Şimdi Ara

hp servis (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
0
Favori
7.408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: flip87e

saolun arkadaşlar cewaplarınız için buldum faturamı muhasebeciden çıktı sonunda yarın izmire gidip servise vericem umudum 30 iş günü geçer ve para iadesi hakkı kazanırım

Hayırlısı olsun umarım gönlünün istediği gibi sonuçlanır
  • peki adaptör olmazsa iade durumu ne olur?
    benim adaptörümün ucu koptu temazsızlık var bu yüzden sarj etmiyor. diğer bilgisayarımınkini kullanıyorum ( aynı model ).iade gibi bir durum olduğunda hp den yeni adaptör alıp onunla mı iade edicem?
  • ARKADAŞLAR BİR SORUM OLACAK BİLGİSİ OLAN VARSA SEVİNİRİM BU 30 İŞGÜNÜ KURALI TEK SERVİS İÇİNMİ GEÇERLİ YOKSA TOPLAM SERVİSTE KALMA SÜRESİMİ BENİM MAKİNAM BAŞKA MARKA 3 DEFA SERVİSE GİTTİ VE TOPLAMDA 35 İŞGÜNÜ FİLAN OLDU ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.
  • quote:

Orjinalden alıntı: mdurgun

ARKADAŞLAR BİR SORUM OLACAK BİLGİSİ OLAN VARSA SEVİNİRİM BU 30 İŞGÜNÜ KURALI TEK SERVİS İÇİNMİ GEÇERLİ YOKSA TOPLAM SERVİSTE KALMA SÜRESİMİ BENİM MAKİNAM BAŞKA MARKA 3 DEFA SERVİSE GİTTİ VE TOPLAMDA 35 İŞGÜNÜ FİLAN OLDU ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM.

yok arkadaşim bir sefer gittiginde 30 iş günü olması gerekio,yoksa ben her gün götürürdümm oh ne güzel olurdu
  • arkadaşlar bende dv4000 serisi modelden var.2006 haziranda almıştım.garanti süresinin bitiminede 3-4 ay var.bugüne kadar ufak tefek sorunları oldu fakat son iki gündür kapağı tutan yerler çatlamış ara sıra görüntü gidip gelmeye başladı.pil falanda ölmek üzere.şimdi ben bunu garantiye sokmak istiyorum ve bugün forumu okuduktan sonra çok kolay ürün değişimi yapıldığını anladım.hp den memnunun aslında ama para iadesi almak için fatura gerekiyor sanırım ama faturayı bulamıyorum.ürün değişimi yapmak isterlerse dv4000 in muadili hangi ürün var şu an piyasada.biraz uzak kaldığım için pek bilmiyorum.1.650 ytl ye almıştım1.5 sene önce.forumu okudum serviste izleyeceğim adımları anladım.ama dediğim gibi aynı seviyede hangi ürün var veya hangisini teklif edebilirler.benim durumum dereyi görmeden paçayı sıvamak gibi olmuş ama şimdiden fikir sahibi olmak istedim.teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ege_1907 -- 25 Şubat 2008; 21:06:38 >

• quote:

Orjinalden alıntı: kurtsutu

peki adaptör olmazsa iade durumu ne olur?
    benim adaptörümün ucu koptu temazsızlık var bu yüzden sarj etmiyor. diğer bilgisayarımınkini kullanıyorum ( aynı model ).iade gibi bir durum olduğunda hp den yeni adaptör alıp onunla mı iade edicem?

bilen yok mu??
  • arkadaşlar çok acıl bı bılgı lazım hp servisleri cumartesı günü çalişiorlarmı???
  • arkadaşlar benimde bi sorunum olcak.28 ocakta servise gönderdim bilg.mı.hala gelmedi.30 iş günü dolmadı heralde daha.ama bunun takibi nasıl oluyor.hangi siteden bakıyoruz.ve bizden sadece seri no sunu mu istiyolar.?yardımcı olursanız sevinirim
  • Arkadaşlar benim fan ile ilgili bir sorunum var...
    Antalyadayım burda ki servis "pavillion" modellerine bakmadıklarını söyledi Ankara'ya göndermem gerekiyor...
    Bu işlemi nasıl yapıcam beni bu konuda aydınlatabilir misiniz?
    Ankara 'da ki servisi adresini aldım ama kargo ücretini falan onlar mı ödüyo ben mi ?
    Ve gönderirken fatura garanti belgesi fotokopilerinden başka bi şey koymam gerekiyor mu....
    Acil yardım ederseniz sevinirim...
  • Arkadaşım HP teknik destek telefonun arasan hemen sorularına cevap alırsın. Cevapları bilemiyorum çünkü ben elden vermiştim. Garanti belgesi de istememişlerdi. Ürünün seri numarasından belli oluyormuş garanti dahilinde olup olmadığı.
  • Herkese büyük geçmişler olsun arkadaşlar.Bende hp mağduruyum.Bugün 26. gün şunu soracaktım bana idareten bilgisayar verdiler vede yeni bir kayıt nosu bu ne anlama gelio benim iş günü o noyu verdiklerinde sıfırlandımı bir an onu düşünüp panik yaptım arkadaşlar...(aq panik atak olucam bu bilgisayar işi yüzünden) Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
  • HP Pavilion HDX CH325EA bu dizüstünü alıcaktım okudukca dumurlar içinde kaldım resmen acaba bu sorunları yaşar mıyım gibi öle kala kaldım herkesde bi geri iade etme çabası var feci şaşkınım
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkuluk13

HP Pavilion HDX CH325EA bu dizüstünü alıcaktım okudukca dumurlar içinde kaldım resmen acaba bu sorunları yaşar mıyım gibi öle kala kaldım herkesde bi geri iade etme çabası var feci şaşkınım

Yaşamayacağının garantisini kimse veremez.

Hazır durumu anlamışken, yol yakınken dön derim fikrinden.
  • quote:

Orjinalden alıntı: korkuluk13

HP Pavilion HDX CH325EA bu dizüstünü alıcaktım okudukca dumurlar içinde kaldım resmen acaba bu sorunları yaşar mıyım gibi öle kala kaldım herkesde bi geri iade etme çabası var feci şaşkınım

Sakın ola öle bir hata yapmıyasın.Hayattan soğursun
  • @desperado_01
    Az kalmış dostum ha gayret sakın 30. günde arama 31. günün sabahı ara. Ule Gandalf gibi hissettim 31. iş günün şafağına kadar bekleyin , şafakta servisi arayın.
  • son üç aydır neler çekiyorum bi dinleyin: ocak ayında makineyi servise götürdüm ekrana görüntü gelmiyor. makine servisten geliyor mart ayında tekrar servise gidiyor ekrana görüntü gelmiyor. (bir yandan sol hoparlörden ses gelmiyor onarım kontrol listesinde audio speaker testi onaylanmış ama hala bozuk) bugün makine elime geçti (sol hoparlör hala bozuk) bilgisayar normal bir şekilde açılıyor. yapılan işlemler listesinde mainboard değişti yazıyor başka bişey yazmıyor.

bir de baktım ne göreyim:
    sabit diskle hiçbir problemim yoktu fakat HP SERVİSİ 120 GB OLAN SABİT DİSKİMİ 80 GB LIK BAŞKA BİR DİSKLE DEĞİŞTİRMİŞ.
    444 lü numarayı ardım önüme geleni fırçaladım. bana böle birşeyin olamayacağını söylediler ve ben daha çok sinirlendim. en son bağlanan eleman artık beni sakinleştirdi, para iadesi talebinde bulundum. ve benimle 3 iş günü içersinde irtibata geçileceğini söyledi. tamam dedim kapattım. bakalım ne olacak. bu durumu nasıl ispatlarım bilmiyorum artık.

• forum.donanimhaber.com/register.asp

16.madde...
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.