Şimdi Ara

HP Pavilion DV6-6C04ET A7N36EA(7690M XT 2 GB DDR5) İnceleme Ve Test Sonuçları Eklendi (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.073
Cevap
6
Favori
95.501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Laptop geldi bide yaninda maus almistim maus kablosus kücük bir usb ile calisiyor. o usb yi sol tarafa taktim merak ettigim sey USB 2.0 2x
    USB 3.0 2x hangisine takmak bi fark varmi
  • herkese selamlar. bende bu laptopu almayı düşünüyorum ama kafamı kurcalayan bi durum var. pcdepo'da ekran kartı 7690M yazıyor. 7690M 6770M'den daha kötü bi kart. bu makinedeki kart 7690M mi yoksa 7690M XT mi? ona göre pcdepo'dan siparişi vericem..
  • 7690 xt kart var bazen yanlış yazılıyor farklı yerlerde de aynı modeli araştırabilirsin en basitinden sitesine bakın ama kartı xt olanı
  • bimeksde 7690M XT yazıyor ama fiyat 2200TL :D
  • Elimden geleni yine yapayım arkadaşlar..

Sevgili mito sana yeterli gelmemesinin sebebi sanırım ingilizce kısmı çevirmemiş olmam. 12.4 bizim için çıkmış bir güncelleme değil kısaca.

diablo 3 ün verdiği bir hata ve destek meselesi ile ilgiliydi zaten anlaşamadılar, 3000,4000 serisi falan yazıyor görüyorsun mesajda.
    -------

GPU 7690 M XT dir orta sınıfın en üst 2-3 sırasında.

----------------

Usb nano alıcıyı usb 5.0 a da taksan maks. 2.4ghz hızında çalışır bişey değişmez.

2.0 a takın geçin 3.0 ı durduk yere işgal etmeyin.
  • EKRANIN SAĞ ALT KÖŞESİNDE Kİ IŞIK HÜZMESİ GİBİ ŞEY BİOS GÜNCELLEMESİ İLE GEÇİYOR f13 -- f14 deneyin hangisi daha stabil olursa artık.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gursuogr

Elimden geleni yine yapayım arkadaşlar..

Sevgili mito sana yeterli gelmemesinin sebebi sanırım ingilizce kısmı çevirmemiş olmam. 12.4 bizim için çıkmış bir güncelleme değil kısaca.

diablo 3 ün verdiği bir hata ve destek meselesi ile ilgiliydi zaten anlaşamadılar, 3000,4000 serisi falan yazıyor görüyorsun mesajda.
    -------

GPU 7690 M XT dir orta sınıfın en üst 2-3 sırasında.

----------------

Usb nano alıcıyı usb 5.0 a da taksan maks. 2.4ghz hızında çalışır bişey değişmez.

2.0 a takın geçin 3.0 ı durduk yere işgal etmeyin.

yok ingilizceyi çevirdim sorun yok ama bende güncelleme yok diyor catalys de halasende nasıl oldu onu merak ettim
    artı hadi elle indireyim diyorum amd sitesinden 12.3 ü vermiyor illa 12.4 çıkıyor artı nette 12.3 buluyorum indirme linkine tıklayınca yine 12.4 de dönüşüyor oda dediğin gibi uyumsuz eğer sende 12.3 kurulum dosyası varsa verebilirsen memnun olurum birde şu biosu nerden buluyorsun kardeş yerini söylede bizde indirip kuralım f 14 biosu çünkü hp sitesinde yok

artı usb 3.0 a maus alıcısı takılsada farketmez zaten 2.0 olarak çalışır yani 3.0 rıda kullanabilirsiniz eğer 3.0 ile çalışan cihazınız varsa ozaman iş değişir hız harbiden 3.0 olur

• Maus alıcısıyla ilgili bende aksi bişey söylememişim zaten de neyse :)

Linkleri bulur tek tek atarım kurulum dosyası varsa onuda atarım ama sanmıyorum çünkü installer gibi birşeyden yaptı bu işi.

Bir bakalım bios a da bios agent dolu ortalık. Hatırlamıyorum şimdi çipset falan neydi bu saate kadar işle güçle uğraştım yarın obürgün halledelim.
  • aynen kardeşim bende aksi birşey söyledin demedim zaten 3.0 a 2.0 da taksan çalışır ama 2.0 olarak çalışır deyip yorum yaptım

neyse sorun değil aramana gerek yok 12.3 ü yada biosu ben sende varsa alalım dedim. zaten varsa nette bende bulurum eyvallah sağolasın işin saçmalığı hp sitesine neden koymuyorlar bu biosu yada catalys centeri yeni son sürümler varsa artı varki bazi notebook larda f 14 bios yüklü satılıyor türkiş işte naparsın herşeyi eksik yaparlar neyse hayırlı işler kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mito1172 -- 16 Mayıs 2012; 6:01:02 >

• Bende öyle düsündüm zaten hangi tarafta oldugunu bilmiyordum tam olarak baktim soldaymis cikarttim 2.0 a taktik. bu arada amd radeon hd 6770m ekran karti driverinin aktuel versionumu var nasil anlicam indiremedimde cok sacma olmus
  • ya bugün benim laptopun sol taraftaki mikrofon girisi olan deligin oraya bal damladi yanlislikla demirin arasina girdi biraz galiba deligede girdi ama hemen temizledim ama ne kadar temiz oldu bilemem sizce birsey olurmu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

ya bugün benim laptopun sol taraftaki mikrofon girisi olan deligin oraya bal damladi yanlislikla demirin arasina girdi biraz galiba deligede girdi ama hemen temizledim ama ne kadar temiz oldu bilemem sizce birsey olurmu

olmaz ama yinede iğneye pamuk sar ince ve biraz kolonya yada saf alkol damlat pamuğa sil yapış yapış olmasın
  • quote:

ya bugün benim laptopun sol taraftaki mikrofon girisi olan deligin oraya bal damladi yanlislikla demirin arasina girdi biraz galiba deligede girdi ama hemen temizledim ama ne kadar temiz oldu bilemem sizce birsey olurmu

Maşallah hocam balı oraya nasıl damlattın klavye desen anlıycamda Pek bir sorun olacağını sanmıyorum varmı harici Mikrofon kulaklık falan takıp dene bakalım..
  • quote:

Orijinalden alıntı: PARG4LI

quote:

Maşallah hocam balı oraya nasıl damlattın klavye desen anlıycamda Pek bir sorun olacağını sanmıyorum varmı harici Mikrofon kulaklık falan takıp dene bakalım..

valla bir damla damladi tam iki plastigin arasina biraz sizdi ama kagitla arasina girdim temizledim biraz bide mikrofon girisine girdi orayida trmizledim. grafik kartina falan islemciye bi zarar vermesinde. mikrofona gerek yok. bisey olmamistir insallah. bal dök yala

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: PARG4LI

quote:

valla bir damla damladi tam iki plastigin arasina biraz sizdi ama kagitla arasina girdim temizledim biraz bide mikrofon girisine girdi orayida trmizledim. grafik kartina falan islemciye bi zarar vermesinde. mikrofona gerek yok. bisey olmamistir insallah. bal dök yala

Yok hocam naptın grafik kartına,işlemciye falan o bal damlası birşey yapamaz merak etmeyi. İçiniz rahat olsun

1 değil 2 değil 3 değil 4 değil tam 5 damla bal bile gelse oraya birşey olmaz işlemciye

• aaaaa serin ozaman. yapis yapis olmadi. iki aliminyum arasi azicik bosluk olan araya damladi sizmamistir tam zaten.
  • Dün sabah UPS kargo yetkilisi geldi.HP'nin bilgisayarı paketlemem için gönderdiği özel kutuyla.Kargo görevlisi yaptı herşeyi.Takip numarasını bırakarak ayrıldı. Bakalım ne kadar zamanda gelecek..
  • Benim söyle bir problemim var, ilk geldigi gün bilgisayar arkaplana aldigi zaman ekran kapanir ya hani iste tekrar gelip acmak istedigimde ekran acilmiyor mecbur tamamen kapatma tusuna basip kapattim actim, bugün yine aynisi oldu ekran kapandi bir süre sonra kullanmayinca, tekrar acmak istedigimde yine tüm isiklar yanik ama ekrana görüntü gelmedi yine zorla kapatmak zorunda kaldim buda yeniden baslarken windows düzgün kapatilmadi uyarisi veriyor mecburen sizce normalmi böyle olmasi?
  • Arkadaşlar iyi günler benimde bi sorum olucak bendede aynı pc den var yanlız crysis 2 de kararlı actığım zamaan oyunu fps 3 lerde 4 lerde sürünüyor ve oyun cok kasıyor aynı şey saints row the third içinde geçerli ama inceleme yapan arkadaşta 30 larda oluyor fps ve aynı pc acaba ekran kartınımı güncellicez daha yeni pc cünkü.
  • uzun zamandır asus n55sf s1194v modeli ile hp pavilion dv7(bu pc ye benzer tek fark full hd ve 17.3'' ekran) arasında gidip geliyodum. fakat suan için vardıgım sonuc asus modeli oldu cünkü her ne kadar forumda kullanıcı yorumları okuduysam hp pavilion modellerinde hep ekran kartı ve performansi ile ilgili problemler mavi ekran hataları control catayser kurtarıldı problemleri 10kişiden 8i karsılasmıs ve ekran kartı driverları adam gibi bi cd veya dvd ile gelmiyor yani bi problem cıksa elinizde hiçbir kesin driver kaynagı yok ve hp nin amd nin sitelerinde olan driverlerde problemli. yani aldıgınız zaman en yakın gelecekte herhangi bi problem başgösterecek gibi sahsen incelemiş oldugum asus n55sf s1194v modelinde bu tür problemlerle karsılasan kullanıcı sayısı yok denecek kadar az driverları tam oturmus performans acısından zirvelerde bir model. tek problem teskil eden sey subwooferin kablosundan kaynaklı olabilicek kopukluk ve ses cızırtıları yüksek grafikte 1-2 saatlik durmaksızın oynanan oyunlar sonrası gösterilen ısı degerleride asus modelinde daha cazip. bence hp ye karar vermeden önce bi asus n serisinede bakın derim.

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.