmadı 4-5 dkyı buluyor,buna ssd taksam hızlanır mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardigans78 -- 27 Nisan 2022; 7:20:2 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• İnanılmaz fark eder, bugun hemen taktir,o şekilde kullanmak inan bana eziyet

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Adorer kullanıcısına yanıt
    Acaba başka sorun yoktur değil mi, satmayı bile düşündüm bu halde 2000 verdiler, ben kendim ssd alacağımda ne alsam f/p çok pahalı olmayan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cardigans78 -- 27 Nisan 2022; 7:54:12 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • cardigans78 kullanıcısına yanıt

Arkadaşın yazdığı gibi çok fark eder. Zamanında 1 GB ram ve atom işlemcili Asus Eee PC nin açılışı 2 dakikadan 20 saniyeye düşmüştü.

Şahsi fikrim adı sanı duyulmamış marka dışında herhangi bir 120 GB lik ssd yeter. Sata olduğunu varsayarak mesela 270 TL ye incehesap'ta PNY disk var. Ona bakabilirsiniz.

Bu arada eğer bilgisayarınıza 2000 TL veriyorlarsa, Amazon'da HP marka celeron 4500 işlemcili, 4 GB ram ve 128 GB ssd'li bilgisayar 3200 TL. 200-300 TL'ye bir ram takviyesi ile mantıklı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi forcsf -- 27 Nisan 2022; 9:6:58 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SSD HDD den RAM OLUR MU ?
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.