iki model arasında kaldım, bi kaç kişiye danıştım, ısrarla pavilion'larda ısınma problemini belirtenler var forumda, ama benim aklıma bilgisayar dedin mi ilk HP geliyor, bu yüzden öncelikle bu modeli inceledim :)
aralarında özellik olarak çok bi fark yok,600 liralık fark dışında tabi. tavsiyeleriniz görüşleriniz veyahut önerdiğiniz bir başka model varsa bir an önce bekliyorum mesajlarınızı şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: ege1903
selamlar herkese, direk konuya giriyorum;
iki model arasında kaldım, bi kaç kişiye danıştım, ısrarla pavilion'larda ısınma problemini belirtenler var forumda, ama benim aklıma bilgisayar dedin mi ilk HP geliyor, bu yüzden öncelikle bu modeli inceledim :)
aralarında özellik olarak çok bi fark yok,600 liralık fark dışında tabi. tavsiyeleriniz görüşleriniz veyahut önerdiğiniz bir başka model varsa bir an önce bekliyorum mesajlarınızı şimdiden teşekkürler
Kesinlikle hp pavilion serisinden uzak dur tamircilerin çoğunda pavilionlar hurda halde duruyor aşırı ısınmadan dolaya ekran kartı yanıyor.
Sony de ısrarcı değilsen Asus K53SV modelini öneririm core i5 nvidia gt540m son çıkan oyunlarıda rahatlıkla oynar full hd ekranlı istersen yine asusun N53sn modelini öneririm.
Şu an en uygun fiyatlı asus nova bilgisayarda satılıyor FİYAT : 639 USD + KDV : 1.198,14 TL