Şimdi Ara

hp photosmart 5160 sorunu deli edecek :(

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Hp photosmart 5160 yazıcım var şimdye kadar pek ihtiyacım olmadığından yaklalşık 3 yıldır yatıyordu. sonra nışan fotoğraflarını çıkartrmak istedim stüdyo kalitesinde olmasada gayet güzel çıktılar aldım. ancak mürekkeplerim bitti. doldurdukdan sonra cizgi çizgi bırakmaya başladı. mürekkep verişi normal. sorun neden olabilir acaba.

yeni bi konu açacam ama buradayada yazayım. kaliteli fotoğraflar çıkartmak için (hp photosmart 5160 dan daha iyi olmalı) önerebileceğiniz yazıcılar varmı forumu araştırdım EPSON P50 yazılmış ama bayaa eski konular. yazıcı güncelliğini yitirmiş olabilir. onun için tekrardan sormak istedim yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. (bütcem 0 - 350 arası)

• Hocam kartuşu orjinalmi aldın muadilmi aldın öncelikle bunu sorayım

orjinal kartuş ise cizgi atmamsı lazım cizgi atıyorsada yazıcı kafasındandır

muadil kartuş ise % 90 kartuşun agzındaki kafalardandır tıklıdır sen normal olarak görürsün ama baskıya geçince püskürtmeyi tam yapamıyordur

kartusu sök sıcak bir suya ağzını koy 5-10 dk beklisin sonra peçeteye ağzını sil ve makinaya tak yeniden dene
  • çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgi için kartuş orjinal ilk dolumu yapıldı şırıngaile. dediğiniz gibi deneyip sonuçtan bilgi vereceğim. bide bi ayrıntıyı belirtmeyi unutmuşum ilk fotoğraflarda daha az çizgi olurken ikinci üçüncü sayfalarda çizgi artıyor. dediğiniz gibi mürekkep yetiştiremiyor olabilir. sağolun
  • Büyük bir ihtimalle haklısınız yanlız şırınga ile dolum yapıldıkdan sonra vakumla çektirilmesi lazım onuda söyleyim
  • Çok teşekkür ederim Allah rağzı olsun ne diyeyim :) 10 dakikalık sıcaksu banyosu iyi geldi valla kendine geldi kartuşlar. tekrar teşekkürler yeni yazıcı almama gerek kalmadı :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hp 650 kullanan yazıcı tavsiye
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.