Şimdi Ara

HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.063
Cevap
31
Favori
90.048
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
21 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Tamamdır tşkler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • _magnetar_ kullanıcısına yanıt
    Sürücü olayına sevindim. Şimdi abimle görüştüm mavi ekran olmamış, kurarken de o diğer sürücüleri silmiş. Ama bende de var fazladan 2 bölüm (506 ve 100mb'lık). Kurtarma alanı vs için ayrılıyor sanırım.
  • KOSMERCAN kullanıcısına yanıt
    Bu işlem cs go oynarken fps düşüşüne neden olur mu i5 işlemci de, ya da control, batman, rdr2 gibi oyunları oynarken fps de düşmeye neden olur mu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beckonn B kullanıcısına yanıt
    Evet hocam oluyor. O tarz oyunlarda sabit 144+ fps veremeyebiliyor turboyu kapatınca. Önerim 2. Yöntemi denemeniz. O şekilde turbodaki kadar serin çalışmasa da güzel sıcaklıklarda 144+ oynarsınız rahatça.

Edit: Üstte dediğim CS:GO için. Rdr2 de singleplayer oynarsanız turboda sıkıntı olmuyor pek belki şehirde yoğun olunca birazcık düşüyor onda da 2. yöntemden değerleri 30-40 yapıp turbo açık oynarsınız rahatsız ederse. Control ve Batman denemedim fakat onlarda turbo kapatıp performans moduna alırsanız fps düşüşü olmadan oynarsınız diye düşünüyorum RDR2 kadar işlemci istemiyorlar diye biliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheLordOfTheGames -- 17 Ağustos 2020; 14:52:54 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • TheLordOfTheGames kullanıcısına yanıt
    Tamamdır teşekkür ettim, deneyim bunları bir

• Hangi sitelerden nasıl indirimler yakalayabilirim bu pc için? İade kodu için eski hp yok bende, başka bir yolu veya yardımcı olabilecek birileri varmıdır? İ5 li modeli alabilirim alırsam.

• Hala 4800h ve 1660ti versiyonunun geleceğinin hayalini kuruyorum dolar 10 lira olmadan gelir inşallah

• Hp iade onayı kaç gün içinde geliyor

• @Bright like a Diamond 10 Ağustos'ta daha önce açılmış kaydıma fatura vs bilgilerini ekledim, 12 Ağustos'ta onay maili geldi. 25 gün içinde yatacakmış.

@S A M C R O Dolar değil de Lenovo 1650TI'lı versiyonu 11 binden girdi, umuyorum dediğiniz kombinasyon 12'yi geçmez. Çünkü oyun amaçlı kullanılacaksa sırf Ryzen diye 13'e falan 1660TI almaz diye düşünüyorum.

@Ridooo Yanlışlık indirime denk geldim galiba 10k olmuş Trendyol'da:
    trendyol.com
    HP Omen 15-EK0001NT Intel Core i5 10300H 16GB 512GB SSD RTX2060 Windows 10 Home 15.6" FHD 3A693EA | Trendyol
    https://www.trendyol.com/hp/omen-15-ek0001nt-intel-core-i5-10300h-16gb-512gb-ssd-rtx2060-windows-10-home-15-6-fhd-3a693ea-p-43452757

Bu tür indirim dışında N11, GG çek kovalayabilirsiniz. Yönlendirmek gibi olmasın ama 500'lük bir indirim zor yakalarsınız haberiniz olsun. İade konusunda yardımcı olan arkadaşlar var:https://forum.donanimhaber.com/yeni-hp-laptop-alacaklara-geri-odeme-kampanyasi-480-lira-icin-satilik-kodlar-30-tl--145102358

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KOSMERCAN -- 18 Ağustos 2020; 0:47:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: KOSMERCAN

@Bright like a Diamond 10 Ağustos'ta daha önce açılmış kaydıma fatura vs bilgilerini ekledim, 12 Ağustos'ta onay maili geldi. 25 gün içinde yatacakmış.

@S A M C R O Dolar değil de Lenovo 1650TI'lı versiyonu 11 binden girdi, umuyorum dediğiniz kombinasyon 12'yi geçmez. Çünkü oyun amaçlı kullanılacaksa sırf Ryzen diye 13'e falan 1660TI almaz diye düşünüyorum.

@Ridooo Yanlışlık indirime denk geldim galiba 10k olmuş Trendyol'da:
    https://www.trendyol.com/hp/omen-15-ek0001nt-intel-core-i5-10300h-16gb-512gb-ssd-rtx2060-windows-10-home-15-6-fhd-3a693ea-p-43452757

Bu tür indirim dışında N11, GG çek kovalayabilirsiniz. Yönlendirmek gibi olmasın ama 500'lük bir indirim zor yakalarsınız haberiniz olsun. İade konusunda yardımcı olan arkadaşlar var:https://forum.donanimhaber.com/yeni-hp-laptop-alacaklara-geri-odeme-kampanyasi-480-lira-icin-satilik-kodlar-30-tl--145102358
    Hocam oyun amaçlı olsa i5 i alacaktım ama modelleme mühendislik programları kullanacağım o yüzden işlemcisi güçlü olursa benim için çok daha iyi. Lenovo satmak istemiyor sanırım çünkü o fiyatların başka açıklaması yok.

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Ahahahahaha çok güzel yorum gerçekten öyle diğer konuda başta çok da anormal değil gibi yaklaştılar ama normal değil kesinlikle. Omen aynı hataya düşmez umarım.
  • Arkadaşlar ben de kulübe katılmış bulunmaktayım Üç sorum var:

1-Bilgisayar açılırken ekran siyahken ekranın üst tarafında bir sağ bir sol tarafta olmak üzere beyazlık var sanırım ışık süzmesi deniyor. Bu durum normal midir? İade etmek gerekir mi?

2-Bilgisayarın yerden yüksekte olması için konan altındaki çitanın bir ucunda hafif oynama var ve laptopu masaya koyarken falan çok ince bir ses geliyor. Çitanın diğer yerleri sabit sadece öbür ucunda oynama var. Rahatsız edecek şekilde değil ama kafama takıldı. Sizce ne yapmalıyım?

3-Bilgisayara yüklediğiniz HP yazılımları var mı?
  • Aylardır laptop araştırıp en son 12 bin TL'ye aldığım cihazda böyle bir durum olması insanın sinirini bozuyor. Bu normal mi sizce? Üstte iki tane altta bir tane olmak üzere ışık süzmesi var. Çok rahatsız edici değil ama bu fiyata alınan bir üründe normal bulmadım. İade mi etmeliyim? Şarj adaptörünün üzerindeki jelatini falan sökmüştüm, iade edecek olursam sorun olur mu?

HP Omen 15 - 2020 Modelleri - Ryzen 7 4800H, i7-10750H, i5-10300H

• quote:

Orijinalden alıntı: Recaizade-i Nabizade

Aylardır laptop araştırıp en son 12 bin TL'ye aldığım cihazda böyle bir durum olması insanın sinirini bozuyor. Bu normal mi sizce? Üstte iki tane altta bir tane olmak üzere ışık süzmesi var. Çok rahatsız edici değil ama bu fiyata alınan bir üründe normal bulmadım. İade mi etmeliyim? Şarj adaptörünün üzerindeki jelatini falan sökmüştüm, iade edecek olursam sorun olur mu?

az önce kendi laptop ımda test ettim herhangi bişey yok, talihsiz bi durum olmus , iade edilebilir bence

• Az önce açıp kontrol ettim bende de gözükmüyor hocam, bir tek karanlıkta belli oluyor. Siz karanlık odada mı baktınız? Bakmadıysanız laptopun ışık almayacağı bir ortamda kontrol eder misiniz?

• quote:

Orijinalden alıntı: Recaizade-i Nabizade

Aylardır laptop araştırıp en son 12 bin TL'ye aldığım cihazda böyle bir durum olması insanın sinirini bozuyor. Bu normal mi sizce? Üstte iki tane altta bir tane olmak üzere ışık süzmesi var. Çok rahatsız edici değil ama bu fiyata alınan bir üründe normal bulmadım. İade mi etmeliyim? Şarj adaptörünün üzerindeki jelatini falan sökmüştüm, iade edecek olursam sorun olur mu?

Hocam ışık sızması maalesef ips ekranlarda kaçınılmaz. Olmayanı daha doğrusu fark edilmeyecek kadar az olanları da oluyor ama genleşe sizin attığınız gibi karanlık odada siyah ekrana bakarken görebiliyorsunuz. Marka model farketmeksizin tüm ips ekranlarda var. İçiniz rahat etmeyecekse iade etmeyi deneyin ama yeni gelecek cihazda daha az olacağının bir garantisi yok.

• S A M C R O kullanıcısına yanıt
    Hocam fotoğraftaki kadar yoğun değil, öyle çok göze de batmıyor. Normal değil zannetmiştim madem normal o halde iadeyle hiç uğraşmayayım :)

• Driverları nereden güncellediniz? Bilgisayara Windows kurulumu yaparken sürücü bölümlerini sildiğim için HP ile alakalı herhangi bir yazılım yok hangi yazılımları indirmem gerekir?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Recaizade-i Nabizade -- 18 Ağustos 2020; 15:21:59 >
  • benimde hoparlörün biri bozuk ses veriyor iade ile uğraşmaya değer mi sizce normalde bluetooth hoparlör kullanıyorum. yoksa bir ara garantiden hallettirsem olur mu. iade etsem aynı özellikte başka laptop yok.
  • Cihaz Trendyol da 11400 TL'ye düşmüş. Almayı düşünüyorum fakat şu ekranla kasa arasında kalan boşluk korkutuyor beni. Sıkıntı yaşayan oldu mu?

Ayrıca HP'nin servisi nasıl? Lenovo kadar iyi mi?

• 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.