Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.467
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    hocam ben update falan yaptım hepsini hpnin sitesinden fixed moda geçince ekranda donmalar oluyor çok fazla. bütün updateleri yaptım mavi ekran var hala. ama çok fazla gelmiyor artık günde 1 kere falan
  • fixed moda geçip ekran kartı driverını güncelleyip bios update yapıp hala daha bu sorunu yaşıyorsanız servise gönderin

ama göndermeden önce bilgisayarı birde intel ekran kartı ile kullanın bir süre bakalım yine mavi ekran vericek mi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrreidlos

@gursuogr
    hocam ben update falan yaptım hepsini hpnin sitesinden fixed moda geçince ekranda donmalar oluyor çok fazla. bütün updateleri yaptım mavi ekran var hala. ama çok fazla gelmiyor artık günde 1 kere falan

bana bilgisayarının mavi ekran kodunu söyle.. sana ne olduğunu söyleyeyim.. "Barrack Obama"
  • efsanelerolmez harici ekran kartını kullanabildin mi?
  • beyler tek tuşla ekran kartları arası geçiş var mı? yoksa değiştirilebilir grafikleri yapılandırdan kendimiz mi seçiyoruz Güç Tasarruflu GPU/Yüksek Performans diye.
    bide seoruma cevap alamadım ben hp'nin sitesinden yapmıştım ati'nin güncellemesini fakat mavi ekran verdi güncellemeden sonra o yüzden ve başka bi sebepten dolayı recovery yaptım.şimdi sorum ekran kartı güncellemesini (ati) hangi siteden yapmam daha sağlıklı olur hp mi yoksa ekran kartının kendi sitesinden mi?
  • Defalarca cevaplanan soruları tekrar tekrar sormazsak cevaplayanın sabrı ve konu ilerleyeşinin sağlığı açısından daha iyi olur..

Ekran kartıının nasıl güncelleneceğini yazdık.

Mavi ekran kodunu söylerseniz daha iyi olur.
  • güzel bilgiler teşekkürler ama hp sitesinde güncel driver yokki insanlar güncellesin

hele en komik olayda 1 bios var bendeki biostan bile eski f12 bendeki f13

hadi ekran kartını amd çıkarmadı ona laf yok ama diğerleri tam komedi satın alınan hp ler bile daha günccel ama hp sitesi güncel değil
    birde müşteriler ekran kartı donup kararma sorunu yaşayınca aradıkları hp müşteri hizmetleri elemanı biosu güncelleyin efendim, ekran kartı güncelleyin efendim diyormuş pes yani adamların sitelerinde ne var, haberleri bile yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Mayıs 2012; 8:53:54 >

• Ama birde şöyle bir gerçek var donup kararıyo diyen 2-3 kişi geri kalanı bakıyo dalgasına ki buraya yazan yok :)

Ben dahil.
    Masaüstü kullanımda intel kullanıyorum oyun program vesaire açıcağımda amd ye geçiş yapıyorum eşşekler gibi çalışıyo
    geçiş yaparken programları kapatın diye zaten kendi bas bas bağırıyo hatta zarar görebilicek bir program varsa kendi uyarı veriyor kapatmadan geçmem aga diyor.

AMD Catalyst Control Center- En alt sağ satır yazılım güncelleme üzerinden yaptım güncellemesini henüz bir sorun çıkarmadı 12.3 versiyon.
  • Slmlar bende 3 hafta önce aldım bu laptopu dartyden ama aklıma takılan bikaç soru var...

kendim hdd bölüp yeniden formatladım ,hpnin kendi sitesindeki ağ denetleyicisi driverlar uyumsuz...buna çare bulan varmıdır acaba...

bi ikincisi ışıklı logo,led ekran bekleme konumunda iken ,sağ alt tarafa bi süzme yansıtıyor...sizdede bu oluyormu acaba ...yerli ve yabancı forumlarda böle bi sıkıntı olduğu yazıyor...garantilik bi durummu sizce...dartydeki elemanlar geri getirin garantiye gönderelim diyorlar ama servise girmiş bi üründe insanın içine sinmiyor ...bu aldığım 3. pavilion serisi bilgisayar oldu, diğerleri hiç servis görmediler...

efsaneler ölmez arkadaşımızın yaptığı inceleme çok güzel olmuş saolsun ,fakat onda hdd toshiba benimkisi ise hitachi neden 2 farklı hdd kullanılmış...yada benim atladığım bi noktamı var arkadaşlar...

ben bide sitesinden indirdiğim f.12 versiyon biosu yükledim arkadaşlar yanlışlıkla f.13 ile gelmişti nerden yükseltebilirim tekrar.....

şimdiden cevaplarınız için teşekkürler arkadaşlar...

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi

HP Pavilion DV6-6C04ET
    CPU: Intel Core i7-2670QM || RAM: 8GB DDR3-1333MHz || HDD: 750GB Hitachi HTS547575A9E384|| GPU: 2GB AMD Radeon HD 7690M XT GDDR5
    Display: 15,6" HD LED BrightView || Speaker: Beats Audio || ODD: DVD Super Multi || OS: Windows 7 Home Premium SP1 64-bit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manq01 -- 14 Mayıs 2012; 11:22:41 >

• quote:

Orijinalden alıntı: gursuogr

Ama birde şöyle bir gerçek var donup kararıyo diyen 2-3 kişi geri kalanı bakıyo dalgasına ki buraya yazan yok :)

Ben dahil.
    Masaüstü kullanımda intel kullanıyorum oyun program vesaire açıcağımda amd ye geçiş yapıyorum eşşekler gibi çalışıyo
    geçiş yaparken programları kapatın diye zaten kendi bas bas bağırıyo hatta zarar görebilicek bir program varsa kendi uyarı veriyor kapatmadan geçmem aga diyor.

AMD Catalyst Control Center- En alt sağ satır yazılım güncelleme üzerinden yaptım güncellemesini henüz bir sorun çıkarmadı 12.3 versiyon.

nette yazarsan baya bir bu sorunla uğraşan olduğunu görürsün hp de var diğer markalarda var hatta bu forumda bile var artı evet eşşek gibi çalışıyor ama hiç olmadık yerde bunu yapıyor bazen catalys den nasıl yaptın ilginç bende ordan yapıyorum güncel diyor aslında mevcut sürüm sitesindeki sürüm neyi güncel diyor çözemedim hele senin 12.3 ü yapabilmen dahada ilginç zaten benim demek istediğim hp sitesindeki driverler eski ve bu hp nin umrunda bile değil gibi, yada haberleri yok 1 bios var oda eski dierleri zaten tarihi eser neyse sana sorum olacak 12.3 indiripmi yüklesem artı 12.4 de çıkmış sence yüklesemmi??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 14 Mayıs 2012; 21:23:54 >

• Hocam intel ekran kartındayken hiç bir sorun yok canavar gibi bakalım şu final dönemi geçsin servise göndercem sanırım. İlgin için teşekkürler
  • quote:

12.4 Resolution:

This issue has now been resolved in the AMD Catalyst 12.4a hotfix driver. Users of the ATI Radeon HD 2400, 2600, 2900, 3400, 3600 and 4500 graphics cards are the only AMD customers who need to download this hotfix drive

12.3 turp gibi maaşallah :)
  • gursuogr arkadaşım, size bi sorum var, cevaplarsanız sevinirim...

ışıklı logo,led ekran bekleme konumunda iken ,sağ alt tarafa bi süzme yansıtıyor...sizdede bu oluyormu acaba ...yerli ve yabancı forumlarda böle bi sıkıntı olduğu yazıyor...garantilik bi durummu sizce...dartydeki elemanlar geri getirin garantiye gönderelim diyorlar ama servise girmiş bi üründe insanın içine sinmiyor ...bu aldığım 3. pavilion serisi bilgisayar oldu, diğerleri hiç servis görmediler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: manq01

gursuogr arkadaşım, size bi sorum var, cevaplarsanız sevinirim...

ışıklı logo,led ekran bekleme konumunda iken ,sağ alt tarafa bi süzme yansıtıyor...sizdede bu oluyormu acaba ...yerli ve yabancı forumlarda böle bi sıkıntı olduğu yazıyor...garantilik bi durummu sizce...dartydeki elemanlar geri getirin garantiye gönderelim diyorlar ama servise girmiş bi üründe insanın içine sinmiyor ...bu aldığım 3. pavilion serisi bilgisayar oldu, diğerleri hiç servis görmediler...

aynı olay bende de var ama sorun olduğunu düşünmüyorum. ekran açıkken hiç bir etki yapmıyor
  • ben almanyada yasiyorum bunu aldim 30 euroda indirimle aldim 800 bayildim. Bazilari diyorki ilk aldiginda format at daha sorunsuz hizlanir. Ne kadar dogrudur? yapayimmi yarin geliyor

www.notebooksbilliger.de/notebooks/hpcompaq+notebooks/gamer+multimedia/hp+pavilion+dv6+6b56sg+gaming+star
  • quote:

Orijinalden alıntı: gursuogr

quote:

12.4 Resolution:

This issue has now been resolved in the AMD Catalyst 12.4a hotfix driver. Users of the ATI Radeon HD 2400, 2600, 2900, 3400, 3600 and 4500 graphics cards are the only AMD customers who need to download this hotfix drive

12.3 turp gibi maaşallah :)

soruma tam yanıt alamadım neyse ne demişler kendi işini kendin gör
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

ben almanyada yasiyorum bunu aldim 30 euroda indirimle aldim 800 bayildim. Bazilari diyorki ilk aldiginda format at daha sorunsuz hizlanir. Ne kadar dogrudur? yapayimmi yarin geliyor

www.notebooksbilliger.de/notebooks/hpcompaq+notebooks/gamer+multimedia/hp+pavilion+dv6+6b56sg+gaming+star

bence şimdilik dokunma çünkü bunu yapıpta driver sorunu yaşayanlar var

• quote:

Orijinalden alıntı: mito1172

quote:

ben almanyada yasiyorum bunu aldim 30 euroda indirimle aldim 800 bayildim. Bazilari diyorki ilk aldiginda format at daha sorunsuz hizlanir. Ne kadar dogrudur? yapayimmi yarin geliyor

Hmm tamam daha iyi benim icin tesekkur ederim.

• quote:

quote:

quote:

zaten orjinal win 7 ile geliyor bunu bozmaya gerek yok bence bu arada iyi günlerde kullanın hayırlı olsun

• quote:

quote:

quote:

quote:

zaten orjinal win 7 ile geliyor bunu bozmaya gerek yok bence bu arada iyi günlerde kullanın hayırlı olsun

Tesekkurler

• 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.