Şimdi Ara

Hp Pavilion Laptop islem yaparken kendiliginden STAND BY moduna alma sorunu..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    HP dv5 1110eg Laptopum war, en büyük sikintisi ben islem yaparken ya da film bakarken bilgisayarin kapanmasi, anladigim kadariyla CPU cok isiniyor(89-90 derecelere cikiyor), we sistemin yanmamasi icin kendini STAND BY moduna aliyor... Islemcinin markasi we modeli AMD Turion RM72 sanirim 2,10ghz cift cekirdek.. svchost.exe de de hep bi zorlama oluyor, aslinda kapanmalarin cogu onun yüzünden oluyor, islemcinin %90 a kadar kullaniyor genelde, ama virüs olmadigini biliyorum cünkü kayitli McAfee program war yani bisi olsa bulurdu diye tahmin ediyorum..

Yani sorun sürekli olarak bilgisayarin kapanmasi, öyle kli bazen windows acilirken dewreye giren svchost yüzünden daha acilista kapaniyo, yani sinir oldum, film izlerken sikca kapanio, ya da herhangi bir islemi arka arkaya ya da ayni anda yaptigimda ama cok sinir bsey yani sistem eski sayilmaz ama yine de werimsiz calisiyo bu acidan.. bi yerde okumustum, pavilion sistemi warmis, fornmat atmis daha windows yüklerken ´kapaniomus...

yardimlariniz icin tesekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tantini -- 10 Ağustos 2009; 9:07:35 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.