HP Pavilion Media Center dv6146ea Entertainment Notebook PC
Update Rollup 2 içeren orijinal Windows XP Media Center Edition 2005 Windows Vista Destekli Bilgisayar Intel® Centrino® Duo Mobil Teknolojisi Intel® Core™ 2 Duo işlemci T5500 1,66 GHz, Düzey 2 önbellek 2 MB, 667 MHz Veriyolu hızı 1024 MB DDR2 667 MHz (2 x 512 MB) (Max. 2 GB) 100 GB SATA Sabit Disk Sürücüsü 5400 rpm 15.4” WXGA High Definition BrightView Widescreen (1280 x 800 piksel) NVIDIA® GeForce™ Go 7400 256 MB TurboCache™ video Belleği ile (128 MB özel video belleği) IEEE 1394 Firewire® Arabirimi Çift Katman desteğine sahip Super Multi DVD Yazıcı (+/-R +/-RW) Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi Intel® PRO/Wireless 3945 802,11a/b/g Tümleşik Kablosuz LAN HP Mobile Uzaktan Kumanda Secure Digital kartlar, MultiMedia kartlar, Memory Stick, Memory Stick Pro veya xD Picture kartlar için 5'i 1 arada tümleşik Dijital Medya Okuyucu Tümleşik Mikrofonu Olan HP Pavilion WebCam 2,99 kg 35,70 x 25,70 x 2,54 / 3,96 cm.
İletişim:
Yüksek hızlı 56K modem
Ethernet 10/100BT tümleşik ağ arabirimi
Intel® PRO/Wireless 3945 802,11a/b/g Tümleşik Kablosuz LAN
Bluetooth® kablosuz ağ iletişimi
1 ExpressCard/54 yuvası (ExpressCard/34'ü de destekler)
Ses:
3B Sound Blaster Pro uyumlu ses - 16 bit tümleşik
Altec Lansing® hoparlörler
Klavye:
101 tuşlu, uyumlu klavye
Açma/Kapatma düğmesi , özel dikey Yukarı/Aşağı Kaydırma yüzeyi, ses düzeyi ayarlama ve ses kapatma düğmeleri, 2 Hızlı Başlatma Düğmesine sahip Dokunmatik Yüzey
Bağlantı:
1 VGA bağlantı noktası
3 USB 2.0 bağlantı noktası
1 IEEE-1394
1 RJ 11 modem konektörü
1 RJ 45 Ethernet konektörü
S-video TV çıkışı
Uzaktan kumandalı kızılötesi bağlantı noktası (Uzaktan Kumanda isteğe bağlıdır)
Biri SPDIF Dijital Ses'li olmak üzere 2 Kulaklık çıkışı, 1 Mikrofon girişi bağlantı noktası
Microsoft® Windows® Media Player, Microsoft® MovieMaker
HP Photosmart Premier
DVD Play (powered by Cyberlink)
Windows için QuickPlay Direct ve QuickPlay
HP dv6146ea Bu PC yi şubat 2007 de teknosadan 18 ay taksitle 2285 YTLye aldım. halen ödüyom. yanında 2 gb exigo flashdisk usb2.0, 25 adetboş DVD, kawai mikrofonlu kulaklık ve creative stereo 2 hoparlör verdiler. memnunum. Alırken Vista uyumlu olduğunu ve mayıs 2007 tarihine kadar hp nin sitesinden kayıt yaptırıp vista işletim sistemini adrese gönderileceği söylenmişti. Aynende öyle oldu yanlız fedex kargoya ürünü sipariş ettirirken 16 euro gibi bi para ödedim kredi kartımla. 2 dvd geldi adrese ve media center edition u vista home premium 32bit e yukselttim. fakat bazı sorunlar yaşadım mesela quick play dokunmatik tuşlarından ses aç artı eksi ye dokunduğunuzda ses çizelgesi ekranda yok ama çalışıyor. ikinci olarak mute ye dokunduğumda kırmızı olarak hoparlör kapalı ışıklı sembolü yine mavi yanmaya devam ediyor fakat işlevi çalışıyordu. üçüncü olarak web cam sürücüsü yüklendi ve msn ve quick playda çalışıyor sadece. bilgisayarım ın içine girildiğinde ayrıyeten bi kamera simgesi yok bu vistanın bir özelliği mi bilmiyorum ama diğer uygulamalarda web camı kullanabiliyorum. en çok ta msn de. tüm sürücüleri hp nin sitesinden download ederek yukledim. şuanda web cam ve ekranda ses çizelgesi görememe haricinde mute tuşu otomatik hp update sayesinde yeni versiyonuna kavuştu ve artık mute edince kırmızı yanıyor. Onun haricinde bu PC nin pili 2 saate yakın gider demişlerdi fakat 35 dakika ile 45 dakika arasında gidiyo. Sizce sorunlumu acaba. web cam için diğer modellerde de aynı vista sorunu diye bahsedilen benim yaşadığımla aynımı acab? herneyse biraz bilgi ve paylaşım yapayım dedim. bu arada bu pc yi mağaza raflarında artık göremez oldum.